Отзывы покупателей о Одеяло Руно 200х220 шерстяное бежевое зимнее 322.52ШУ_Бежевий

Оценка пользователей 4.64/5
  • Станіслав Л***

Не дороге ,але тепла ковдра

Достоинства:
    Легка та тепла
    Недостатки:
    Хотілось би більше кольорів

Доброго дня, пане Станіслав Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра товста,легка,тепла,без запаху. Гачком дістала наповнювач та підпалила Ковдра дійсно вовняна.Ціна чудова. Один недолік матеріал верху. Він такий синтетичний,що коли одягала підковдру то ковдра добряче наелектризувалася. В цілому задоволена

Достоинства:
    Тепла,легка,хороша ціна,без запаху,натуральний наповнювач
    Недостатки:
    Синтетичний матеріал верху

Доброго дня, пані Людмила. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам приємно, що ви поділилися своїм досвідом користування. Ваші коментарі допомагають нам покращувати нашу продукцію. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Руслан М***

Очень тёплая .

Достоинства:
    Понравилась.

Доброго дня, Руслане. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Микита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Тепла і достатньо легка ковдра. Виглядає якісно. При температурі 19 в кімнаті під нею мені навіть трохи спекотно, але в цілому комфортно

Достоинства:
    тепла
  • Валентин І***

задоволений покупкою

Достоинства:
    виправдав очікування
    Недостатки:
    не виявлено
  • Микита Т***

Само одеяло хорошо,но сервис дно 0/0
    40 минут провел на отделение потому что хотел применить скидочный сертификат и в условиях указано что можно на кассе показать его а там в отделение сказали что тока через приложение онлайн !
    Плюс к этому оделялу заказал подадеяльник и он шел 8 дней и на 8 день пришел что заказа нету в наличии

Достоинства:
    Одеяло теплое легкое
    Недостатки:
    Сервис розетки это сейчас дно.

• Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра тепла, без запаху, але вона надто важка, прям дуже важка, спина болить від неї, під нею неможливо спати, було б добре, якби у характеристиках було вказана вага ковдри, тому стоїть у ванній, на випадок ракетних атак

Достоинства:
    Тепла
    Недостатки:
    Надто важка, спати неможливо саме через вагу
  • Денис С***

Хорошо пошитое

Достоинства:
    Теплое
    Недостатки:
    Запах оставляет желать лучшего
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Розмір (що зазначений на етикетці) 172х205 (+/-) 2 см, але реальний розмір 165х195 см, і це дуже прикро, тому що постільна білизна замовлялась під розмір зазначений у характеристиках товару на сайті. Тепер куплена ковдра реального розміру 165х195 буде бовтатися у підковдрі розміром 175х210.
    Присутній незначний тваринний запах, що дає надію на вовняне походження наповнювача. Дуже дивно, що на етикетці не зазначений відсотковий склад наповнювача зовсім, зазначено тільки – вовна, хоча в характеристиках товару на сайті вказано - 100% вовна (таке враження, що виробник щось приховує, і не хоче відповідати за свій товар, тому не вказує відсотковий склад наповнювача на етикетці, хоча склад чохла вказаний).
    Ковдра легка і тоненька, а наскільки буде теплою покаже зима. Ковдра запакована у прозору поліетиленову торбу з тканинною вставкою для вентиляції.
    В цілому від ковдри за 1000 грн багато й не очікуєш, тому й особливих приводів для розчарувань покупкою немає. Але бентежить невідповідність заявлених та реальних розмірів. Якщо така ситуація у всіх виробників – то це печально, бо важко адекватно підібрати розмір постільної білизни.

Достоинства:
    Ще не користувався
    Недостатки:
    Розмір не відповідає заявленому

• Денис Д***

Все літо вивітрював тваринний запах із ковдри - не допомогло, запах присутній досі й сильно відчутний, коли ти усю ніч під ковдрою. Раджу звернути на це особливу увагу алергікам.

• ирина с***

Чудово

• Тетяна

Чудова ковдра

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тепле і легке одіяло. Ціна порадувала

• юля и***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Через місяць використання почала вилазити шерсть .. купила 2 ковдри .. розчарована

Достоинства:
    легке і тепле
    Недостатки:
    лізе шерсть
  • Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Отличное тёплое одеяло, большое спасибо Розетке, рекомендую внутренний наполнитель соответствует реальности шерсть.

Достоинства:
    Качество

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Сьогодні отримала ковдру. Дуже гарне на перший погляд. Товсте і легке. Сподіваюся, взимку буде тепло. Зараз в нас ще дуже тепло,бо ми на півдні, але вже застелили)

• Инга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Покупала ребенку. Доволен , а это главное) лёгкое, надеюсь будет теплое . Нет посторонних запахов. Нитки не точат (по крайней мере не заметно )швы ровные.

Недостатки:
    Ткань не очень приятная на ощупь. Это бы исправить.
  • Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Одеяло супер, думал будет тонкое,а нет толстенькое хорошего качества. Спасибо Резетке за быструю доставку. Продавца рекомендую.

Достоинства:
    Качество и цена.
  • Лідія Б***

Ковдра супер.

Достоинства:
    Легенько і тепленька
    Недостатки:
    Не виявила
  • Лідія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра легенько і тепленька.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Ковдра відповідає опису. Все чудово. Легка , з першого погляду на вигляд тепла. Та зима покаже. Дякую виробнику і розетці .

Достоинства:
    Вовна, тепла.
    Недостатки:
    Зарано робити висновки, зима покаже. Поки все норм.
  • Татьяна О***

Все добре

Доброго дня, Татьяна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра м'ягенька, не важка, тепла!
    Колір не такий насичений

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Тепла, м'яка, дуже дешева.
    В квартирі 18 - 22 під ковдрою буває жаркувато.
    За такі гроші ідеальна.

Достоинства:
    Тепла, м'яка, затишна
    Недостатки:
    Підозріло дешева
  • Єлизавета Б***

тепла ковдра

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Ожидала, что будет толще, плотнее и тяжелее. Но в общем кажется теплым.
    По значкам на бирке - разрешена сухая чистка с углеводородными растворителями

Достоинства:
    Лёгкое, теплое
    • Валентина

Одеяло хорошее, реально греет, но оказалась аллергия на шерсть. Предупреждаю аллергиков

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Покупаю повторно, только меньшего размера.
    Теплое, легкое.
    Но меньше по размеру , чем заявлено.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Дуже задоволена покупкою. Ковдра чудова! Тканина чохла ковдри нормальна.

Достоинства:
    Легка, тепла
    Недостатки:
    за 2 неділі користування не виявлено
  • Людмила І***

Купувала у минулому році. Задоволена. Замовила тепер для батьків

Достоинства:
    Тепла, легка.
    Недостатки:
    Перші кілька днів відчувається запах шерсті. Для мене це аж ніяк не критично.
  • Денис Ц***

• Денис Ц***

Супер тепло

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Придбала два роки тому. Дуже задоволена, якісь відмінна, дуже тепле, матеріал тканини дуже приємний на дотик. Зовсім не як дешева підкладка, як писали інші. А ще воно дуже легке. В планах придбати друге.

Достоинства:
    Тепле, легке, якісне
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Син купив вчора мені цю ковдру. Щоб перевірити наскільки вона тепла, спала цю ніч з відкритим балконом (балкон не засклений). Мені 64 роки, я не замерзла, було тепло під ковдрою, спати було комфортно. Легкий запах вовни був, але він бистро вивітрився (повісив вдень близько 5 годин над балконом)Ковдрою задоволена).

Достоинства:
    Тепло, ковдра легенька
    Недостатки:
    Не виявили.

• Ірина Б***

Хороша ковдра. Тепленька, легенька. Зимою золодно не було. Задоволена

Достоинства:
    Тепле, легеньке
    Недостатки:
    А одному з кутів малувато наповнювача
  • Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Користуємося 2 місяці. Тепле, зручне, м'яке.

Доброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
      Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!

• Олег Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Купував рік назад.Зразу дуже сподобалося,але невдовзі з нього почала лізти волосінь яка була в усій одежі і по всій кімнаті!

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато
    • Покупець

Купляли 3 штуки, користуємось вже другий рік - нічого не лізе. М'яке, зручне, тепле, легке. Краще не буває!

• Ангеліна К***

Не рекомендую

Достоинства:
    Легка, невагома
    Недостатки:
    Покриття ковдри - найдешевша синтетична тканина типа підклалочної. Під ковдрою дуже спекотно, не кофмортно

Доброго дня, Ангеліно. Дякуємо Вам за покупку, але нам звісно прикро, що у вас склалося не задовільне враження від вовняної ковдри ТМ Руно.
      Тканина чохла ковдри - мікрофайбер. Це сентетична тканина, яка широко використовується у виробництві постільних приладь багатьма виробниками.
      Це зимова ковдра по тепловим характеристиками "дуже тепла". А так як терморегуляція у кожної людини різна, то можливо саме для вас ця ковдра виявилася занадто теплою. На майбутне ви можете звернути увагу на демісезонні ковдри, з таким самим складом але меншої щільності.
      Дякуємо вам за відгук і бажаємо тільки приємних покупок.