Отзывы покупателей о Кресло игровое GT Racer X-2534-F Black (X-2534-F Fabric Black)

Оценка пользователей 3.98/5
  • Марія Х***

Крісло рекомендую,якісне,зручне.

Достоинства:
    Дуже зручне
    Недостатки:
    Трохи скрипить
  • Денис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовив це крiсло, все даже сподобалось, Але на вечiр первого дня використання, відірвалась лямка від підставки для ніг, а так все дуже сподобалося

Достоинства:
    Можна сидіти
    Недостатки:
    Рветься

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

В цілому непогано, але є мілкі подряпини, немає язичків на блискавках. Враження, що їх необережно демонтували.

Достоинства:
    Комфортне
    Недостатки:
    Трішки по китайськи)
    • Андрій

Їх там і немає з заводу, бо кожух крісла не знімається.

• Володимир М***

Чудове крісло

Добрий день. Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Через 1.5 року користування може й раніше крісло почало просідати, відчуття, що ти не сидиш а стоїш обпершись об стіну. Якшо вам потрібно крісло щоб сидіти і працювати 8 годин - не рекомендую

• Олександр К***

просідати саме газліфт став, чи м'який матеріал продавився ?

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Придбав крісло в січні спочатку був радий придбанню , тепер через 2 місяці буквально почалися проблеми , крісло не тримає постійно просідає в низ , роліки заклинюють , не рекомендую

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра ссылка

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь вже майже 2 роки, мʼяке, не присіло нічого, все добре функціонує, єдине через пару місяців використання почав скрипіти та ручка, щоб регулювати спинку після підняття інколи не встає в своє положення, доводиться або прикласти зусиль, або штовхнути спинку

Достоинства:
    За 2 роки використання не деформувався, за свої гроші супер
    Недостатки:
    Скрипить, ричаг не завжди становиться в основне положення
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через рік використання зламалась тільт система

Достоинства:
    Комфортний
    Недостатки:
    Зламалась Тільт система

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра ссылка

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Дуже зручний ігрове крісло швидко збирається гарні матеріали

Достоинства:
    Ціна та качество
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Постійно електризує і якщо порухати будь який метал, то б'є током, прям постійно, кожен день раз в пів години така проблема є

Ще можливо брак, можливо щось поламалалось, не знаю, але крісло постійно хилило вліво і на пару градусів сідушка була нахилена вліво, пробував крісло перезібрати, не помогло

Загалом крісло хороше якщо брати для того щоб просто полежати перед телевізором, для роботи або будь якого сидіння за столом не підходить, як і абсолютне будь яке інше ігрове крісло

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Майже рівно через рік (через 14-16 місяців) зламалось металеве кріплення... За таку ціну очікування були краще.
    Через 5-7 місяців подушка прохудилась та сидіти вже було не зручно.

Достоинства:
    Гарний вигляд
    Недостатки:
    Погана якість, не коштує своїх грошей
  • Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрый вечер, спустя 4 месяца пользования спинка стула почти перестала держаться, когда облокачиваюсь то она начинает опускаться, видимо зубчики которые держали спинку уже стёрлись, можно как-то докупить деталь чтобы её заменить?

Достоинства:
    Удобное кресло
    Недостатки:
    Спустя 4 месяца невозможно лечь на спинку стула, не держит и опускается.

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      ссылка

• Євгеній Б***

• Віталій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовив 2 стульчика один цей - для сина, інший собі, від гейм про. Те, що не виявили однієї бокової накладки - пів біди, думали можна, щоб дослали. Але під час зборки виявилось, що рама під колеса - одна з опор вивернута, що колеса стало не під прями кутом, мех. пошкоджень - не було, тобто брак заводський. В той самий день відправив назад, це було 27/12/25. Тиждень назад його нарешті сервіс взяв на експертизу (13/01), щоб дослідити чи це справді брак. Розумію були свята і т.д. Але перепрошую, що можна там за аналітику проводити та експертизу - відкрили - глянули брак чи ні, це не компьютерна техніка!!! Що можна тиждень переглядати в тому стульчику?!

Достоинства:
    не виявлено
    Недостатки:
    1) Відсутня одна деталь 2) брак в металевій2 рамі під колеса

• Андріан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный

Крісло легко складається матеріал хороший , брав брату за пару місяців ніяких нарікань

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный

Гарне крісло. Гарна якість. Хороша ціна. Легко складається.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Максим С***

топ

Достоинства:
    кресло очень хорошее мягкое и удобное, пришло быстро в полной комплектации.Очень доволен покупкой!!
  • Горпенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупкой остался очень доволен. Собрал по инструкции очень легко, брака и дефектов не обнаружил.

Достоинства:
    Качество материала, цена
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло класне та дуже зручне. Брал спочатку собі, потім ще одне у подарунок. Всім рекомендую. Ціна/якість

Достоинства:
    Зручне
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Упаковка супер, все ціле. Зібрав швидко.

• Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрий вечір. Замовили у вас крісло, а механізм не тримає спинку. Підкажіть, як вирішити цю проблему?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Екатерина Г***

Отлично

• Покупатель
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Начал собирать кресло и заметил, что нет двух отверстий для крепления правой ручки — явный брак. Сборка заняла около двух часов, не хотелось связываться с возвратом, тем более за свой счёт (как Rozetka любит делать).

Уже собирался сверлить саморезом, но потом оказалось, что отверстия всё-таки есть, просто в ткани их не сделали. В общем, контроль качества, похоже, отсутствует полностью.

В итоге кое-как собрал, но при малейших движениях стул скрипит, будто умирает. Газлифт срабатывает через раз, а само кресло ощущается как пластиковая игрушка.

Не советую к покупке.

Спасибо за внимание

Достоинства:
    Можно сидеть
    Недостатки:
    Брак

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Після 2+ років використання час від часу самовільно почав опускатись газ-ліфт. Сидиш собі в кріслі працюєш і тут раптом сидіння починає по-трохи самовільно опускатись донизу. Доводить декілька разів за день його піднімати до максимально високого рівня.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Нажаль крісло прожило півтора року. Спеціально обирав крісло з великим максимальним навантаженням, бо важу трохи більше 100. Я розумію, що гарантія всього на рік, але думаю для крісла це не серйозно.

Достоинства:
    До зручності питань немає, подушка "глибока", це зручно.
    Недостатки:
    Швидко почало скрипіти, не критично але неприємно. Через всього півтора року взагалі зламалось, це вже сумно.
    • Наталія

Заміна пластини/механізму гойдання можливе чи як завжди - зроблено "на раз" і відкрутити її неможливо?

• Дмитрий К***

Така ж сама ситуація прожив рівно на пів року - більше ніж гарантійний термін.

Добрий день! можна придбати нові деталі ,якщо гарантійний термін вийшов.

• Олександр К***

Дуже чудове крісло, сідаєш в нього, що в формулу-1

• Юрий П***

Все добре,дякую

Достоинства:
    Якість металу,в цілому якість всьго
    Недостатки:
    Поки нема
  • Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный

Кресло собирается очень легко.

Достоинства:
    Удобное )
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Прийшло в гарно запакованій коробці, коробка ціла, крісло так само комплектуючі на місті проблем зі збиранням не було.
    Зібрав до речі за 40 хвилин своєю викруткою.
    Кріслом задоволений)

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки ще не виявив
  • Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Крісло комфортне, навіть з моїм зростом і хворою спиною. Рекомендую

Достоинства:
    Регулювання підлокітників
    Недостатки:
    Трішки незручне розташування та використання підставки під ноги.
  • констянтин ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный

кріло класне, я задоволений але->

Достоинства:
    Комфорт,легко складається,зручний для людей з різною вагою то росту, легке руголювання спинки та підлокітників,
    Недостатки:
    Якщо не рівномірно редагувати положення тіла можна впасти,
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Очевидним є те що це топ в своєму ціновому сегменті.
    Тож: дісно якісна сталева конструкція, товста піна що важливо, якісні гвинти з фіксатором різьди та не погани пластик без запаху, не очікувано досить м'які підлокітники, та навіть якісна оббивка з цупкої тканити і з досить товстої нитки (нагадує не погану автотканину), відразу зауважу як власник авто зі шкіряним салоном що шкіра це як на мене понти на яких тільки все пріє та мерзне ))
    Саме крісло саме великого розміру як на мої 110кг. Збирається легко, хороша інструкція з інструментом для збірки, правда в мене не всі отвори в тканині під гвинти були пропалені, але нагріта викрутка з комплекту вирішила те питання швидко, головне нащупати отвори та перед пропаленням їх продірявити тієюж викруткою, тож недоліку в тому не вбачаю.
    Загалом досить зручне крісло в тому числі завдяки двом подушкам та м'яким підставкам під руки 1D положення яких можна регулювати.
    В принципі все саме відповідає опису.
    Крісло рекомендую для геймінгу.

Достоинства:
    Досить якісне та дісно велике крісло за справді адексатні кошти.
    Недостатки:
    Ні
    • Ярослав Л***

Як зараз крісло себе почуває? Я також важу 110 кг, тому дуже цікаво дізнатись, що ви скажете

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Искал кресло для дома, качество пока устраивает, посмотрим через время как себя покажет. Комплект полный, забытых/потерянных частей небыло наоборот были запасные винты разных конфигураций. Кресло удобное соответствует картинке и описантю но собирать без набора ключей и шуруповерта достаточно долго и не всегда удобно все делать самому. Особых минусов не увидел.

Достоинства:
    Средняя цена, качество на уровне, доставка быстрая
    Недостатки:
    Без доп инструмента долгая сборка, но это скорее не минус а просто информация к сведению.
  • Хрюкин Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Полтора года в использовании, кручу верчу,ногами залажу на него, 100 кг ,190 см ни чего не отпало,спинка держит хорошо,регулирую ее постоянно, сижу за ним примерно по 8 -10 часов. Проблем с механизмом не заметил, может газ лифт не много туже стал работать. Из недостатков стало поскрипывать когда садишься в районе колёсиков.в остальном бесшумное отличное кресло,своих денег стоит,спина перестала болеть.

Достоинства:
    Прочное, удобное
    Недостатки:
    Не большие скрипы,не делает массаж
  • Дмитро Т***

поломалось через пів року, не тримає висоту

Достоинства:
    Недостатки:
    поломалось через пів року, не тримає висоту

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      ссылка

• Володимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный

Крісло явно не для декілька годинного геймінгу.