Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Средство для чистки стиральной машины таблетки для удаление накипи и грязи 24 ШТ капсул Washing machine cleaner

Оценка пользователей 4.36/5
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Одна таблетка коштує копійки, а ефект як від дорогого сервісного чищення. Рекомендую !

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Це не те, за що я платила! Всередині пакету якесь китайське г, дві склеєні зімʼяті коробки по 12, а не 24. По звуку там порошок чи крихта, а не таблетки, ні слова українською, товар не сертифіковано, Розетка, яким чином ви це дозволяєте? Відкрила коментарі - там подібних виявилось достатньо. Поверніть кошти. Нехай продавець створює вже сплачену накладну з поштомату, я не носитиму це на відділення розетки і не дозволяю контактувати мене дзвінками.

І вони тут ще всім «дякують за зворотній звʼязок» у відповідь

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Хочемо зазначити, що товар відповідає заявленій комплектації та постачається напряму від виробника в оригінальному вигляді. Упаковка може відрізнятися від очікувань, однак це не впливає на функціональність засобу.

Щодо кількості - у комплекті передбачено 24 таблетки. В окремих партіях вони можуть бути запаковані у два блоки, що іноді виглядає як менша кількість через спосіб фасування. Але загальна кількість залишається незмінною від цього.

Також звертаємо увагу, що Ви не зверталися до нас напряму або через сервіс "Rozetka" для вирішення ситуації чи оформлення повернення. Ми завжди відкриті до діалогу та могли б оперативно допомогти - у тому числі з поверненням коштів у разі підтвердження невідповідності.

Щодо зворотної відправки — вона оформлюється відповідно до правил маркетплейсу, і ми зі свого боку завжди сприяємо максимально зручному процесу.

Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок!

• Борис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Таблетки розкрошені. Не впевнений в ефективості.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Неякісні
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам шкода, що товар надійшов у такому стані — перепрошуємо за незручності. Пошкодження таблеток могло статися під час транспортування, однак це не впливає на їхні властивості та ефективність у використанні.

Водночас ми обов’язково врахуємо Ваше зауваження та звернемо додаткову увагу на пакування товару, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відмінний результат після використання, рекомендую!

• Александр Ф***

Дуже добре

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний та швидкий спосіб чищення пральної машини. Тримає довго. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Вкинув дві таблетки в барабан,включив на дві години прання. Забув про сторонні запахи на місяць.

• Олег М***

Прибирає неприємний запах.

Достоинства:
    Ціна та кілткістб
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Протягом тижня три рази запускав згідно рекомендацій застосування. Як на мене результат негативний

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Використала таблетки за інструкцією, усе спрацювало

Достоинства:
    Допоміг видалити наліт і накип
    • Продавец  StarLight

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прийшло 2уп, на китайському, але на Розетці є інструкція. Поклала 2 таблетки до барабана, на 60 градусів, результат ніякий. Як був брудній так і є. Спробую не раз звичайно, але за 60 грн. брала пару штук в червоному маркеті, наче кращі за ці, тільки дорожче

Достоинства:
    Швидко прийшли, дешеві
    Недостатки:
    Інструкція на китайському, погано працюють
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все працює, чистить та прибирає запах плісняви з машинки

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Тютюнник А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар не відповідає дійсності. Замовляла 24 шт., прийшли дві коробки по 12, замотаниз скотчем... Всё на китайському з ксероксом на українській, упаковка зовсім інша.... Як чистить не знаю, але початок мені зовсім не подобається. Шановна Розетка, це величезний мінус вашої репутації... І як я тепер бачу з інших коментів, я не перша кому таке прислали...

• Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Олег Д***

Нормальний засіб

Достоинства:
    Накип і запах прибирають
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  StarLight

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Таблетки использую для профилактики накипи, особой разницы до-после не заметил.
    Грязь, на резиновом кожухе вокруг дверцы, они не убирают, надо вымывать со щеткой самому.

Достоинства:
    Доставили быстро, без проблем.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Продавець товар відправив швидко. Товар опису відповідав

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  StarLight

• Олександр П***

Дружина залишилась задоволеною.
    Щодо використання раджу уважно читати інструкцію і буде вам щастя.

• Александра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Перед применением вручную вычистила уплотнитель насколько это было возможно, использовала по инструкции, 2 таблетки на 6 л барабан и режим 90°, срок годности в норме. А когда открыла после "очистки" вонь стояла такая какой не было никогда. Теперь буду танцевать с бубном чтобы вывести эту вонь
    Судя по инструкции таблетки состоят из кислородного порошка, так что кто его использует, то с тем же успехом можно обойтись и без этих таблетосов, просто засыпав средство.

Достоинства:
    Не обнаружено
    Недостатки:
    Отсутствие эффекта
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександро. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!

• михаил В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже задоволений засобом. Після одноразового використання машинка стала прати, як нова. Неприємні запахи зникли.

• Катерина

А можете розповісти, як ви їх використовували? Тому що невідредагований машинний переклад інструкції з упаковки мені не зовсім зрозумілий.

• Клейноцька н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже швидко оформили,приємне спілкування!!! Товар відповідає всім описам характеристик

Достоинства:
    Швидка обробка,ввічливий персонал

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Користувалась двічі. Особливого ефекту не помітила, можливо через те, що термін придатності до липня 2025, і воно вже не діє чи що. Там 36 капсул. Замовляла у жовтні 2024. От навіщо мені так багато, коли воно до липня 2025?! А тоді що, викидати?

Достоинства:
    Недостатки:
    Термін придатності до липня 2025
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Товар до липня 2025 року. Тобто до кінця терміну придатності 7-м місяців, тож товар не прострочений та дієвий. Якщо Вам не допомогло одне застосування - потрібно зробити ще декілька задля досягення кінцевого результату. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Олексій Ш***

Працює на всі 100%.

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Декілька разів користувалася. Нарікань немає, здається, що зі своєю задачею справляється досить непогано.

Достоинства:
    Відправили швидко. Упаковка ціла. Просте у використанні

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий засіб, працює добре)
    Запахи прибирає, очищує. Вистачить надовго)

• Вероніка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Запах після прання покращився, рекомендую

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар відповідає моїм очікуванням. Після використання відчувається чистота та свіжість.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий засіб, допомагає у видаленні. Дякую!

• Тетяна В***

Прийшло вчасно.Упакування ціле.Дякую.

Достоинства:
    Таблетки чудово справилися зі своєю роботою.
    Недостатки:
    Наразі не виявлено.
    • Продавец  StarLight

• Анастасія П***

Товар хороший

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар швидко відправили. Таблетки дійсно допомагають очистити машинку та забрати неприємний запах.

• Руслан І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар надійшов швидко, оскільки вже був на складі Розетки. Простий у використанні, є інструкція українською мовою.
    Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Доставка за стандартами Розетки
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Любовь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прибирає бруд і неприємний запах

Достоинства:
    Простота в використані
    • Продавец  StarLight

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Очікування від засобу виправдані, запах в машинці значно зменшився.Рекомендую

• Галина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний і якісний товар.Швидка доставка. Рекомендую

• Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все супер дякую, відправка швидко засіб дійсно круто допомагає в господарстві.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

І продавець і товар супер
    Упаковка не одна велика а декілька малих що зручно у використанні.
    Китайська інструкція не всім зрозуміла, хоча за старання і переклад

Достоинства:
    Упаковка не одна велика а декілька малих
    Недостатки:
    Китайська інструкція не всім зрозуміла
    • Продавец  StarLight

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Посилка приїхала доволі швидко. Вже декілька разів користувався. Не експерт, але здається має ефект