- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий с голубым
В цілому добрий, міцний. Єдине що стропи дуже короткі. Треба мати власну мотузку.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Класний , вже пішов другий сезон )
- Ярослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Класний гамак за свою ціну
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Хороший гамак!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Брав саме колір хакі. Загалом все дуже добре!
Зручний, витримує дуже спокійно двох людей (130-140 кг) і якщо дуже-дуже постаратися, то навіть впритик одне біля одного можна лягти, боком точно. І якщо добре закріпити стропи, то взагалі не страшно переміщатися по гамаку. Сітка допомагає від комарів.
Як вже зазначалося дуже багато разів у відгуках, слабке місце - стропи. По-перше, вони короткі, тому треба шукати досить тонкі дерева, якраз таке враження, що чи не найменші, які і можуть витримати 150-200 кг. По-друге вони пласкі повністю, тобто без петель чи гаків, як це інколи буває, тому складно завʼязати надійний вузол і навіть якщо дуже постаратися, гамак буде потрохи злазити вниз, хоча і буде триматися. Ще одне слабке місце - інструкція чи хоч якесь відео в усьому інтернеті, де б показали детально і надійний вузол на таку плоску стропу, і як сітку кріпити, щоб вона зафіксувалася якомога ширше - весь процес встановлення саме цього гамака. В інтернеті ні українською, ні англійською немає нічого, зовсім інші типи гамаків, з якими не виходить провести паралелі і перекласти досвід на свій, тож доводиться намагатися самому розібратися або, як зробили ми, підійти і попросити допомоги в іншої людини з гамаком :) Якщо із вузлами і всім встановленням гамака розібратися, то можна використовувати і ті комплектні стропи, але все одно шукати лише досить тонкі дерева.
Загалом дуже задоволений) Продавець пообіцяв наступного року виправити ситуацію зі стропами і замовляти кращі в комплект з гамаком у постачальника.- Достоинства:
- Зручний, легко витримує 150 кг, великий, сітка від комарів
- Недостатки:
- Короткі і плоскі стропи, відсутність інструкції чи відео встановлення саме цього гамака
- Продавец LuckyDS
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Брав на подарунок. Отримувач задоволений) Продавець звʼязався зі мною максимально швидко і так само швидко відправив замовлення.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Гамаком задоволена,легкий,зручний
- Достоинства:
- Все ,що необхідно для кріплення є в комплекті, комфортний та легкий
- Продавец LuckyDS
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Однозначно перевершив мої очікування. Компактний, доволі міцний. Єдиний нюанс це стропи, але це не суттєво.
- Достоинства:
- Компактний, міцний, легкий, ціна
- Недостатки:
- Стропи варто переглянути
- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук Та за ваш зворотній зв'язок, візьмемо до уваги Гарного вам дня, та мирного неба
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Гарний гамак. Компактний, складається в невеликий мішечок зручно.
Не дуже довгі стрічки для кріплення гамака до дерем. Потрібно ретельно підбирати вістань.- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук. Та за ваш зворотній зв'язок, візьмемо до уваги. Гарного вам дня, та мирного неба)
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Витримав екстремальний похід, моя вага 70кг, а зріст 180см, то нормально.
Складається дуже швидко, місця займає мало.
Москітна сітка топ.
Продавець приємний, уточнював якого кольору має бути гамак. Все супер- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук, та за теплі слова, дуже приємно ) Гарного дня, та мирного неба )
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Якісний гамак. Це мій перший. Буду тренуватися користуватися.
- Достоинства:
- Комплектація
- Недостатки:
- Було б гарно інструкцію ще.
- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук, приємного користування )
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
За таку ціну гамак просто ідеальний. У лісі дві сосни і моїх 85 витримав на ура. І вздовж і в поперек взагалі небуло ніяких проблем.
Єдине потрібно шукати близько дерева і не товсті, томущо стропи реально в притик.
Тому одну залишаю а на іншу сторону докупити довшу стропу і все ок. Навіть шнур для москітної сітки і той короткуватий.- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- короткуваті стропи
- Продавец LuckyDS
- Любомир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Хех, такий приємний оператор)
Як знавець хорошого сервісу - я задоволений)
Гамак норм)- Достоинства:
- За свої гроші бімба
- Недостатки:
- Племінник відірвав кріплення сітки, але то таке
- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук, за ваш зворотній зв'язок, та за теплі слова, дуже приємно) ми стараємось давати вам найкращий сервіс) Гарного вам дня, та мирного неба)
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Взяли гамак, просто суперовський
- Достоинства:
- Тканина не промокає, дуже зручний. Діти в захваті.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Хороше обслуговування, якісний товар. Все ок
- Достоинства:
- Хороша якість, ціна, комплектація
- Недостатки:
- Не співає:) не додає вихідних у році :)
- Продавец LuckyDS
- Іванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
- Марина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Все чудово, міцний
- Достоинства:
- Сітка москітна і ціна
- Недостатки:
- Було б зручніше, як би тросів було по два на кінцях, тоді б гамак не прогинався так сильно дугою...
- Продавец LuckyDS
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Чудовий гамак, все в комлекті. Рекомендую)
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Чудовий гамак
- Поліщук А***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
- Достоинства:
- Зручно
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Чудовий гамак з міцної тканини, у комплекті є все необхідне. Відповідність ціна-якість на 5. Рекомендую
- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук ))) Та за теплі слова. Гарного вам дня, та мирного неба )))
- Антоніна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Гарна якість товару, та відповідальний продавець. Рекомендую
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Чудовий гамак, проблем абсолютно немає) вартує своїх грошей на всі 100%
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Все добре))
- Станислав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Дуже гарний гамак за свої гроші! Прямо зараз вперше натягнув та заліз - кайф. Москітна сітка - маси хев. Гамак міцний. Я важу десь 130кг - заліз з опаскою, але навіть того "тріску" розтягнення про який пишуть багато користувачів не почув. В наборі адекватні мотузки та карабіни. Можливо з часом і потруться, але зараз не бачу сенсу купувати окремо стропи. Гамак готовий до викооистання, як кажуть "прямо з коробки". Доставили швидко.
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Замість строп, які в комплектації написані - гамак прислали з мотузкою.
- Недостатки:
- мотузка замість строп
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Зверніться, будь ласка, в чат бот розетки через телеграм канал
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Купляв гамак свідомо, бо бачив його у мого товариша. Добра річ в велопоходах.
- Достоинства:
- Пошив якісний, блискавки парні, ціна якість відмінна, вага 600 грам за комплект
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец LuckyDS
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Як для дитини років так до 10 то нічого. Витримає, а як для дорослого близько 80 кг то ні.
- Недостатки:
- Більше такого не замовлю. Дорослого не витримає, починає тріщати, тканина тонка.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Федір
тріщить не тканина а мотузка якою кріпиться до дерева, двох дорослих сумарною вагою 150 кг витримує без проблем.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук.
- Роксолана-Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Гамак класний, дуже сподобався. Обіцяли колір піксель, але надіслали хакі.
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Супер гамак, ніяких недоліків чи питань. Якщо обираєте то купуйте цей, не пошкодуєте!
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Гамак чудовий, якісь супер!) витримав різні випробування. Ще вдвох не спробувала лежати на ньому, але мене 70 кг чудово витримує.
Все як на фото і в комплекті все було. Бачила коментар, що прислали піксель замість хакі. Але мені подзвонив приємний мужчіна і запив який колір я точно хочу. Тому той коментар не доречний :)
Дякую вам, мої пригоди стали ще цікавіші- Достоинства:
- Все в комплекті
Якість
Колір
Сітка
Достатньо широкий - Недостатки:
- Їх просто немає
- Ніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Дитина в захваті. Дорослі не користувалися.
- Достоинства:
- Антимоскітна сітка просто знахідка!
- Недостатки:
- Користуємося неділю. Поки немає недоліків.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Мене видержує,все що потрібно є в комплекті
- Достоинства:
- Москітка.
- Виолетта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS. Цвет: Хаки
Не соответствует описанию. Прислали пиксельный вместо хаки.
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- не тот гамак
- Продавец LuckyDS
Щиро дякуємо за ваш відгук ) Можливо просто на складі переплутали, Вибачте
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Не рискнула пока вдвоём ложиться в данный гамак. В целом хорош! Москитная сетка действительно супер вещь! Стропы к гамаку хорошей длины. Карабины не самого лучшего качества, но свою функцию полностью выполняют. Рекомендую!)
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с голубым
Подарував собі на ДР, всі рази на природі неймовірно виручав(рибалка, книжку почитати, поспати). Тепер без нього на природу не виїжджаємо)
До першого використання не викликав довіри(вже надто тоненьким і слабеньким здавався).- Достоинства:
- Майже кишеньковий гамак, міцний, легкий, комфортний
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!