Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подстаканник универсальный для коляски 360° PREMIUM чорний LELIK (4019152-К)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Юлія Б***

Гарний товар

Достоинства:
    Універсальність

Вітаємо, Юліє!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник універсальний для коляски 360° PREMIUM LELIK. Дуже приємно знати, що товар залишив у Вас хороше враження, а його універсальність виявилася корисною у користуванні. Бажаємо Вам приємних і комфортних прогулянок та лише позитивних вражень від покупки.

• Юлія К***

Товар хорошої якості

Вітаємо, Юліє!
      Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Раді, що універсальний підстаканник LELIK 360° PREMIUM повністю відповідає вашим очікуванням за якістю.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Гарний підстаканник, тримається міцно, пластик кріпкий, регулюється нахил

Вітаємо, Катерино!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що підстаканник LELIK 360° PREMIUM відповідає вашим очікуванням — надійність кріплення, якісний пластик і зручність регулювання справді роблять його незамінним аксесуаром для прогулянок.
      Нехай користування буде лише в радість!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Якісний підстаканник, універсальне кріплення, гарно тримається на вертикальній ручці.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Поки не побачила
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що підстаканник вам сподобався та добре виконує свою функцію. Раді, що якість та універсальне кріплення виправдали ваші очікування. Нехай користування буде зручним і приносить лише комфорт під час прогулянок!

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Чудовий та якісний підстаканник, має міцне кріплення та при встановленні обертається в будь-яку сторону, що зручно прикріпити в будь-якому місці. Окремо дякую за супер швидку відправку товару.

Вітаємо, Олександро!
      Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що підстаканник LELIK 360° PREMIUM вам сподобався і виявився зручним у користуванні. Нам дуже приємно, що ви відзначили швидкість відправки — ми завжди прагнемо діяти оперативно

• Ольга

Дуже зручний

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!
      Користуйтеся в радість!

• Поліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Класний підстаканник,рекомендуюдо цього був інший,зламалось кріплення. Тут кріплення залізне,дуже міцний,не бовтається,і крипити можно під різним углом. Дуже зручно,мені дуже сподобався,зручний

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже швидко доставили замовлення , зорієнтували який підстаканник краще обрати

Достоинства:
    Легко встановлюється , міцний пластик
    • Продавец  DZYGARI

Олена, вітаємо! Щиро вдячні вам за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що наші послуги в підбору підстаканника вам допомогли та ви залишились задоволені покупкою!
      Користуйтеся із задовленням!
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді вас бачити знову!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дівчата, беріть підстаканник. Товстий, міцний пластик і зажим кріплення. Не відвалиться, не пережимає великий паперовий кавовий стакан. Айфон гарно стає. Дякую продавцю

Достоинства:
    Можна закріпити на будь чому
    • Продавец  DZYGARI

Катерина, вітаємо! Щиро Вам вдячні, що поділилися своїм враженням про придбаний товар та залишили позитивний відгук! Ми надзвичайно раді, що покупка задовольнила ваші потреби та бажання. Користуйтеся в радість!
      Дякуємо ще раз і сподіваємося побачити вас знову!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Надійно крапиться, але якщо кріпити на шкіряну ручку, то буде залишена вмятина.
    Не перевертається при русі, проте якщо кружка/пляшка буде вузькою то мотилятиметься

Достоинства:
    Не перекручується, надійне кріплення на калясці
    Недостатки:
    Залишатиме вмятину на шкіряній ручці, не надійно тримає вужчі кружки/пляшки
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Анастасіє!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник універсальний для коляски 360° PREMIUM LELIK. Дуже приємно знати, що Ви відзначили його надійне кріплення та стійкість під час руху.

Хочемо уточнити, що дана модель має спеціальні внутрішні пелюстки-фіксатори, які призначені для кращого утримання вищих пляшок, термосів та ємностей формату орієнтовно 0,7–1,0 л. Саме тому для дуже вузьких кружок або пляшок посадка може бути менш щільною — це пов’язано з конструкцією моделі, а не є недоліком товару.

Також при щільному затисканні на м’яких або шкіряних ручках справді може залишатися слід або легка вм’ятина, оскільки кріплення розраховане на надійну фіксацію під час руху.
      Бажаємо Вам комфортних прогулянок та лише приємних вражень від користування.