Отзывы покупателей о Ошейник для собак Led светящийся цвет БЕЛЫЙ размер средний 50см (OM5)
Нет в наличии
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Гарнирий
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Не заряжается. Работает только с подключенным кабелем т. е. гулять только рядом с розеткой или вешать на собаку павербанк
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Мені попався біло-жовтий: з однієї сторони білим світиться, плавно переходить на жовтуватий до іншої сторони. Користуємось вже рівно рік. Довго тримає аккумулятор, десь до 5ти год. Далі тускніє, тоді й ставлю на зарядку. Заяджається приблизно 40 хв.
- Достоинства:
- Досить широкий, як раз для моєї волохатої собачки. Добре видно здалеку
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Отличный ошейник за эти деньги. В жизни выглядит лучше, чем на фото в Розетке ))
- Достоинства:
- Цена, возможность укоротить
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Гарний яскравий ошийник. але після отримання замовлення було виявлено зламаний порт мікро юсб для зарядки ошийника та провід з залишками порта. сам ошийник працює, але його неможливо зарядить.
Мораль така перевіряйте не тільки чи він світиться, але й всі порти(- Достоинства:
- яскравий та не дорогий
- Недостатки:
- Зламаний юсб порт (таке відчуття що він б.в.)
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
На здивування виявився дуже непоганим нашийником. Його основна функція світитись і він це робить добре і довго.
- Достоинства:
- Світить ярко, світить без підзарядки добряче десь тиждень в режимі моргання (при умові що ввечері гуляємо 30-40хв), дешевий)
- Недостатки:
- Колір) хоч і має бути чисто білим, але виявилось що нашийник має градієнт від білого до якогось зеленого. Але для нас це не недолік. Особливо за такі смішні гроші.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Розетка не повідомила, коли приїхав товар у пункт видачі.Побачив у лічному кабінеті. А так все гаразд, собака ошейніком задоволенна.
- Таміла С***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Дякую за товар!Все працює, світить яскраво. Рекомендую
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
рекомендую
- Достоинства:
- Чудовий ошийник. Гарно видно. І розмір підійшов, не потрібно було підганяти.
- Недостатки:
- На даний час не виявили.
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Отличный ошейник! Очень помогает в тёмное время суток. Работает уже 2 месяца без подзарядки — отличные аккумуляторы. Моя маленькая Муся в этом ошейнике — ну просто собачка Баскервилей :)))
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Замовляли два білих, приїхали білий і різнокольоровий,ми цьому не засмутились,вони обидва гарні і добре працюють)
- Недостатки:
- Не виявили
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Все дуже добре працює
- Достоинства:
- Все як в описі
- Продавец P-s Pro
Дякую. Класний песик у вас)
- Инга
Такой милаха
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
працює. Але надіслали не той розмір, що замовляла
- Продавец P-s Pro
ВІтаю. А який ви замовляли? і який прийшов?
- Галина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Прислали заміть замовлених нашійників з білим підсвічуванням нашійники з кольоровим підсвічуванням, в яких не працює режим постійного підсвічування. Продавець щодо зміни замовлення зі мною не зв'язувався.
- Недостатки:
- Заміна замовленого товару на другий з недоліками
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Все ок.
- Достоинства:
- все працює
- Недостатки:
- невиявлені