- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Класна і ергономічна річ. Дуже допомогає оптимізувати простір.
- Достоинства:
- Ергономіка, місткість, ціна
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Надійна, стоїть добре.
Розміри полиць зручеі, як раз під взуттєву коробку.
Збирається легко.
Було б добре, якби вона була вищою.
Хочу взяти ще одну) - ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Години за дві зібрав. Реальні розміри 130*160. Трохи підпиляв щоб влізлося в нішу мою. Комплект повний, навіть по одній трубці з запасом поклали. На свою ціну достойна річ. Подивимося як буде служити
- Достоинства:
- Ціна, легкість, швидкість збирання
- Недостатки:
- Китайський алюміній (подивимося як він буде служити)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Все супер! Рік використання! Рекомендую!
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук. Раді, що замовлення Вам сподобалось
- Наталч Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Все ок, але не вистачило 12 довгих трубочок, буду вдячна якщо до надісланого добавите. Дякую
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Невистачило довгих трубочок
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Наші працівники звяжуться з вами та узгодять всі деталі вирішення ситуації
- Наталч Ш***
Гарно дякую за повернення коштів додаткових витрат. Продавець швидко зв'язався та компенсував витрати. Супер!! Надійний Продавець. Дякую!!!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Дуже зручний стелаж для взуття!
Нарешті влізе все взуття дружини та дітей- Достоинства:
- Ціна–якість
Швидко збирається
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Купив одне, отримав інше. Купляв заради полиць під взуття, а тут їх аж 3(
Ще й не одразу зрозумів, на автоматі та під музику зібрав майже все поки не дійшли що ще взагалі інша поличка)))- Достоинства:
- В теорії гарна полиця-органайзер
- Недостатки:
- Не те отримав
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Виправляю попередній відгук, бо змінити не можу.
Замінили на стелаж, що заявлено на фото, за що велике дякую. Стелаж міцний, виконаний з якісного матеріалу. Складати - суцільне задоволення!
Насправді, продавець великий молодчинка! Швидко відреагували, зв'язались і вислали потрібний стелаж власним коштом.
Вибачте за попередній відгук, я б його видалила, якби могла.
Дякую за вашу відповідальність!
Адекватних вам бажаю клієнтів і побільше- Достоинства:
- Дійсно класний і міцний стелаж
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку :)
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Те що мені прислали - взагалі не відповідає тій полиці, що тут на фото! (Див. мої фото). Пропонують стелаж з великою кількістю поличок, що складаються з металевих трубок, а прислали полички поліетиленові і мала кількість. Гачки бокові геть інші, ще й з пластмаси, а не металеві, як заявлено.
До того ж, той стелаж, що я отримала, недокомплектований. Взагалі відсутні деталі ,,D".
Навіщо так дурити покупців і відправляти геть інший, дешевший товар???!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Суцільні
- Продавец UrbanDreams
Доброго дня. Нам прикро за дану помилку, що трапилась під час пакування. Товар замінили на вірний
- Тетяна М***
Дякую за заміну!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Гарна полиця на свій бюджет
- Достоинства:
- Легко збирається, не займає багато місця, все взуття знаходить своє місце, можливість комбінування полиць за бажанням
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Чудовий конструктор: легко збмрається, дуже зручно і, так, величезний стелаж вибудовується, на диво стійкий
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Я задоволена покупкою, але я не очікувала що мені прийдеться згадати дитинство коли я збирала конструктор. Спочатку був шок коли побачила кучу трубочок різного розміру, але коли почала збирати все до купи потратив на все 3 часа і накінець зібрала, я навіть кайфувала від цього процесу .Хочу сказати що полки загрузила коробками з речами та взуттям, стелаж тримається дуже добре.