Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Павербанк 20000 mAh ACL PW-117 22.5W

Оценка пользователей 3.97/5
  • Тимофій К***

Не надійний

Недостатки:
    Швидко вийшов з ладу
  • Вікторія П***

Хороший павер

Достоинства:
    Два розьеми
  • Юлія Ш***

повного заряду павербанку вистачає на ±2 заряди телефону

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Плохой, уже вернул и купил другой.н

Достоинства:
    Недостатки:
    Не соответствует заявленным параметрам, заряжается до 15000, а отдает 12000. Это показания тестера.alem
    • Наталья В***

Тестера alem не существует в природе, даже нейросеть gemini просил найти , нету.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Отже...при нестачі світла підключав його до роутера 4G Хуавей, то вистачає 7 % заряду на три години... Заряджається дуже швидко...якщо заряджений до 100 %, то так і тримає 100% навіть через 3 міс, тому можу лише рекомендувати, бо якісний пауербанк.

Достоинства:
    Плюс

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

В користуванні пів року. Задоволений заряджається швидки,і віддає заряд теж швидко завдяки функції швидкої зарядки.

Достоинства:
    На час придбання була ціна супер.
    Недостатки:
    Не знайшов.

• Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Задоволена, працює вже майже рік

Недостатки:
    Один USB вихід
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Покупал когда стоял дешевле чем сейчас (26.07.24) тогда это был один из самых дешевых брендовых (хотя бы условно) банков с отзывами и неплохой оценкой. Сейчас наверное есть варианты что точно лучше. Не сказать что бы это был прям плохой выбор или сплошные компромиссы но могло быть и лучше, и вот почему - малый набор портов, всего 1 порт юсб-тайп-с для стандартной зарядки, еще один порт лайтнинг что бесполезен всем у кого нет айфона или переходника, и еще один порт тайп-с-тайп-с не бесполезен но все равно не так удобно. Нет встроенного фонарика, да тупая мелочь из рекламы для пожилых - но во времена выключений света было бы полезно. Опять таки у многих моделей он есть и это будет плюсом. Маркий пластик на котором видны все царапины. На этом все.

При первом использовании показывал 70% но разрядился очень быстро, после цикла зарядки стал функционировать и показывать заряд как положено, приборов для проверки емкости нет - но модем без проблем питается 5-6 часов поглощая до 35% зарядки, так же судя по зарядке телефона +- отвечает заявленному стандарту с учетом всех маркетинговых фишек. Достаточно тяжелый и толстый хотя не слишком крупный. .Быстрая зарядка работает нормально. В комплекте шел крошечный кабель. Пока не могу советовать из-за малого опыта эксплуатации, но это я бы сказал про любой банк, посмотрим как он будет выглядеть через год. В целом приемлемый вариант при цене ниже 900 гривен.

Достоинства:
    Работает, наверное цена
    Недостатки:
    Дизайн, не самый лучший функционал
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Придбав такий товар. При отриманні було 83%. Підключив телефон заряджати, ємність батареї телефона 6000mAh, повністю не зарядив, вимкнувся. Наступного дня банку зарядив повністю, підключив телефон з 60% заряду, банка телефон зарядила повністю але на індикаторі залишилося 55%. Можливо індикатор погано працює, можливо ємність не відповідає вказаній. Буду повертати, або міняти

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    Вказані у відгукі
  • Антон Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Товар був з браком. Зовнішній вигляд ( на мою думку ) залишає бажати кращого... виглядає дешево, більш схожий на корпус для акумуляторів 18650, неприємний на дотик, добре буде видно всі подряпини, кнопка погано реагує на дотик ( напевно тільки мій має цю проблему ). Додам, що індикатор рівня заряду гарненький.
    Купляв як "додатковий", тому був готовий, що ємність буде меншою за заявлену, але її взагалі не було. Поки повертався з пункту видачі, поставив телефон на зарядку звичайним кабелем USB - Type C - ніяк не реагував, перевірив з шнуром Type C - Type C - працює, лише процент зарядки повербанку зникав на очах, через 15 хв. з 80 відсотків залишилось 10, хоча на телефон зайшли - 20%.
    Товар повернув, щиро сподіваюся, що це 1 випадок на мільйон, але уважно перевіряйте.

Достоинства:
    Лише подякую платформі за швидку реагування і вирішення спору.
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Все отлично, зарядного хватает на телефон и планшет

• Александра К***

За свою ціну, чудово.

Достоинства:
    Все працює.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купувала до подорожчання, перевірила на пункті видачі Розетки, працює. Був заряджений на 83%, вдома зарядила до 100.

Достоинства:
    Працює
  • Гавриленко Т***

Ціна-якість оптимальна. Тепер мій Тел не боїться блекаутів

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Спочатку не набирав 100% зарядки, але після кількох подальших зарядок набирає 100%. Нарікань не маю, швидко заряджається, вистачає на 3-4 зарядки мого телефона

Достоинства:
    Адекватна ціна, швидко заряджається
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Алексей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Поки не дуже все гаразд, припершому вмиканні показував 69%, зарядив телефон на 10%, показання переплигнули на 89%, після ще 1-2%, показує вже 67, вимкнувся на 66% дозарядивши телефон з 70 до 100%. Через 2 години поставив на зарядку інший телефон, на дісплеє 64%, а через 5 хвилин він вже погас (0%).
    Може якось можна калібрувати цю брехливо індикацію? Зараз поставив Повербанк на рярядку, спробую завтра ще тестити подивлюсь, якщо ні то буду здавати...

Достоинства:
    Ціна, швидкий, стильний
    Недостатки:
    Індикація не відповідає дійсності взагалі.
    • Юлія Г***

У мене таке саме, потрібно дослідження з кабелями провести, змінюючи їх, на одному кабелі розрядив банку з 60% на 0% за 15 хвилин, іншим кабелем було краще. Я не можу знайти як краще його заряджати, блоки стають гарячі через пів години заряджання, такого з іншими банками не помічалося

• Ігор Б***

100 % брак,я б на Вашому місці оформив повернення.

• Сазонов В***

Хорошо работает все отлично

• александр

Не показує повністю всі цифри на екрані,як по мені,то 20000 w не має

Достоинства:
    Думаю що не має
    Недостатки:
    Екран не повністю працює
  • Павел

Отличный павербанк

Достоинства:
    Быстрый заряд и всеяден в разьемах
    Недостатки:
    Гаьариты
  • Владимир

Працює.

• Татьяна К***

Отлично

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Чомусь заряджається до 86% і все,до 100% не йде. Не знаю навіть, це нормально чи ні... подивлюсь в використанні

Недостатки:
    Не заряджається на 100%, можливо наступного разу після використання зарядиться...
    • Іван П***

Зіштовхнувся з такою самою проблемою. Купив тільки вчора, тому ще не знайшов вирішення цієї проблеми. Вам вдалося щось придумати?

• Іван П***

Мені щойно вдалося вирішити проблему: поставив не на звичайну зарядку, а на швидку (потужним блиском та кабелем) і тепер заряджається нормально

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купил этот девайс с огромной скидкой. Поэтому для себя решил, что если ёмкость даже в два раза меньше заявленной, оставлю на всякий случай. Подключил этот УМБ к самсунговской скоростной зарядке через USB тестер Keweisi.С нуля до 100% он зарядился за 7 часов. Тестер насчитал аж целых 8215 mAh. Я в шоке! Что теперь с этим кирпичом делать - не знаю.

Достоинства:
    Есть незадокументированная возможность отключения зарядки без отсоединения кабеля двойным нажатием управляющей кнопки.
    Недостатки:
    Емкость более чем в два раза ниже заявленной. Бестолковая инструкция, где не описана функциональность управляющей кнопки. Вызывает вопросы функция отключения при низкой нагрузке, которая наоборот, не включает низкую нагрузку, но если такова уже подключена, то не отключает её.
    • Андрей К***

Вынужден поправить сам себя. Я провёл повторные замеры, но уже с обычной зарядкой на 5v. Тестер насчитал 15471 mAh. И тут я понял, что показания тестера нужно пересчитывать на рабочее напряжение литий-полимерных аккумуляторов 3.7v Для этого нужно найти коэффициент преобразования напряжения и умножить его на показания тестера. Тестер показывал напряжение 4.95 это значение нужно разделить на 3.7 и получим коэффициент 1.338. Умножаем этот коэффициент на 15471 и получаем 20700. Это реальное количество mAh потраченное на заряд батарей с 0 до 100% Видимо 700 mAh были потеряны на преобразователе напряжения. Если измерять во время цикла разряда УМБ, то пересчитывать коэффициенты не нужно, т.к. на смартфонах и планшетах стоят литий-полимерные аккумуляторы с таким же рабочим напряжением. Это всё к тому, что аккумуляторы данного УМБ соответствуют заявленной ёмкости 20000 mAh. Сейчас я оценил бы этот дейвас на крепкую тройку, а может быть даже и на 4 звезды. Но как исправить предыдущий отзыв - не знаю.

• Игорь А***

У меня была похожая ситуация, дошло до 86% и все.
      Я проверил запядное - перегрелась. Дал ему остыть и продолжил зарядку- зарядил на 100%.
      Я доволен.
      Но почему греется зарядное не знаю. Возможно от большого тока или большой ёмкости павербанка.
      Буду исследовать .
      Возможно мой ответ кому-то поможет.

• Александр Р***

Працює, компакнтний.

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    на корпусі погано оброблені края.
  • Lian
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Банка полностью заряжается за 4 часа, после трех циклов разряд\заряда телефон емкостью около 2400 зарядился на 214%, из чего можно математически вычислить номинальную емкость около 5200 (в характеристиках указано 6200). Процентный показатель ниже 15% тает на глазах, выше - показывает достаточно ровно. Учитываю цену на недостатки можно закрыть глаза. Посмотрим сколько проживет.

Достоинства:
    матовый корпус, быстрая зарядка, цена
    Недостатки:
    выпуклая нижняя часть корпуса крутится на столе, недотягивает до номинала
  • Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Брался специально для Xbox геймпада необходим низкий ток зарядки. Например в Baseus нужно зажимать кнопку питания что б активировать, тут включил и работает

Достоинства:
    7 часов съело 5% заряда.
    Недостатки:
    Отсутствуют!
    • Владислав Д***

Upd. Еле слышный звук при работе.

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Повербанк надійшов вчасно. Зробив два цикла розряд / заряд. Повербанк зарядився на 7000 mAh. Компактний, легкий. Після 30 відсотків - заряд спливає швидко.

Достоинства:
    Компактний, швидка зарядка; дисплей, який відображає відсотки залишку заряда.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Владислав Д***

Скажите у Вас он шумит когда работает? Звук практически не слышен но он есть.

• Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Заряджає батарею телефона повноцінно 5000ти.мАмп два рази і залишається на повері щк 30% заряду.

• Lian

А швидка зарядка працює? І скільки заряджается сама банка?

• Ігор Т***

Швидка зарядка працює на відмінно. По двої портах (ЮСБ та Тайп Сі). сама банка не засікав. Но годин п'ять вроді була вже заряджена повністю. На свої гроші не погано. По факту віддача від повера десь 12500Ап точно є.

• Ігор Т***

Це мова йшла за таку саму модель, але на 20000тис. Амп. У повері цьому 10000тис.Амп. то 5тис заряджає батарею на 100% і залишається ще зарядити телефон на 25%

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купив тут, обрав після тривалого вивчення конкурентів за потужністю та якістю...отримав, задоволений...мій Інфінікс на 5000 зарядило за 40 хв з 70 до 98%,. Сам павербанк при цьому був 83 відсотки з заводу, а впав до 76 %....зараз вже годину заряджаю зарядкою 10 Вт від Інфінікс...дійшов за годину до 86 %. При заряджанні не нагрівається ні зарядка, ні павербанк. Корпус добротний, приємний, не великий, менще Сяомі 20000 десь в 1,5 рази....індикатор цифровий..дуже приємний до сприяття... Можна з собою таскати за щастя, Сяомі впорядок важчий. Супер...через пару місяців ще напишу, бо Сяомі 20000 досі гарно тримає, а цей як, ще не знаю...відпишу..наразі рекомендую своїм

Достоинства:
    Потужний, швидкий, ергономічний і тд
    Недостатки:
    Шнур з комплекту близько 10 си, але він Є
    • Миша М***

Да, очень красивый дизайн, дисплей на месте а не на спине. Если б был ещё и Литий-ионный (Li-ion)!

• Іван С***

Ну як тримає?

• Олег

Так, все добре тримає...а от те що він впав у вартості на 100 грн, то засмучує....

• Віктор І***

Відповідає очікуванням.

• Максим С***

Отлично работает, поддержка быстрой зарядки, - на 4ре зарядки телефона хватает

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Возможно, кому-то будет мало разъемов
  • Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Проблема решена

Доброго дня!

Придбала цей прилад. З покупкою та доставкою все було добре, зв'язалися та прислали швидко. Гарантія від продавця 3 місяця. Телефон від пристрою заряджається, зокрема, на 10% з 90 до 100 зарядився за кілька хвилин.

Однак є певна незрозумілість. В комплект входить кабель із разйомами USB-A та USB-C (якщо я правильно це називаю) для зарядки пристрою. Вилки для зарядки від електромережі немає, при спілкуванні з продавцем було запропоновано користуватися зарядним пристроєм для телефону. Ну ок. Акумулятор прийшов із зарядом 83%. При підключенні через згаданий кабель через вилку зарядного пристрою телефону до електромережі зарядився досить швидко до 86 %. І став. Година - на відмітці 86%. Вилка зарядного пристрою від телефону помітно розігрілася. Тож питання: це несправність акумулятора, який не може зарядитися вище за 86% і тоді його треба замінити? Чи проблеми з зарядним пристроєм, який не підходить для цього акумулятора? Чому тоді акумулятор не комплектується зарядкою, яка буде тягнути потрібні характеристики для заряджання від електромережі? Купувався саме цей акумулятор із-за його можливості заряджатися від електромережі, й такий баг робить покупку майже марною.

Це єдиний, однак критичний недолік... Чи є можливість його якось усунути або скомпенсувати? Готова придбати зарядний пристрій для зарядки цього акумулятора від електромережі, лиш би працював.

Достоинства:
    Швидко вислали. На екрані видно рівень заряду. В комплекті є кабель для зарядки акумулятора. Телефон від акумулятора заряджається (хоча поки не знаю, на скільки зарядок телефону вистачає заряду акумулятора)
    Недостатки:
    Зарядився швидко з 83% до 86% і далі перестав заряджатися, стоїть на одному рівні. Вилка зарядного пристрою від телефону помітно нагрівається.
    • Ирина И***

Зі мною зв'язався представник продавця, обговорив ситуацію та надав пораду повністю скинути заряд акумулятора, потім знов його зарядити. Це було зроблено, хай не зразу вдалося, однак він зарядився до 100%. В цілому заряд достатній для 2 повних зарядок телефону. Тож проблема на сьогодні вирішена. Телефони заряджаються, акумулятор також.

З урахуванням цього зараз не поставила б 1 бал, оцінила б якість товару вище.

Дякую за допомогу у вирішенні проблеми!

• Борис
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Розетка меня тупо проигнорила, клиент с 20 летним стажем. За неделю не смогли отправить товар, пока он не закончился. Давай, Розетка, до свидания

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    обслуживание

• Андрей
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Пришла с браком

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не работали цифры
    • Женя Б***

відправили назад?

• Андрей

Сразу отдал на месте, без вопросов. Деньги сразу пришли. Купил другой, дороже.

Доброго дня! Приносимо вибачення за спричинені незручності.

• Really
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Ціна завищена за цей павер бенк

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Поставив на зарядку спочатку задемівся потім підійшов один акб надувся а в іншому дирка була збоку