- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Дякую! Все підійшло, швидка відправка.
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Якість хороша)
- Достоинства:
- Дуже швидка відправка та доставка)
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Підійшли
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Все прийшло швидко. Товар якісний. Ціна оптимальна. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість,швидкість,ціна
- Недостатки:
- ---
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Нам приємно, що ви задоволені якістю товару та обслуговуванням. Завжди раді надати вам найкраще за доступною ціною. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Усе швидко відправили, все добре. Дякую !
- Продавец CКС
Щиро вдячні за відгук!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Дякую, що є така можливість швидко знайти посеред року недостаючі зошити і замовити. Ще б на пункт видач Розетки - було б ідеально.
- Достоинства:
- Дякую
- Продавец CКС
Доброго дня!
Велике дякую за ваш відгук! Ми дуже вдячні, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Ваша підтримка і позитивні відгуки дуже важливі для нас.
Ми завжди прагнемо надавати вам найкращий сервіс і якісні товари. Раді, що ви задоволені нашою роботою.
Не забувайте, що ми завжди тут, готові вам допомогти. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у вас є будь-які питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас.
З повагою, Микола та команда СКС.
- Валерия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Продавця рекомендую, відмінний сервіс, якісний товар. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка відправка, якісний товар.
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування та вдалого навчального року
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Дякую за швидку доставку!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Дякую за швидку доставку, все відмінно!!!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Покупкою задоволена. Швидка відправка, упаковано як документи, що значно знижує вартість доставки. Тож продавцю дякую
- Достоинства:
- Комплект, швидка відправка
- Продавец CКС
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС. Год издательства: 2025
Сподобався,гарний комплект
- Достоинства:
- Комплект