- AI аналіз відгуків79 відгуків: Позитивний — 87%, нейтральний — 7%, негативний — 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Відмінна річ! Дуже добра тяга, ідеальні насадки.
- Достоинства:
- Більше насадок, більше можливостей. Легко чиститься. Практичне і мобільне.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Якісний аспіратор!
Обирали за відгуками і не помилились.- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою та обрали саме його за відгуками. Особливо тішить, що Ваш вибір виправдав очікування. Бажаємо Вам і надалі лише зручного користування та приємних вражень.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Через декілька днів перестала працювати!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано відсмоктує
- Продавец DZYGARI
Владе, дякуємо за відгук.
Шкода, що у вас склалося таке враження від використання товару. Водночас хочемо звернути увагу, що з моменту отримання замовлення до публікації відгуку минув майже місяць, але за цей час ви не зверталися до нас щодо несправності пристрою або питань по його роботі.
Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом, щоб уточнити деталі та допомогти вирішити ситуацію.
Нагадуємо, що на даний товар діє гарантія 12 місяців, тому в разі виявлення несправності питання може бути розглянуте в рамках гарантійного обслуговування.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Ввічливий продавець, доставка відбулась швидко. Товар повністю відповідає характеристиці
- Достоинства:
- Швидка доставка, 3 змінні насадки аспіратора, наявність музики яка допомагає дитині відволіктися від процесу
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Марино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені і товаром, і сервісом. Окремо тішить, що Ви відзначили швидку доставку, наявність змінних насадок та музику, яка допомагає відволікти дитину під час процедури. Бажаємо Вам і надалі лише зручного користування та спокійних моментів у догляді за малюком.
- Лидия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Мені дуже подобається,в 100 раз кращий ніж перед цим в мене був.Доре збирає все з носика.
Вітаємо, Лідіє!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що він справив на Вас настільки хороше враження та виявився значно зручнішим і ефективнішим у використанні. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та спокійних днів без зайвих турбот.
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Може бути.
Вітаємо, Мар’яно!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дякуємо, що поділилися своїм враженням після покупки. Сподіваємось, користування буде для Вас зручним, а сам прилад і надалі стане корисним помічником у догляді за малюком.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже зручно та безпечно забирає соплі дитині від народження! Топ засіб
- Достоинства:
- Зручно ю, безпечно та швидко
Вітаємо, Маріє!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що він виявився для Вас таким зручним, безпечним і ефективним у використанні. Окремо дякуємо, що відзначили швидкість та комфорт у догляді — для батьків це справді дуже важливо. Бажаємо Вам і надалі лише приємного користування та спокійних днів для всієї родини.
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Це дуже необхідна річ вдома,коли є дітки,я спочатку обійшла декілька аптек і скупила різного виду механічних респіраторів,але спробувавши я зрозуміла що то викинуті гроші в один клік я замовила саме "EcoBreath LELIK" ,і вси проблеми вирішеноне потрібно м'яти грушки,не потрібно тягти ротом просто тисниш кнопку і всеще й є музика дитині цікаво,вона не боїться ВЕЛИКИЙ що наконечник силіконові а від механічних вона кричала криком
- Достоинства:
- Силіконові накладки, музика, акумулятор
- Недостатки:
- Потрібно 4 та 5 режим для дорослих
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Наталю!
Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що він став для Вас справді корисним помічником і допоміг вирішити те, з чим механічні варіанти не впоралися. Окремо дякуємо, що поділилися своїм реальним досвідом користування — для багатьох батьків це справді цінно. Дуже тішить, що дитині комфортно під час процедури, а сам процес став значно простішим і спокійнішим. Бажаємо Вам і надалі лише зручного користування та спокійних днів без зайвих хвилювань.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дякуємо за хороший помічник для немовляти.
- Достоинства:
- Без шумний ,дитині подобається
- Недостатки:
- Покіщо немає
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Катерино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що він став хорошим помічником для догляду за немовлям. Окремо дякуємо, що відзначили тиху роботу — це справді важливо для комфортного користування. Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень та зручного користування.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Вічливий продавець, швидко доставили.
Товар відповідає всім характеристикам, сподобався)- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Яно!
Щиро дякуємо Вам за відгук про аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені і товаром, і сервісом. Окремо дякуємо за теплі слова про ввічливе обслуговування та швидку доставку — для нас це дуже цінно. Бажаємо Вам і надалі лише приємного користування та хороших вражень від покупки.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Користуємось більше 3 місяців, все чудово працює
Вітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо Вам за відгук про електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK. Дуже приємно знати, що Ви користуєтеся ним уже понад 3 місяці і він чудово працює. Саме такі відгуки найкраще підтверджують, що товар справді зручний і надійний у щоденному використанні.
Бажаємо Вам і надалі приємного користування, а нехай EcoBreath LELIK справно служить і допомагає в потрібний момент.
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Купляли щоб витягнути саме густі соплі. Плюс, нам ЛОР дала рекомендацію, що в нашому випадку краще застосувати аспіратор. На третій швидкості чистимо носика, все чудово виходить.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже зручний в використанні, неймовірно здивувало що він з підсвіткою різними кольорами та музикою. Має різні змінні носики. Дитина спить і я зі зручністю чищу їй носик, через підсвітку можу це робити навіть вночі без світла, що неймовірно зручно, а мелодія тим часом заспокоює малюка. Мені дуже сподобався цей товар.
- Достоинства:
- Дуже зручний в використанні, різні види мелодій(великий вибір), 3 режими використання, кольорова підсвітка, носики змінні.
Вітаємо, Юлія.
Дякуємо за такий детальний та щирий відгук. Нам дуже приємно, що назальний аспіратор LELIK EcoBreath виявився зручним у використанні та добре допомагає у догляді за малюком.
Раді, що ви відзначили підсвітку, музичний супровід та різні насадки — це дійсно робить використання комфортнішим, особливо вночі. Приємно чути, що процедура проходить спокійно та без стресу для дитини.
Нехай пристрій і надалі допомагає вам у щоденному догляді та дарує зручність.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже гарний аспіратор, нам сподобався. Окремо дякую за маленький подарунок (дитячий манікюрний набір). Рекомендую цей аспіратор.
- Достоинства:
- Потужний
Вітаємо, Ірина.
Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію. Нам дуже приємно, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK вам сподобався та ви відзначили його потужність у роботі.
Раді, що подарунок також став приємним доповненням до покупки.
- Аля І***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Аспіратор зі своєю задачею справляється на 100%, саме головне, що дитина не боїться і залюбки дає носик, слухаючи музику) Магазину величезне дякую за швидку відправку, приємне спілкування і подарунок. Співпрацювати з вами - в задоволення
Вітаємо, Аля.
Дякуємо за такий детальний і теплий відгук про електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK. Нам дуже приємно, що пристрій повністю справляється зі своєю задачею, а дитина комфортно реагує на процедуру — це справді найважливіше.
Раді, що ви відзначили швидкість відправки та сервіс магазину. Для нас цінно, коли покупці залишаються задоволені як товаром, так і обслуговуванням.
Бажаємо здоров’я вашій родині та лише позитивного досвіду користування продукцією LELIK.
- Петренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Загалом покупку вважаю вдалою.
- Достоинства:
- Кілька насадок в комплекті та наявність 3 режимів потужності дозволяють вирішити різні ступені проблеми. Є йоршик для очищення насадок. Супутня музика допомагає відволікти дитинку.
- Недостатки:
- Слабкий заряд. На поділці половину заряду пристрій вже "сідає".
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Анна.
Дякуємо за відгук про електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK. Нам приємно, що ви відзначили комплектацію, різні режими потужності та функцію музичного супроводу — це дійсно допомагає зробити процедуру комфортнішою для дитини.
Щодо заряду — іноді пристрій може швидше розряджатися, якщо він не був повністю заряджений. Рекомендуємо виконати повний цикл заряджання до 100% та використовувати після повного набору заряду — це забезпечує стабільну та коректну роботу акумулятора.
Бажаємо вам зручного користування та лише позитивного досвіду надалі.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Не рекомендую, ручник набагто краще витягуються соплі. Потужність дуже слабенька ( на 3 режимі ). Підходить тільки для збирання соплів які самі витікають. Густі соплі не може витягнути і одразу забивається. Насадки дуже жорсткі.
- Недостатки:
- Потужність
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Олексію!
Дякуємо за відгук. Шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань.
Хочемо зауважити: будь-який дитячий аспіратор розрахований на безпечну силу всмоктування, тому він не працює «як пилосос» і не має витягувати слиз надмірно агресивно — це зроблено виключно для комфорту та безпеки малюка.
Щодо густих соплів: у таких випадках спершу їх необхідно розріджувати сольовим розчином (фізрозчин / ізотонік), зачекати 1–2 хвилини й лише після цього проводити аспірацію. Також для кращого результату рекомендуємо використовувати насадку зі скошеним кінчиком і прикладати її щільно, без «підсмоктування» повітря збоку.
Під час використання ручного (ротом) аспіратора суб’єктивно може здаватися, що він «тягне сильніше», однак при цьому не відчувається реальне навантаження на носик, що часто викликає дискомфорт у дитини. Електричні моделі, навпаки, працюють у межах норм, прийнятих усіма виробниками дитячих аспіраторів.
За статистикою відгуків покупців на Rozetka, дана модель має високу оцінку та велику кількість позитивних результатів, тож за умови правильного використання вона ефективно справляється зі своїм призначенням.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Суперский соплеотсос, ребенку очень нравится, музычка отвлекает ребенка
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Нам аспіратор сподобався, дитинка не боїться порівняно з тим, що потрібно самому витягувати все з носика. Насадки достатньо м'які для комфортного використання, музика приємна.
- Достоинства:
- Дитина сприймає нормально, не боїться
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Нам не сподобався,зовсім нічого не тягне
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Юліє!
Дякуємо за ваш відгук. Прикро, що ви залишились не задоволені покупкою. Хочемо звернути увагу, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK має велику кількість позитивних відгуків і щодня ефективно використовується багатьма батьками, зокрема для немовлят.
У більшості випадків подібні враження пов’язані не з роботою пристрою, а з неправильним використанням. Для коректної та ефективної роботи аспіратора важливо:
правильно зібрати пристрій згідно інструкції;
попередньо промити носик дитини сольовим розчином, щоб слиз був рідшим;
тримати дитину у вертикальному або напіввертикальному положенні;
щільно, але акуратно прикласти насадку та не змінювати кут під час процедури.
За дотримання цих рекомендацій аспіратор працює ефективно та безпечно. Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога — ми завжди відкриті до діалогу та раді вам допомогти.
- Надежда Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Купила товар за рекомендацією сестри — вона обирала його за відгуками й залишилася дуже задоволена. Ми придбали аспіратор і одразу випробували його в роботі.
У немовляти (18 днів) був закладений носик, і вже після однієї процедури все повністю минуло.
Окрема подяка продавцю за сервіс: замовлення оформила о 2:38 ночі, а вже о 7:54 ранку отримала ТТН. Продавець додатково зателефонував, уточнив, наскільки терміново потрібен товар, та запропонував варіант швидшої доставки.
Однозначно рекомендую і продавця, і товар.- Достоинства:
- Гарний аспіратор. Cправляється зі своєю задачею на 100%
Вітаємо, Надіє!
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук Нам надзвичайно приємно читати, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK допоміг вашому малюкові вже після першої процедури — для нас це найвища оцінка роботи продукту.
Окрема подяка за відзначення сервісу Ми завжди намагаємося реагувати максимально швидко, особливо коли мова йде про здоров’я немовлят, тому дуже цінуємо вашу довіру та рекомендацію.
Нехай малюк росте здоровим, а аспіратор і надалі буде надійним помічником у догляді
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Купували на подарунок, нормально смокче сопілі
Вітаємо, Дмитре!
Дякуємо за ваш відгук Раді чути, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK добре справляється зі своєю основною функцією та підійшов як подарунок. Нехай пристрій буде корисним і надійним у щоденному використанні.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Гарний аспіратор для носика. Нормально справляється зі своєю задачею
- Достоинства:
- Гарна комунікація, швидка доставка
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Валентино!
Дякуємо за ваш відгук Раді чути, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK добре справляється зі своєю задачею та виправдав ваші очікування. Приємно знати, що ви також оцінили нашу комунікацію та швидку доставку.
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все супер, мені дуже сподобався. Відповідає усім критеріям, це повинно бути у кожній родині з маленькими дітьми і не тільки
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Недоліків нема
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за такий позитивний відгук Раді, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK повністю відповідає вашим очікуванням і справді став корисним у використанні. Приємно чути, що ви оцінили швидку доставку та вважаєте цей пристрій необхідним для родин із маленькими дітьми.
Нехай аспіратор і надалі допомагає легко та комфортно піклуватися про здоров’я малечі.
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все супер, сервіс на рівні! Відправили в день замовлення)
Отримала аспіратор, заряджений і з повною комплектацією як і було вказано!
Приємний плюс: аспіратор тихий і є кнопка з дитячою мелодією, що заспокоює ( не факт, що допоможе), але краще хай буде)))- Достоинства:
- Є мелодія для заспокоєння, тихий)
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Аліно!
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук Раді, що сервіс, швидка відправка та повна комплектація залишили у вас позитивні враження. Приємно чути, що аспіратор тихий і додаткові функції, зокрема мелодія, стали корисним бонусом. Нехай пристрій і надалі допомагає вам у догляді за малюком.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Чудова якість за доступною ціною.Все справно працює-і музика і світлові ефекти.А головне добре працює за своїм призначенням.
- Достоинства:
- Витягує слиз і соплі на всі 100%
Вітаємо, Ірино!
Дякуємо вам за відгук. Дуже приємно чути, що аспіратор EcoBreath LELIK повністю виправдав очікування, чудово працює за призначенням і додаткові функції — музика та підсвітка — теж стали корисними. Раді, що якість та ціна влаштували вас на всі 100%.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Супер, дякую велике, мені подобається
Вітаємо, Софіє!
Дякуємо вам за такий теплий відгук. Раді чути, що аспіратор EcoBreath LELIK вам підійшов і добре справляється зі своєю роботою.
Якщо виникнуть питання чи потрібна буде допомога — ми завжди на зв’язку.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже класна штука
Вітаємо, Віталію!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що аспіратор EcoBreath LELIK вам сподобався та став корисним у догляді за малюком. Наша команда завжди прагне, щоб продукція LELIK була зручною, безпечною та справді допомагала батькам у щоденних турботах.
- Кристина О***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все на вищому рівні
- Достоинства:
- Швидка доставка, швидко зв'язалися що до замовленням.товар в найкращому вигляді прийшов.Рекомендую!!
Вітаємо, Кристино!
Щиро дякуємо за теплий відгук Раді, що аспіратор повністю виправдав очікування, а сервіс і швидкість доставки залишили приємне враження. Нехай користування буде комфортним і приносить лише користь малюку та спокій вам
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже гарний аспіратор. Прекрасно виконує свої функції
- Достоинства:
- Дуже швидке оброблення замовлення і доставка
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Артеме! Дякуємо за ваш відгук — чудово, що аспіратор EcoBreath LELIK виправдав очікування. Це справді ефективна модель: потужний, компактний і водночас дбайливий до малюка Раді, що ви відзначили швидкість обробки замовлення та доставки — ми завжди стараємось, щоб усе проходило максимально комфортно.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже класний і якісний товар, швидка доставка, ще не перевіряли як працює але я впевнена що буде все працювати
- Продавец DZYGARI
Дякуємо, Анно, за приємний відгук!
Ми тішимось, що замовлення прибуло швидко й справило гарне перше враження. Сподіваємось, що наш аспіратор EcoBreath LELIK станt надійними помічником у щоденному догляді за малюком.
Бажаємо тільки позитивних вражень від користування!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Задоволена покупкою, те що треба для порятунку дитини від сопельок. Та і так прочистити кожного дня носика, а буває, що просто як іграшка)) слухаємо мелодії та розглядаємо підсвітку.
- Достоинства:
- Інструкція українською мовою, щіточка для чищення насадок, різні рівні всмоктування
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Юліє! Дякуємо за такий теплий і щирий відгук. Ми раді, що електричний назальний аспіратор EcoBreath LELIK став для вас справжнім помічником у догляді за малюком Приємно чути, що функції, мелодії та підсвітка допомагають зробити процес комфортним і навіть цікавим для дитини.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Європейська якість. Приємна ціна. Видчизняний виробник
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Музика зайва)))
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Максиме! Дякуємо за ваш позитивний відгук
Раді, що аспіратор EcoBreath LELIK вас приємно вразив — ми дійсно прагнемо поєднувати якість на рівні Європи з доступною ціною для українських родин.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Ціна бомба. Аспіратор чудовий. Якість і обслуговування на вищому рівні. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Жодного
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що аспіратор EcoBreath LELIK виправдав очікування, а сервіс і швидкість доставки залишили тільки позитивні враження. Бажаємо вам і малюку здоров’я, комфорту та легкого догляду кожного дня
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Аспіратор не відповідає тим коштам які за нього заплатила. Взагалі не витягує сопельки, не виконує жодної функції. Я дуже розчарована. Не обманюйте людей, перестаньте продавати те що не працює!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже багато
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Оксано!
Шкода, що ви залишились незадоволені роботою аспіратора.
Хочемо звернути увагу, що ви залишили негативний відгук менш ніж за годину після отримання пристрою, і, ймовірно, не встигли повноцінно розібратись із його використанням.
Зі свого боку зазначимо, що при правильному використанні пристрою згідно з інструкцією — а саме правильне розташування, попереднє промивання носика сольовим розчином — він ефективно виконує свою функцію очищення носика, враховуючи, що аспіратор має 3 рівні сили всмоктування.
Якщо у вас виникли будь-які труднощі з експлуатацією — ми відкриті до діалогу та завжди готові допомогти вам розібратись, щоб пристрій працював ефективно й приносив користь.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Аспіратор бомба за свої гроші , велике дякую ! Дякуємо за швидку доставку , дякуємо за подарунки ! Ви найкращі!!!
- Достоинства:
- Музика , дуже гарна сила всасування , легко миється
Вітаємо, Андрію!
Щиро дякуємо за такий теплий і приємний відгук! Нам надзвичайно приємно, що аспіратор LELIK EcoBreath виправдав ваші очікування, а додатковий подарунок став приємним бонусом
Ми завжди стараємося дарувати не лише якісні товари, а й позитивні емоції. Нехай користування приносить лише комфорт, а малюк буде здоровим!