Отзывы покупателей о Подстаканник универсальный на коляску 360° GoodMe черный LELIK (4018858-К)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Юліана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Прекрасний вибір за такі гроші, виглядає стильно, закріпила без проблем, тримається добре, подрузі сподобалось, замовимо ще, бо реально крута штука, стакан тримається міцно за рахунок вставок силіконових, вставки м'які та еластичні.

Достоинства:
    стильний, міцний, вмісткий, одним словом - задоволена))
    Недостатки:
    швидко брудниться біла вставка силіконова, треба протирати.
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Юліано!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник GoodMe. Дуже приємно знати, що покупка залишила у Вас такі хороші враження, а товар виявився зручним, стильним і надійним у користуванні. Окремо тішить, що Ви відзначили м’які силіконові вставки та хорошу фіксацію стакана. Бажаємо Вам приємних і комфортних прогулянок та лише позитивних вражень від покупки.

• Святослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Абсолютно безстроковий тримач... Він не тримається з стаканом кави, а по чучуть прокручується, і не важливо на що ви його кріпите на металиву частину, на пластик. Чи на м'який обід( на ньому трошки тримався але таким чином ви просто знишуєте покриття)

Недостатки:
    Не вартує його впринципі брати, раніше покоління інших прослужило 2 роки цей просто прокручується
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Святославе!

Нам прикро, що підстаканник GoodMe не виправдав Ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що ця модель має багато позитивних відгуків від покупців, які успішно використовують її на різних типах візочків для стаканів і пляшечок.

На Вашому фото видно, що кріплення встановлене дуже щільно, через що ручка візка сильно перетиснута. У таких випадках фіксація може працювати некоректно, тому радимо спробувати змінити положення кріплення або встановити підстаканник GoodMe в іншій точці. Зокрема, якщо на ручці є окреме місце або штатне кріплення для підстаканника, рекомендуємо спробувати монтаж саме там, без додаткового знімного елемента.

Також можете звернути увагу на фото інших покупців у відгуках — там видно, як саме вони встановлюють підстаканник GoodMe на свої візочки. Сподіваємось, це допоможе знайти більш зручний і надійний варіант фіксації.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Прийшов швидко, якість чудова, тепер можна спокійно брати каву в магазині

Достоинства:
    Якість, легке встановлення, гарно тримає стакан

Вітаємо, Аліно!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник LELIK GoodMe. Дуже приємно знати, що він швидко приїхав, легко встановлюється, добре тримає стакан і повністю виправдав Ваші очікування. Окремо тішить, що тепер прогулянки стали ще зручнішими й можна спокійно взяти каву із собою.

Бажаємо Вам приємного користування, комфортних прогулянок і нехай підстаканник LELIK GoodMe і надалі щодня додає зручності.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Отримав швидко але де тільки не кріпив то тримається тільки на шкіряній ручці,але не дуже хочеться її псувати ,та і то коли поставив термос 350 мл то під вагою перекручується підсиаканник

Недостатки:
    Чомусь не тримається на металевій ручці ,потрібно тільки на шкіряну частину кріпити
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Олександр.

Дякуємо за відгук.

Звертаємо увагу, що підстаканник LELIK GoodMe 360° розрахований на фіксацію на ручках та трубках відповідного діаметра. На дуже тонких елементах рами кріплення може триматися менш стабільно — це залежить саме від конструкції конкретної коляски.

Щодо кріплення на ручку: у тримачі передбачена прогумована вставка, яка якраз і потрібна для надійної фіксації та захисту поверхні від подряпин. Якщо кріплення затягнуте недостатньо щільно, під вагою термокружки або термоса підстаканник дійсно може зміщуватись або провертатися.

Для коректної роботи важливо:

обрати відповідне місце встановлення;
      щільно зафіксувати кріплення;
      враховувати вагу ємності, яку ставите в тримач.

Сам підстаканник виконаний із міцних матеріалів і при правильному встановленні добре справляється зі своєю функцією.

• Олександр

Кріпив на ручку та затягував так що аж до металу продавлюється шкіра ,то не врятують ті вставки і шкіра буде зіпсована ,але навіть при такій затяжці підстаканник прокручується з маленьким термосом ,а в відео до товару в нього вставляли пляшку вина ,що значно важче термоса маленького ,і це відео вводить в оману

• Саенко П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

очень удобный. легко крепится. легко снимается. может устанавливаться под разными углами. надежно фиксирует стакан. качественный материал!

Достоинства:
    удобный крепеж. возможность снятия самого подстаканника.
    Недостатки:
    цена
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Павло.

Дякуємо за такий детальний відгук. Нам дуже приємно, що підстаканник GoodMe LELIK 360° ви оцінили за зручність кріплення, можливість регулювання кута та якість матеріалів.

Нехай користування і надалі буде максимально зручним.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Катаємось вже з ним пару місяців,дуже кріпкий та якісний підстаканник. Але зверніть увагу,що ніде на фото не було видно,що логотип розташовано на видному місці,і він дуже кидається в очі. Не дуже приємно,бо не хотілось ніяких надписів ,а просто якісного чорного підстаканника.

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо за відгук! Ми тішимось, що підстаканник вам підійшов за якістю та міцністю.
      Щодо логотипу: ви придбали товар офіційної торгової марки LELIK, тому фірмове маркування є стандартною частиною виробу. Це не дефект і не “надпис”, а елемент брендування та ідентифікації оригінальної продукції.

• Анастасия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Товар отримала швидко. Дякую за консультацію і рекомендації, щодо вибору необхідного підстаканника.
    Рекомендую магазин.

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний товар
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Анастасіє.
      Щиро дякуємо за довіру до нашого магазину та теплі слова. Радs, що консультація допомогла обрати саме ту модель підстаканника, яка вам підходить. Нехай служить довго й зручно під час кожної прогулянки.

• Вікторія Р***

Дякую, якісно, щвидко, красиво

Достоинства:
    З силіконовими вставками

Вітаємо, Вікторіє.
      Дякуємо за відгук! Раді, що підстаканник LELIK GoodMe вам сподобався. Модель справді вирізняється продуманим дизайном і надійним кріпленням із силіконовими вставками, завдяки чому добре тримає чашки навіть під час руху візка.
      Нехай користування буде зручним і приємним щодня!

• Лілея С***

Зручний підстаканник, міцний

Достоинства:
    Швидка доставка, приємні продавці

Вітаємо, Лілеє!
      Дякуємо за чудовий відгук. Радий чути, що підстаканник виправдав очікування — зручний, міцний і практичний. Приємно знати, що вам сподобалось обслуговування.

• Артем Т***

Шикарний підстаканник

Достоинства:
    Швидке оформлення і доставка
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за відгук — приємно чути, що підстаканник GoodMe вам сподобався. Він дійсно зручний і надійно фіксується навіть під час прогулянок. Раді, що ви залишились задоволені швидкістю оформлення та доставки

• Микола К***

Якісний товар, швидка доставка

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Миколо! Щиро дякуємо за ваш відгук. Розділяємо вашу думку — підстаканник LELIK GoodMe справді зручний і добре тримає форму. Раді, що доставка була швидкою й покупка залишила приємні враження.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже гарний підстаканник, добре тримає бутилки, термос, стаканчик з кавою, кріплення гарно тримає, все сподобалось

Достоинства:
    Зручний, і гарне кріплення
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Аліно!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що універсальний підстаканник GoodMe 360° для дитячого візка виправдав ваші очікування і зручний у використанні.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Гарна підставка, як на фото. Зручна

Вітаємо, Ольго!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що підстаканник відповідає очікуванням та виявився зручним у використанні. Нехай користування ним буде комфортним та додає зручності під час прогулянок!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Більчак М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже зручний підстаканник, особливо силіконові вставки, які надійно фіксують напій.
    Також хочу відмітити роботу менеджерів: швидко, професійно, також клієнтоорієнтованість на найвищому рівні! Це дуже цінно.

Достоинства:
    Все супер.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  DZYGARI

Марта, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що підстаканник вам сподобався і що силіконові вставки забезпечують надійну фіксацію напою. Також ми безмежно раді, що ви задоволені роботою наших менеджерів — для нас важливо надавати найкращий сервіс. Бажаємо вам зручного користування, а якщо виникнуть питання, завжди готові допомогти!

• Ксенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Якість = ціна я задоволена. Кріпиться усюди, стійка, міцна, крутиться на 360°.
    І нічого прорезинені вставки не бісять, зато можна поставити будь яку бутилочку і не буде хитаться чи випригувати і розливатися та ж кава.

Достоинства:
    На Anex m/type підійшов
    Недостатки:
    Не виявила
  • Соф'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Класний підстаканник за свою вартість.

Достоинства:
    Гарно тримає напій, не хитається.
    Недостатки:
    Мінусів не знайшла.
    • Продавец  DZYGARI

Софія, вітаємо! Щиро вам вдячні за приділений час та залишений відгук про підстаканник на дитячий візочок LELIK GoodMe. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло. Користуйтеся із задоволенням! З найкращими побажаннями, команда DZYGARI

• Евгения К***

Гарний підстаканник..все підійшло...
    Дякую консультанту ща допомогу..

Достоинства:
    Великий
    • Продавец  DZYGARI

Евгеніє, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про підстаканник на візочок GoodMe. Ми надвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та наша допомога у виборі підстаканника була для вас корисною.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Мені дуже сподобався. Зручно, що є кріплення і можна кріпити на будь яку частину ручки, можна і без кріплення, якщо воно є на колясці.
    Підходить для термокружки, що дуже зручно в холодну пору.

Достоинства:
    Розмір
    • Продавец  DZYGARI

Юлія, вітаємо! Щиро вдячні вам за відгук про підстаканник на коляску GoodMe! Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!
      Користуйтеся із задоволенням!
      Будемо раді вас бачити знову!

• Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Після великого вибору зупинилась саме на цьому підстаканику і не прогадала! Якість на високому рівні, міцний пластик, кріплення добротне. Силіконова вставка взагалі бомба! Добре тримається стакан всередині, навіть термочашка помістилась.

Достоинства:
    Гарно виглядає, зручний
    • Продавец  DZYGARI

Яна, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про товар! Нам надзвичайно приємно, що ваші сподівання виправдалися та ви залишились задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням!
      З повагою, команда DZYGARI

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Чудовий під стаканник, своїми резиновими вкладишами, тримає стакани та бутилочки різних обʼємів.

Достоинства:
    Добре кріпиться, не випадає.
    • Продавец  DZYGARI

Максим, дякуємо Вам за приділений час та залишений відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишились задоволені придбаним товром. Користуйтеся в радість!
      З повагою, команда DZYGARI!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

В цілому підстаканник сподобався, якість гарна, але є такий нюанс щоб дістати стакан чи бутилочку треба кожен раз притримувати підстаканник інакше він знімається разом зі стаканом із основного кріплення, пробували кріпити по різному а результат один підстаканник не фіксується до основи так щоб його не потрібно було кожен раз притримувати.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Потрібно кожен раз притримувати при вийманні стакану чи пляшечки.
    • Продавец  DZYGARI

Олена, вітаємо!
      Прикро, що Ви залишили негативний відгук щодо придбаного товару, та підстаканник має добре закріпитися на кріпленні після характерного щолчка. Тоді підстаканник добре фіксується і не виймається з кріплення разом зі стаканом чи пляшечкою. Будь ласка, спробуйте це зробити і Ви зміните свою думку щодо даного товару і залишитися задоволені).
      Дякуємо за розуміння!
      Гарного дня!

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Подстаканник купила пару месяцев назад. Довольна. Закрепили с внутренней стороны коляски что очень удобно, ни за что не задевается. Подходит для разных ёмкостей, и бутылочка и термокружка.

Достоинства:
    Когда подымаем или опускаем ручку коляски - подстаканник тоже регулируется щелчком.
    Недостатки:
    Нету
  • Феоктистова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Держится. Свою функцию выполняет, что ещё надо

Недостатки:
    У меня не круглая ручка коляски, иногда может слететь, но крайне редко
  • Надежда Н***
    Продавец: DZYGARI

Нормальна штука, щоб вода/кава/сік і т.д. були під рукою. 360 град - реально прикольно.

Достоинства:
    Практичність