- Sofia L***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Сумка як на фото, без вад; швидко відправили і швидко прийшла; якість хороша, розмір хороший; не сильно велика і не сильно маленька; виглядає солідно і пасує під всі стилі
- Достоинства:
- Сумка як на фото, без вад; швидка доставка
- Продавец ManWay
Дуже дякуємо за відгук. Нам це важливо і дуже приємно. Обовʼязково чекаємо на Вас знову.
- Лавренюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Товар якісний, рекомендую!
Відповіли та надіслали швидко - ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Ввічливий менеджер і якісна барсетка! Менеджер оперативно відповів, дослухався до коментаря (що зручніше звʼязатися через вайбер). Цього ж дня відправили товар і рівно через добу від замовлення отримала. Сумка якісна, недоліків немає, на вигляд міцна та містка. Виглядає так само як на фото, стильна і гарна
- Достоинства:
- Швидка відправка, якісна містка сумка, українське виробництво
- Недостатки:
- Сподіваюсь буде довго служити, наразі недоліків немає
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Відповідальний продавець. Товар відповідає фото. Отримала на наступний день після оплати. Сумка якісна
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Сумка хорошої якості. Обслуговування і доставка на вищому рівні - все дуже оперативно. Рекомендую!
- Юра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Все супер
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Замовляла сумку татові на День народження. Продавець надав гарну консультацію щодо замовлення. Швидко зв'язався у Вайбері і відповів на всі запитання. Також запропонував своє фірмове, подарункове пакування( за додаткову оплату) Я не шкодую, що замовила і сумку і пакування. На подарунок - саме те!) Швидко відправили.
Дякую, замовленням задоволена - Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Швидко, якісно
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Товар відповідає зазначеному у характеристиці опису.
Барсетка така ,як на фото.
Ціна і якість відмінна.
Продавець швидко відправив товар.- Достоинства:
- Ціна і якість
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Дуже дякую за швидкісне обслуговування. Приємно, коли на замовлення реагують вчасно. Товар відповідає фото, ніяких дефектів не виявили)))
- Продавец ManWay
Дякуємо за відгук. Дуже приємно)
- Мар'яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Дякую!!все відповідає фото дуже гарна і після прання немає жодних дефектів все супер ❤️
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно ❤️
- Юля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ManWay
Залишилась дуже задоволена товаром та обслуговуванням!
Товар відповідає опису та фото, так приємно купувати українське виробництво
Дякую, буду звертатись ще та рекомендувати близьким- Достоинства:
- Швидко відправили замовлення