Отзывы покупателей о Пылесос беспроводной вертикальный 3в1 2000 Вт LED подсветка аккумуляторный без мешка HEPA фильтр 2200 мАч ручной портативный для дома и авто Sokany

Оценка пользователей 4.4/5
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  позитивний ~70%, нейтральний ~15%, негативний ~15%
    На основі 39 проаналізованих відгуків клієнтів, пилосос отримує переважно позитивні оцінки за зручність використання, потужність, маневреність та автономність. Покупці відзначають легкість, достатню всмоктувальну силу, якість збірки та приємні бонуси від продавця. Основні нарікання стосуються швидкої поломки турбощітки, проблем з підсвіткою та складнощів із сервісом/запчастинами. Загалом, пристрій виправдовує очікування, особливо для невеликих квартир, але є клієнти, які незадоволені довговічністю окремих деталей та обслуговуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

13 лютого залишала відгук, що це китайський непотріб, щітка сміття не втягувала і при виключанні - все сміття висипалось на підлогу. Але тепер стало краще - щітка не крутиться взагалі ))) Можна сміливо нести на смітник, де йому і місце. І так, контейнер чистий, акумулятор заряджений, щітка чиста.

• Продавец  SmatX

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми пам'ятаємо ваше попереднє звернення і щиро шкодуємо, що технічний стан пристрою погіршився. Зупинка щітки при зарядженому акумуляторі часто стається через потрапляння дрібних часток у вузли обертання. Також описана вами проблема зі щіткою може бути пов'язана з порушенням електричних контактів на з'єднаннях труб або зносом приводного механізму. Нам дуже прикро, що досвід користування пилососом Sokany виявився для вас настільки негативним.

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Прослужил 4.5 месяца, теперь аккумулятор разряжается за секунд 15 при полной зарядке (весь день заряжал) на самой первой скорости

• Продавец  SmatX

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ситуація, коли акумулятор втрачає ємність так швидко, зазвичай свідчить про розбалансування елементів живлення або вихід з ладу контролера.
      Це може статися з кількох причин:
      Глибокий розряд: якщо залишити пилосос повністю розрядженим на довгий час (тиждень і більше), літієві елементи починають деградувати.
      Температурний стрес: якщо після інтенсивного прибирання на турборежимі (коли акумулятор гарячий) одразу поставити його на зарядку — це суттєво скорочує термін служби батареї. Ми рекомендуємо давати пристрою "відпочити" 20 хвилин перед підключенням до мережі.

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Не вартує навіть 1 зірочки. Не купуйте і не витрачайте даремно кошти. Щітка не працює і все сміття залишає на підлозі. Дуже розчарована

Дякуємо за відгук.

Шкода, що склалось таке враження від використання. У подібних випадках найчастіше причина пов’язана не з несправністю, а з обслуговуванням або режимом роботи:

1. коли пилозбірник вже заповнений, тяга значно падає і щітка може майже не підбирати сміття — варто очистити контейнер і фільтр
      2. при низькому заряді акумулятора потужність зменшується — рекомендуємо повністю зарядити пристрій і спробувати турбо-режим
      3. волосся або нитки, намотані на вал щітки, блокують оберти — щітку потрібно періодично очищати

Будь ласка, зніміть коротке відео роботи пилососа та надішліть нашим менеджерам через «Питання про замовлення» — допоможемо перевірити та знайти рішення.

• Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Купила этот классный пылесос год назад. Очень довольна ним . Пылесосит отлично, с подсветкой вообще супер. Рекомендую эту модель, , качество уборки отличное

Достоинства:
    Легкий, удобный, втягивает хорошо , аккумулятор держит хорошо
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Марианна М***

Люблю його

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Не працює турбощітка і підсвітка, як її відремонтувати? Адже гарантія закінчилась, все сміття висипає назад коли виключаєш. Не коштує він своїх 5689 грн.Розчарована...

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з роботою турбощітки та підсвітки. Зазвичай такі проблеми пов’язані з засміченням вузлів турбощітки або контакту в місці під’єднання. Рекомендуємо очистити механізм турбощітки та перевірити з’єднання. Якщо після цього проблема не зникне, можна звернутися до будь-якого сервісного центру для діагностики та ремонту поза гарантією.

• Володимир К***

Поки норм)

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Потужний класний пилосос, зручний та не важкий

• Дмитро Б***

Все супер, працює на 5/5

• Владислава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Зручний пилосос, якість хороша, потужність супер.

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Залишаю дві зірочку, це рівно стільки він працював без проблем. Через пару місяців був ремонт турбощітки, яка перестала працювати але з'явилися нові проблеми і він почав бруд розкидувати, згодом знов перестала працювати турбощітка. Дизайн гарний, але гроші на вітер.

Достоинства:
    Гарний дизайн, чудовий колір, тихий і на цьому все.
    Недостатки:
    Не відпрацював навіть гарантійний термін.
    • Продавец  SmatX

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися ситуацією.

Шкода, що турбощітка вийшла з ладу — розуміємо, як це прикро. Хоча переважна більшість наших покупців не стикалися з подібною проблемою, ми розуміємо ваше розчарування. На жаль, окремо таких щіток у продажу наразі немає, і постачальник не надає запасних частин до цієї моделі.

Це не серійна проблема, але, як бачимо з окремих звернень, така ситуація іноді трапляється. Ми вже передали виробнику відповідний запит щодо наявності змінних щіток. Якщо щось з’явиться — обов’язково з вами зв’яжемося.

Дякуємо за ваше терпіння та розуміння. Нам важливо залишити вас не лише з товаром, а й з відчуттям підтримки. Якщо буде можливість допомогти — ми це зробимо.

Дякуємо, що зазначили й сильні сторони.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Також перестала працювати щітка після пару місяців . І знайти заміну не можу . Можливо продавець може допомогти в пошуку щітки на цю модель ?

Вітаємо.

Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.

• Євгеній П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Після першого використання був гарно здивований, що відсутність проводу та легкість у використанні призвиде до такого полегшення в прибиранні. Для невиликої квартири (в мене однокімнатна) саме те що потрібно. Потужності вистачає для гарного прибирання пилу і шерсті на ламінаті, для коврів є турбо режим.

Достоинства:
    Легкий та зручний у використанні
    Недостатки:
    При першому використанню не виявлені
    • Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ольга К***

Працює

Достоинства:
    Можуть використовувати навіть діти, легкий, компактний, зручний, для прибирання підлоги безковрів саме то
    Недостатки:
    Невідомі
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дякую за порохотяг. Як раз такий і шукала. Спочатку показався важкуватий, але це тільки показалося. Функцію свою гарно виконує, маневрений. Продавець дуже швидко відправив товар. Приємним бонусом був подарунок у вигляді машинки для зняття катишок. Сподіваюсь, що порохотяг буде працювати без неприємних нюансів.

Достоинства:
    Заряду достатньо, щоб два рази пропилисосити квартиру 53 кв м. Є турбощітка. Зручний, компактний і немає проводів..
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Чудово! Пилосос класний, всі насадки присутні, потужність хороша!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Василий Г***

Відповідає опису

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос сподобався, працює чудово!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Хороший, поостий, зручний пилосос. Всі функції виконує відмінно!

• Ігор М***

Хороший пилосос

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Краще додати ще пару тисяч і купити нормальний пилосос . Дуже слабенький , доводиться декілька разів одне і теж місце пилососити при тому , що коли він їде назад то не втягує пил ( тобто рух вперед- назад тут не працює ) . При цьому половина пилу збирається у катушки і осідає на самому пилососу і коли робиш рух до себе то все це залишається на підлозі . Ще й щіточки не виймається для чистки . Викинуті гроші на вітер .

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Цей пилосос відповідає заявленій потужності та ефективно справляється зі своїми завданнями. Для якісного прибирання важливо правильно вибрати режим роботи та використовувати пилосос відповідно до рекомендацій виробника. Щіточки в цій моделі розбираються для очищення. Якщо у вас виникли труднощі з експлуатацією, будемо раді допомогти – звертайтеся в особисті повідомлення.

• Светлана Б***

Пилосос супер

• Коля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Потужний та зручний помічник! Дякую за швидкість та якість!

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос перевершив всі очікування! Міцний та якісний корпус, добре робить своє діло!

• Настя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Потужний хороший пилосос за свою ціну. Не помітили недоліків.

• Рената Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже задоволені покупкою. Пилосос зручний, гарно працює.

• Валявский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

На відміну від сяомі втягує добре. Задоволені

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Виправдав очікування, товаром задоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  SmatX

• Василина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Через два місяці використання перестала працювати основна щітка. Не крутиться турбо щітка і не світить підсвітка. Користуватись можу лише насадкою для меблів або щілинною. Писала продавцеві, але на моє повідомлення не відреагували. До цієї проблеми пилососом була дуже задоволена. Зручний і добре тягне.

Достоинства:
    Дуже зручний і добре пилососить.
    Недостатки:
    Перестала працювати основна щітка після двох місяців використання.
    • Продавец  SmatX

Доброго дня. Вибачте, будь ласка, за затримку з відповіддю. Чекайте, наш менеджер вам зателефонує для вирішення вашого питання.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пылесос классный, хорошо втягивает даже на первой скорости, легкий, щетка отличная, на щетке подсветка, как раз для нынешних времен, когда свет откл, пользуюсь неделю, всем довольна , рекомендую

Достоинства:
    легкий, удобный, мощный

• Эльмира Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пылесос удобный, лёгкий, мощный, только зарядное устройство не было в комплекте и как батарею заряжать.

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Дякуємо за відгук. З вами терміново звʼяжеться менеджер для вирішення питання з зарядним пристроєм.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Зручний, легкий, тихий, втягучий пил, світиться щітка, немає світла, пофіг, а він працює! Рекомендасьон!!!!

Достоинства:
    Зручний

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Все супер, все швитко приїхало, потужний , особливо турбо режим, легкий. Навіть дітям подобається пилососити тепер.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Швидко відправили. Пилосос гарний, добре тягне,все вішається на стіну. Сподіваюсь слугуватиме довго. Подарунок теж приємно)

Достоинства:
    Добре тягне
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Класний пилосос, дуже зручний та легкий в користуванні. Особливо добре збирає бруд на вищій потужності. Дружина дуже задоволена. Надіюсь послужить.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос сподобався. Добре пилососить. На турбо режимі взагалі супер пилосить, але витрачає в два рази більше заряду. Ще й подаруно прийшов в комплекті, дякую.

• Продавец  SmatX

Дякуємо вам за відгук. Будемо знову раді вас бачити в нашому інтернет-магазині!