- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black
Після поломки продавець по гарантії замінив книгу на нову, без жодних проблем. Продавець точно надійний
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black
Ця книга стала для мене розчаруванням, єдина її перевага над іншими - інтернет з норм швидкістю та андроїд, щоб завантажити читалку, бо вбудована дуже незручна. Батарея тримає однин день, тому для подорожей книга не підійде, свій пипередній PocketBook я заряджала раз на два тижні, тому він завжди подожував зі мною. І найгірше - екран пропрацював трохи більше місяця і в один день зображення екрану почали накладатись один на одного, екран просто на очах ставав гірше і гірше впродовж кількох годин. Пошарилась в інтернеті і зрозуміла, що я не одна з такою проблемою, через 1-2 місяці користування книжками onyx. Знахожусь я за кордоном і по гарантії віддати змоги нема, тому - тільки у смітник.
- Продавец NavarUS
Доброго дня.
Шкода за такий Ваш досвід користування.
Буде можливість - передайте нам. Якщо це не тріщина/розбитий єкран, то свої гарантійні зобов'язання тримаємо.
Як для такої потужності батарея тримає достойно, принаймні якщо вимикати не потрібні підключення і не користуватися безпотребно максимальною підсвіткою.
Сідає батарея за день - в нормальному режимі це неправда.
Наша книга для тестових показів клієнтам лежить більше пів року ще на заводському заряді - вмикається раз в декілька днів. - Ольга А***
Батарея при використанні 10-12 годин, сідає приблизно на 65-70%, з середнім рівнем підсвітки, та вимненим Wi-Fi.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black
Користуюся 3 тижні.
Чудова книжка. Кольорів достатньо, щоб читати кольорові журнали чи книжки. Звичайно, палітра кольорів не настільки велика, але для моїх потреб вистачає. Зручно робити нотатки від руки, та ще й різними кольорами. Інтернетом не користуюсь.
Трішки важча під чорно-білих із таким самим розміром, але все рівно комфортно тримати в одній руці.
Без підсвітки екран трішки темніший, ніж у чорно-білих. При денному світлі ще не було випадку, щоб я звернув на це увагу. Але бачив відгуки в інтернеті, що не усім таке підходить, тому раджу глянути на ютубі як це виглядає.
Батарея тримає достатньо довго.
Книжка відповідає моїм очікуванням.- Достоинства:
- Хороша підтримка кольорів, зручність запису нотаток, легка для однієї руки при більшій вазі
- Недостатки:
- Не замітив.
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black
Отличная книга. Стоит своих денег. Рекомендую продавца.
- Достоинства:
- Быстро связались. Книга приехала хорошо запакованная, с европейской прошивкой. Гугл книги есть, это было очень важно.
- Недостатки:
- Розетка ооочень долго доставляла. К продавцу претензий не имею
- Григорій Л***
есть ли русский язык для интерфейса?