Отзывы покупателей о Фонтан поильник автоматический бесшумный для питьевой воды для домашних животных

Оценка пользователей 2.58/5
на основе 31 отзыв
  • Артур Л***

Не працює. Помпа має сліди використання, пошкодження. Не відповідає колір

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Объем: 3 л. Цвет: Белый

Зламався моторчик через пару днів

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 3 л

Все працює

• Продавец  EURO-UA

“Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Сподіваємося побачити вас знову!“

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Продавець не відповідає на повідомлення(((

Достоинства:
    Ніяких!
    Недостатки:
    Прийшов уже не працюючий, немає деталей всіх!
  • Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Не покупайте, через месяц перестала работать

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Перестав працювати пару днів тому. До кого звернутись, щоб подивилися, в чому проблема?

Достоинства:
    Було все добре
    Недостатки:
    Через три з половиною місяці перестав працювати
  • Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Очень шумная, сильно разбрыскивает воду

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Шумная, разбрыскивает воду воду
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Вітаю! Вчора отримала поїлку для тварин але мені здається, що тут неправильна комплектація. Насос зовсім не такий як в інструкції. Все б нічого, але він не підходить до цієї поїлки. 1. Носик на насосі має бути зверху (у мене збоку). 2. Трубку від крану до насосу взагалі одягнути на носик нереально (однаковий діаметр). Якщо повернути насос носиком доверху, то шнур живлення буде у воді!! Та й присоски прилипають до дна і потім кришку неможливо відкрити Прошу передзвонити мені для консультації. Фото додаю.

Достоинства:
    Нема можливості перевірити
    Недостатки:
    1. Не "товарного вигляду" оригінальна упаковка
    2. Насос не підходить до такого виду поїлки.
    • Продавец  ABIE

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми надіслали вам у Viber відеоінструкцію, яка допоможе правильно налаштувати роботу фонтану. Також щиро вдячні за вашу відповідь:
      Все працює, дякую)
      Киця вже навіть пила один раз а котик поки боїться надіюсь що звикне). Ще раз дякую.

• Мар'яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 3 л. Цвет: Черный

кішка інтересу не проявила, фонтанчик доволі шумний, не комфортно знаходитись в кімнаті коли він увімкнений, тому практично його не вмикали. не зважаючи на це, пропрацював фонтан три тижні, сумарно він був увімкненим десь 20-25 годин.

Достоинства:
    Недостатки:
    Шумний, ненадійний насос подачі води
    • Продавец  ABIE

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми обов'язково передамо цю інформацію на склад, щоб перевірити якість товару та усунути всі недоліки. Бажаємо вам гарного і спокійного дня!

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Китай найгіршої якості. Верхня кришка не прилягає, коти навіть не підходять. Шкода витрачених коштів. Те, що надіслали інший колір не важливо, наскільки жахливий пластик

Недостатки:
    Верхня кришка не прилягає, пластик найгіршої якості
    • Продавец  ABIE

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp. Объем: 3 л. Цвет: Серый

Через 9 місяців здох насос.

Достоинства:
    Комплектація
    Недостатки:
    Кіт пила з неї один раз на тиждень
  • Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Продавець замінив напувалку, яка пропрацювала 2 дні на нову. Працює відмінно.

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за відгук)

• Римма С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Дуже крутий фонтан

• Продавец  MAURITIUS

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми раді, що вам і вашому улюбленцю все сподобалося. Бажаємо вам приємного користування, а також гарного і мирного дня!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Пропрацював 2 дні.

Достоинства:
    О
    • Продавец  Mast Ukraine

Доброго дня, шкода що так сталося, зробимо вам обмін на працюючий, і подивимось чому цей перестав працювати. Надам вам в вайбер данні для обміну.

• Михаил Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Хороша якість, резервуар не малеький, працює як потрібно, водопадик невеликий, який допомагає тваринам пити воду.

• Продавец  ABIE

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам приємно, що Ваш улюбленець залишився задоволений. Бажаємо Вам приємного користування. Нехай Ваш день буде чудовим і спокійним!

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Також перестала працювати через 2 тижні. Без причин. Викинуті гроші.
    Також доволі шумна. Кіт не дуже охоче підходив.

Достоинства:
    Симпатична
    Недостатки:
    Не працює, шумна
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Очень шумный был, а через неделю просто перестал работать, без причины остановился мотор.

• Анастасия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Через 2 тижні перестала працювати.
    Викинуті гроші.

Достоинства:
    Кішці подобалась
    Недостатки:
    Перестала працювати через 2 тижні.
    • Продавец  EKILIMOK

Дуже прикро що так сталось. Це перший випадок з цим товаром. Спробуйте поставити інший кабель, замінити блок живлення на інший - можливо проблема саме через них.

• Оксана К***

Таксі само і у мене.
      16 діб і все.

• Продавец  EKILIMOK

Рекомендовано міняти фільтр раз на 10-14 днів. Якщо фільтр не міняється та не міняти на чисту воду - тоді помпа(моторчик) може вийти з ладу, враховуючи якість води.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: IGROKS. Объем: 3 л. Цвет: Серый

Перестал работать на 2-й день.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Не раджу купувати такого великого об'єму. Ми наливаємо коту покупну воду, бо у нього проблеми з нирками. Думала, що великий водограй буде більш стійким, але це просто багато води приходиться наливати, майже цілу каструлю

Достоинства:
    Не шумна, працює
    Недостатки:
    Кришка ні на чому не тримається. У комплекті тільки один фільтр, а не шість, як на зображенні. Прийшла біла, хоча на зображенні чорна
    • Смелик А***

Якщо для вас дуже великий об'єм ви можете покласти туди щось що зменшить об'єм і таким чином ви буде менше затрата води. І я також писала що фільтр там один.

• Смелик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Объем: 3 л. Цвет: Черный

Тихо працює. Фільтр 1 шт.

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Объем: 3 л. Цвет: Белый

Зламався через тиждень. Не варто купувати.

Недостатки:
    Перестав працювати через тиждень
  • Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADEKVAT.MARKET. Объем: 3 л

Дуже тихий та зручний, недоліків немає, тварин не лякає, все супер!)

Достоинства:
    Коти дуже задоволені!)
    Недостатки:
    Жодного
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Дуже швидко вирішують спорні питання, ввічливий персонал, не зникають коли є якісь питання. Надійний продавець.
    Швидко повернули кошти за поїлку, яка перестала працювати з невідомих причин. Питання вирішено. Дякую! Я задоволена.

Достоинства:
    Надійний продавець. Питання вирішено.
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

По мимо того что шумный так ещё и от работал 10 дней и то он не всегда был был ключи на ночь отключал

Достоинства:
    Недостатки:
    Эта поилка и есть один сплошной недостаток
    • Продавец  Beauty Sence

Добрый день, Евгений! Спасибо за обратную связь. Благодарим, что заметили ошибку в описании товара. Сервисный центр компании уже все исправил. С уважением компания Beauty Sence.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Купили 12.01.2024, шум от него есть, НЕ бесшумный, как изначально было указано в описании. После поломки не модем связаться с продавцом! С 23.01ниутоине отвечает на звонки!!! Наверно ждут, чтоб прошло 2 недели. Отзывы не самые лучшие, раз продавец специально не выходит на связь.

Недостатки:
    Поломался через 10 дней после покупки
  • Евгений С***

Не безумный как написано ,
    Шумит очень сильно кот боится даже подойти а не то что пить с него .

Достоинства:
    Недостатки:
    Шумный
    • Продавец  Beauty Sence

Добрый день, Евгений! Спасибо за обратную связь. С уважением компания BEAUTY SENCE.

• Алессия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Пропрацював неділю. Мотор забивається водою та не заводиться . Або апарат не вимикати ніколи…. Або неділю максимум пропрацює . Немає кнопки вимкнення. Завжди витягувать с розетки . А потім доставить мотор щоб витрясти воду. На дні завжди якесь сміття з фільтру .

Достоинства:
    Ніякої
    Недостатки:
    Іграшка на пару днів
    • Продавец  Beauty Sence

Добрий день, Алесія! Протягом 14 днів з моменту отримання ви можете повернути товар. Після діагностики, якщо підтвердиться, що апарат не справний вам або повернуть гроші або поміняють товар. З повагою компанія Beauty Sence.

• Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp. Объем: 3 л. Цвет: Серый

Поїлочка дійно працює безшумно, тільки водичка дзюрчить. Один раз перестала працювати, думаю може бути проблема з блочком. Але вкл/викл допоміг). Тиждень працює без нарікань. За 3 дні мінімально утворився наліт на стінках, думаю оптимально мити раз на 3 дні. Розбирається і миється зручно. Коти швидко зрозуміли що до чого.

Достоинства:
    Тиха робота, зручно миється
    Недостатки:
    Один раз переставав працювати
  • Ілля О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp. Объем: 3 л. Цвет: Серый

Продавец быстро связался, отправил в день заказа. Все пришло, все как заявлено, дополнительно положили фильтры для воды.

Коту очень нравится, сразу понял что это за штука, мне тоже нравится.

Достоинства:
    Работает тихо
    Коту нравится
    Есть фильтры
    Все как заявлено
    Недостатки:
    Відсутні
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp. Объем: 3 л. Цвет: Серый

Спасибо Огромное за быструю отправку. Быстро связались. Отправили в день заказа. Отписались. Несмотря на то что это было воскресенье.. Сама поилка красивая. Впишется в любой дизайн. Аккуратная, бесшумная абсолютно, её работу
    даже не слышно. Продавец вложил аж 3 дополнительных фильтра! Цена как за полноценный, уже готовый набор, Супер! Датчик движения работает. Все зарядные провода, USB и сама вилка всё на месте. Всё функционирует на 10+ Рекомендую Продавца с Благодарностью! Очень приятно, когда так порядочно и ответственно относятся к Покупателю. Муж не нарадуется, говорит мне самому очень нравится )) как включается краник когда проходишь мимо. Видимо мужчины в душе всю жизнь дети)) Очень очень довольны покупкой.
    Единственная печаль - Кошка, кому это предназначалось, никак на него не реагирует. Она так задолбала всех криком, заставляет постоянно включать ей кран, что мы не могли дождаться когда прийдёт её персональная поилка с краником. Но пока она по прежнему тащит всех в ванную.
    Думаю, просто надо время ей привыкнуть. Ну и нам, привыкать не идти у неё на поводу.
    И Розетке Огромная Благодарность, как продвинутой платформе, за возможность покупать такие вот гаджеты даже у других Продавцов, но с бесплатной доставкой. Вообщем Всем Спасибо и Процветания! Пошли учиться и привыкать..))

Достоинства:
    Одни плюсы
    Недостатки:
    Пока что поилке радуется только муж ))