- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Action
Після року експлуатації відмовив лазерний модуль. Можливо хто знає де придбати на дану модель. Підключення крони до двигуна для розгону, розповсюджене ктайцями - фейк , не допомагає.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Action
Після півроку експлуатації , користувася не часто але ціна відповідає якості. Перестала працювати Tuya 5 , видно параметри зарядки прибора , але керувати не можливо. Видалив поставив 6 версію , узагалі не запускається , висне на початковому екрані. Можливо хтось підскаже варіант програми по локальній мережі без серверів TUYA.
Ще недолік - датчик падіння , на нього не слід розраховувати , вспів зловити перед падінням на сходи.- Достоинства:
- Акумулятор
- Недостатки:
- Датчик падіння, Tuya перестала керувати прибором
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Опис товару обіцяв мені ємність акумулятора, і я дійсно залишився задоволений його тривалістю. Тепер мені не потрібно турбуватися про те, що робот-пилосос розрядиться в середині прибирання. Він здатний пропрацювати тривалий час і впоратися з будь-якими завданнями.Купуючи цей робот-пилосос, я мріяв про те, щоб прибирання в моєму домі стало легшим і ефективнішим. Опис товару запевняв мене в його функціональності та можливостях. І ось, коли я почав використовувати його, я був приємно здивований результатом.
- Достоинства:
- Гарний результат прибирання
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручність даного пилососа, як на мене, в тому, що можливе керування ним зі смартфону. Потужності достатньо, якщо ви не занадто Пеппа. Потужний акумулятор, вистачає на досить тривале прибирання. В цілому я задоволений та рекомендую.
- Достоинства:
- Ефективне та швидке очищення
- Симонов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Описание товара обещало мне емкость аккумулятора, и я действительно остался доволен его продолжительностью. Теперь мне не нужно беспокоиться о том, что робот-пылесос разрядится в середине уборки. Он способен проработать длительное время и справиться с любыми задачами.
- Достоинства:
- Емкость аккумулятора
- Горбаченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Побачив робот-пилосос у друга і вирішив купити. Справді набагато краще за прибирання вручну. Тепер можна приділити час собі і не хвилюватися про чистоту, все керується автоматично. Раджу купувати і бути щасливим від купівлі.
- Достоинства:
- Очищення килимів і твердих поверхонь
- Гаврилюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила робот-пилосос неділю тому і щойно він з'явився в моєму житті, я зрозуміла, що це те чого мені не вистачало. Чистота стала просто автоматичною. В квартирі присутні запах свіжості та чистоти і ніякого пилу та бруду. Рекомендую.
- Достоинства:
- Сенсори для уникнення зіткнень і падінь