Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Универсальный подстаканник для коляски 360° BASE чорний LELIK (4012450-К)

Код:  389491905
Оценка пользователей 3.8/5
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Треба більше діаметр щоб робився

Достоинства:
    Недостатки:
    Зламалось( пріклення слабе), не всі стакани поміщаються, наприклад для латте та капучино не підходить
    • Продавец  DZYGARI

Олександр, вітаємо! Прикро, що ви залишились не задоволені даною моделлю підстаканника. Та змушені вас запевнити, що в такий підстаканник ви можете сміливо ставити навіть термочашку, верхнє кріплення добре розширяється, в тому числі ви можете ставити стакани високі для чаю, латте, пляшечки з водою 0,5л тощо. Для маленьких стаканів можливо буде не зручно. Пластик товстий, міцний та надійний, саме кріплення важко зламати, якщо тільки під дією сильного навантаження. Ми завжди на зв'язку, якщо у вас виникають питання із фіксацією підстаканника, ми раді вам допомогти!
      З повагою, команда DZYGARI

• Даша О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дякую за швидку доставку! Товар відповідає опису

• Продавец  DZYGARI

Даша, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про підстаканник на візочок BASE. Ми надзвичайно раді, що вам все сподобалось та покупкою ви залишились задоволені.
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді вас бачити знову!
      З найкращими побажаннями, команда DZYGARI

• Снежко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Именно то, что я хотела. Раньше был подстаканник, который болтался при движении. Этот принудительно фиксируется в положении и не проворачивается. Хорошо становится термокружка и большие стаканы с латте! Мой любимый напиток, которым я теперь могу наслаждаться во время прогулки.

Достоинства:
    возможность принудительной фиксации (не болтает во время движения)
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Це не універсальний підстаканник! Для стаканів не підходить взагалі, ні для яких розмірів, дуже туго розтягується верх, витягнути стакан важко, 2 рази розлила каву, більше не ставлю. Це тримач для бутилки о,5 і то не впевнена.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підстаканник
    • Продавец  DZYGARI

Доброго дня!
      Нам дуже прикро, що Ви залишились не задоволені придбаним товаром. Універсальність підстаканника полягає в його кріпленні, що може підійти на будь-який дитячий візок. До даного підстаканника підходять термочашки та пляшечки, стакани з кавою, латте тощо.

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Товар добрий, недорого і підходить для стаканів різних розмірів і у мене на 0,5 термокружки
    Продавець звʼязався швидко і відправив товар день в день. Рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшла поки що
    • Продавец  DZYGARI

Дякуємо Вам за зворотній позитивний відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром! Користуйтеся в радість!