- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Якісна поличка
- Достоинства:
- Міцна
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Поличка прийшла така, яка на фото. Дуже добре, що можна підбирати по ширині. Не вистачило в комплекті болтика. Вже вдруге при купівлі товару не вистачає якихось гайок/шурупів/саиорізів. Воно то не велика втрата , але ... Чи вже так важко покласти повний комплект ?
- Достоинства:
- Можна підбирати ширину
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Швидка відправка, ввічливий продавець. Поличка якісно зроблена і легко збирається.
- Достоинства:
- поличка легко збирається і гарно виглядає, спасіння для маленької кухні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Дуже крута річ
Складала навіть дитина) все дуже легко і просто)- Достоинства:
- Прийшла ціла,не пошкоджена,і витривала(на ній стоїть духовка)
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Качественный товар
Легко собирается
Удобно в использовпнии - ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Зручна поличка ,якість гарна ,вагу витримує .збирається по інструкції зрозуміло
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Гарна полиця. Повністю відповідає опису та відображенню на фото.
- Достоинства:
- Функціональсть
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Taos. Цвет: Черный
Достатньо якісна, металева, виконує свої функції
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Подарувала батькам.Гарно стоїть над микрохвильовкої.Добре зроблена,жорстка.Рекомендую
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Полиця зі своїми функціями справляться добре. Комплект повний, швидко і легко збирається. Відправили у день замовлення.
- Недостатки:
- Китай. Шкода, що у нас в країні не можуть таке якісно і дешево виготовляти
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку )
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Зібралось нормально, всі частини є. Але прийшло одразу з подряпиною. Якість китайська, гнеться, та то зрозуміло за ті гроші. Але б хотілося ціле.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшло з подряпиною
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Корисна та якісна річ. Складнощів під час монтажу не виникло. Зібрала сама. Розмістила на ній багато техніки. Швидко відправили. Дякую!
- Недостатки:
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Дешманский китай. Нужно дорабатывать напильником.
- Недостатки:
- Низкое качество, не все отверстия обработаны, гайка под болт стоит криво.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
В загальному полицю особисто я рекомендую, але майте на увазі, що полицю можуть відправити без задньої частини і саме через це вона хитається та є не якісною, як сталось це зі мною. Проте продавець швидко відреагував на свою помилку та безкоштовно відправив мені деталь якої не вистачало. Сама полиця є якісною та легкою у складанні, тому рекомендую!
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за замовлення та відгук :)
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Белый. Количество полок: 1
Полиця хороша, розміри і легкість зборки її переваги. Жодної нестійкості немає, якщо рівномірно все закріпити, отвори зроблені добре, лише один злегка не одразу піддався, але не критично, нічого пиляти не довелося. Гачочки теж доречні, їм одразу знайшлося застосування. Доставка швидка, що теж приємно. Дякую :)
- Достоинства:
- Легко збирається, досить міцна, економить кухонний простір.
- Недостатки:
- Не виявила.
Товар прийшов без задньої части, за рахунок цього полиця хитається та є не якісною!! Не рекомендую!
- Недостатки:
- товар прийшов без задньої частини, хитається
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Доволі стійка- зверху стоїть мікрохвильова піч. Рекомендую.
- Достоинства:
- Стійка. Ножки регулюються по висоті.
- Недостатки:
- Поверхня полки слизька - треба докуповувати прорезинений килимок.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку :)
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Сподобалось …Дякую
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук ). Раді, що замовлення Вам сподобалось )
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Прикольна штука, але трохи бракована — не влазив болт в один отвір. Довелось прибрати тей опецьок свердлом по металу
- Достоинства:
- Металева
- Недостатки:
- Довга доставка
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Вашу оцінку та фотовідгук :)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Якісна штука. Складати не складно
- Достоинства:
- Лекго скласти
- Недостатки:
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
Полиця досить стійка і компактна.
- Достоинства:
- Легка в збиранні
Щиро дякуємо за фото :)
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный. Количество полок: 1
В цілому своє призначення виконує полиця регулюється тож я зверху змогла вмістити мультиварку та тостер, але були труднощі з збиранням, різьблення для одного з болтів було пошкодженим тож довелось задіяти чималу силу щоб закрутити його ще є невеличкий дефект у фарби на основній поверхні але це тільки візуально тож для мене це не стало проблемою.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку )