- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже рік, працює
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальное реле, купил 3 шт. Срабатывает мгновенно, при скачках напряжения спасает. Кто-то писал, что не работает несколько штук и предлагал проверить в пункте выдачи. Так вот для таких особо одаренных написано задержка 180с. ТРИ мин. потом все работает
- Достоинства:
- Технику защищает
- Недостатки:
- Не выявил
Представник постачальникаВадиме, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна штука. Під час стрибків напруги спрацьовує чудово. Неодноразово захищала мій новенький телевізор. Думаю без неї йому було б поганенько
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю от чего оно защищает, сгорел блок питания на пк после скачка напряжения..
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо. Работает.
Представник постачальникаДоброго дня, Кристино. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- івпавіп і***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зломалось через 10 місяців, замовив стабілізатор
Представник постачальникаДобрий день! Вдячні за вашу оцінку! Нам шкода, що деякі аспекти не повністю відповідали вашим очікуванням.
- КОСТЯНТИН Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не советую
- Достоинства:
- Дважды менял,потом забрал деньги.
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
НЕРОБОЧЕ ! ВИ ХОЧА ПЕРЕВІРЯЙТЕ ЩО ЛЮДЯМ НАДСИЛАЄТЕ НЕ РОБОЧЕ.
ЧИ У ТЦК СКАРГУ НА ПРОДАВЦЯ І РОЗЕТКУ ДО КУПИ - ПРОДАЮТЬ НЕРОБОЧІ РЕЧІ.
ЛЮДИ ПЕРЕВІРЯЙТЕ ВІДРАЗУ НА ПОШТІ ПЕРШЕ НІЖ ПЛАТИТИ ГРОШІ. ТЕПЕР ДУРЯТЬ І ПРОДАВЦІ І РОЗЕТКА.
НАДСИЛАЮТЬ НЕ РОБАЧІ РЕЧІ ! ВЖЕ 4 ЧОТИРЕ КУПИВ НЕРОБОЧЕ ЗОВСІМ .
ТРЕБА БИ ТЦК З НИМИ БЕСІДУ ПРОВЕЛА. !
НЕ ПЕРЕВІРЯЮТЬ ЧИ НАВМИСНО НЕРОБОЧЕ ШЛЮТЬ !?
ЛЮДИ НЕКУПЛЯЙТЕ ! ГРОШІ ВКРАЛИ І ВСЕ.- Достоинства:
- ГАРНИЙ ВИГЛЯД
- Недостатки:
- НЕ РОБОЧЕ !
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное реле !
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто і надійно, постійно виручає від перепадів напруги уже десь рік
- Достоинства:
- Ніяких налаштувань
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер. Працює чудово
- Достоинства:
- Працює, час покаже
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При первом включении после истечения трёх минут зелёный светодиод перестал моргать, но напряжение на подключенный холодильник не поступало. Я ждала ещё пару минут, потом ещё пару раз включала-выключала и где-то с третьей попытки холодильник заработал. Это было именно отсутствие напряжения в холодильнике, лампочка внутри его не горела. Сейчас работает, но как будет дальше - посмотрим.
- Достоинства:
- Цена и простота подключения.
- Недостатки:
- Нестабильная работа.
Представник постачальникаДоброго дня! Час затримки приладу складає 180 секунд. Якщо напргуа в нормі на протязі цього проміжку, живлення подається на вихід.
- Владислав К***
Не ломайте холодильник. Выбросить нужно это чудо техники и купить стабилизатор, в крайнем случае такое реле но с регулировкой напряжения! Вы хоть читали что у него нижний предел отключения 165В это смерть для компрессора!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна річ при відключенні електроенергії
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює як зазначено в характеристиках
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Любов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реле напруги працює добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Любов! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисний девайс
- Достоинства:
- Коли знімаєш квартиру, де стара алюмінієва проводка без заземлення і напругу кидає як гаранти будапештського меморандуму Україну - краще поставити між своїм надбанням і "дарами природи" "запобіжник"
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вже друге реле, перше працює відмінно майже рік, під час відключення не підводило
- Достоинства:
- Просте і невелике, свої функції виконує, при стрибках напруги спрацьовує миттєво
- Недостатки:
- Витримка 3 хвилини забагато але не критично
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Кушнір М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює добре.
- Недостатки:
- Немае.
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невеликі за розмірами, не треба ніяких додаткових налаштувань. Працюють. Взяв 2 штуки, сподіваюся що порятують побутові прилади в разі аварійних відключень.
- Достоинства:
- Компактні розміри, простота в експлуатації.
- Недостатки:
- За цю вартість немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Тарасе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь з минулої зими,не згорів не телевізор ні холодильник і т.д.
- Достоинства:
- Робочі
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже купив 3 шт. таких всі працюють без нарікань
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово!
Представник постачальникаДоброго дня, Валентино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове реле
Представник постачальникаДоброго дня, Валентино! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без проблем!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює а це є важливо
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял две штуки. Одну на холодильник, другую на удлинитель, где компьютер и зарядки. В использовании уже пару месяцев. Пережили летние включения - отключения. Все работает. Минус только один - это яркий как фара светодиод. Пришлось заклеить изолентой. В целом доволен. Когда снова появятся в продаже куплю еще пару штук.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Очень яркий светодиод
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олесю! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В нынешнее время очень полезная вещь. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бюджетний варіант, для захисту електроприборів від перепаду напруги. Вмикається хвилини через три.Але, я думаю ,що це навіть добре, так як за цей час напруга стає стабільнішою
- Достоинства:
- Гарна ціна. Хороший бюджетний варіант.Працює добре.Нарікань немає
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
працює, добре для непідготовлених користувачів - увімкнув, зачекав і все
- Достоинства:
- прцює як треба
- Недостатки:
- не знайшов
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House
Працює
- Достоинства:
- Працює