- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Відмінний за свої кошти
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Купила такий самий, як і попередній, який працював два роки. Якість звуку хороша.
- Антоніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Інструкція відсутня, щось написано на коробці немає перекладу. Працює, заряджається в мене від сонячної станції, працює добре, але акумулятор без маркування, щось погано тримає заряд. Напевно самий дешевий, якій потрібен, не вказано.
- Достоинства:
- В мене немає світла, тому міне він влаштовує
- Недостатки:
- Не тримає заряду. У виключеному стані розряджається.
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук Антоніна , зарядку тримає добре виключайте звук до кінця щоб був щелчком це означае відключення. А то ви приймач не виключаєте він постійно працюе.
- Василий И***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Приймач якісний, працює нормально. Дякую.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Зручний дизайн, маленький, гучний. Одним словом сподобався. Рекомендую
- Достоинства:
- Приємний на вигляд. Нарікань на роботу приладу не.має. Маленький, але на диво дуже гучний.
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук хай служить довго ))
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Качественный и компактный, для любого отдыха очень удобный, хорошо ловит волны, антенна помогает быть волнам устойчивыми, можно подключить флешку и слушать музыку и долго держит аккумуляторная батарея. Спасибо большое, всем довольный!!!
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук хай служить довго ))
- Надежда В***Продавец: PRO100BCE
Дуже прикро, але, на жаль, прийшлося відмовитися від радіоприймача і в цьому не вина продавця, і не вина виробника, а скоріше за все - це моє поверхневе ознайомлення з характеристикою товара. В характеристиці написано, що живлення - від акумулятора і від мережі (я так зрозуміла, що шнур для зарядження як для звичайної розетки, тобто з вилкою, а в нас саме такі розетки), але виявилося це - USB зарядне, а в нас таких розеток немає (на жаль, відразу якось це не впало в око при ознайомленні з характеристикою, а виявилося вже на пункті видачі Розетки).
Сам радіоприймач дуже зручний в руці, гарний, легкий в налаштуванні - мені дуже сподобався...
Прошу вибачення в продавця, що завдала хлопоту з відправленням товару, - мені дійсно потрібний радіоприймач, але так вийшло...
Тому ставлю п'ять зірочок, оцінюючи і сам радіоприймач (він дійсно виявився класним при огляді) і роботу продавця - все швидко, оперативно і в належному вигляді.- Достоинства:
- Хороший і потрібний в наш час.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук Надежда USB шнур вставляється в любий адаптер від розетки і користуйтесь, як би сказали відразу ми вам допомогли з цим питанням))