Отзывы покупателей о Яркая сумка-клатч в стильном дизайне из натуральной кожи 22125 Vintage красная

Оценка пользователей 4.83/5
  • Галина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Сумка якісна,зручна.Рекомендую.

Достоинства:
    Є ремінець,який дозволяє носити на руці.
    Недостатки:
    Колір не червоний,а бордо.

Галина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB. Цвет: Красный

Кумка-клач класна, згідно опису, відправили швидко.
    Дякую магазину за гарний та доступний товар

Достоинства:
    Швидка відправка, доступна ціна, якісний товар
  • Наталия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый

Дуже симпатична сумочка. Дякую тим, хто у відгуках написав про колір: він дійсно більш фіолетовий, стриманіший.
    У мене в неї поміщається телефон, ключі, навушники, деякі ліки і ліхтарик. Так що досить містка, враховуючи розмір)

Достоинства:
    Гарненька, приємна на дотик, приємний колір
    Недостатки:
    Трошки подряпався зовнішній гудзик, але я покрила те місце прозорим лаком,то все ок

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Просто суперська!

Достоинства:
    розмір, колір, шкіра, красива.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Катерина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый

Дуже гарна, колір приємний. Трохи пахне в середині, але то таке

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Маленький ремінець, для руки всередині не прошитий тканиною

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый
    • Общее впечатление

Сумка гарна, але дуже компактна. По ширині всього 5 см замість заявлених 7-ми. По висоті заокруглені кути теж крадуть 2 см. Кошелек не вміщається, тому для грошей використовую одне з відділень. В інше окрім телефона, ключів та вологих салфеток більше нічого не можна покласти. Колір на фото не передався, він більш фіолетовий. Але мені так навіть красивіше. Хотіла повернути через замалий розмір, але залишила, тому що сумка дуже акуратна і стильно виглядає.

Достоинства:
    колір, якість пошива, легкість
    Недостатки:
    дуже маленька
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Светлана И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Качество хорошее,заказывала черную,очень довольна,захотелось красную,цвет не совпадает,он не алый,как на фото,а темно красный.Возврат

Світлана, добрий день. Дякуємо за надану інформацію. Приносимо вибачення за заподіяні незручності.

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!