- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Сьогодні забрала з пошти і вже встигла на ньому позайматися Все супер, мені подобається те, що він жорсткий і тримає добре форму
- Достоинства:
- Жорсткий, тримає форму, зручний у використанні
- Продавец CHAMPS
Марія,нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Юля З***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Товар супер, а от доставка дорога.
- Продавец CHAMPS
Юлія, дякую що поділились враженням від замовлення, гарного використання)
- Олена М***
Підкажіть будь ласка скільки вийшла доставка килимку?
- Продавец CHAMPS
Вітаю, Олена, вартість доставки розраховується за тарифами перевізника Нової або укрпошти,яку ви оберете при оформленні замовлення.
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Желтый + Голубой
Відправка мега швидка, отримала вже на третій день через Укрпошту. Замовляла дитині в школу, на вигляд плотненький.
- Достоинства:
- Колір, щільність
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + красный
Гарний килимок, і колір відповідає. Дякую за увагу і відмінний сервіс!
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за Ваш відгук) завжди Вам раді)
- наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Коврик получила, спасибо. Отправили и доставили очень быстро.
- Достоинства:
- Коврик был хорошо упакован, цвет и размеры как на картинке, хорошая толщина материала, мягкий, но плотный, без посторонних запахов, яркая приятная окраска
- Продавец CHAMPS
Наталья , спасибо за Ваш отзыв. Рады, что Вам все понравилось)
- Илона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Синдзи полезай на коврик
- Одноволова С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Отличный мягкий коврик, без посторонних запахов, яркая приятная окраска. Совсем не закручивается и удобен при тренировках. Очень быстро сформировали и отправили заказ. Всем довольна
- Достоинства:
- мягкий, без посторонних запахов, не закручивается
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Вещь хорошая. Отличного качества.
- CHAMPS
Виталий, благодарим за покупку в нашем магазине. Пользуйтесь с удовольствием!
- Костенко-Маркевич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Отличный коврик. Спасибо большое.
- FITUP
Спасибо вам, Наталия, за ваш отзыв. Пользуйтесь с удовольствием.
- Вероника М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Коврик был хорошо упакован, цвет и размеры как на картинке, хорошая толщина материала,мягкий.Занималась на нем пока один раз ,за тренировку не скользил.
- Достоинства:
- Без запаха, толщина материала, мягкий
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Продавец CHAMPS
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + красный
Все гаразд
- Продавец CHAMPS
Олена,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Використовую більше двох місяців, тренування три рази на тижні, килимок чудовий , не втратив форму, дуже зручний, всім раджу
- Достоинства:
- Гарна ціна за такий дуже хороший килимок
- Продавец CHAMPS
Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що килимок виправдав ваші очікування та залишається зручним і якісним навіть після активного використання. Бажаємо вам комфортних та ефективних тренувань і дякуємо за рекомендацію!
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + красный
Всё как в описании
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовлення!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Відповідає опису . З мінусів що скользить на підлозі , враховуйте це. А так піде
- Продавец CHAMPS
Катерина,дякуємо Вам за замовлення! Дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Ковриком довольна
- Достоинства:
- Каремат хорошего качества по приемлемой цене
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовлення, гарних тренувань!)
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Хороший, трохи ковзає, але не критично для деяких видів фітнесу, витримав більше року інтенсивних тренувань, вже трохи покоцала. Мʼякий, займатись на ньому зручно
- Достоинства:
- Мʼякий, зручний, естетичний
- Недостатки:
- Ковзає
- Продавец CHAMPS
Дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Желтый + Голубой
Дуже якісний килим
- Продавец CHAMPS
Роман,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного користування!Завжди Вам раді)
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Салатовый
Швидка доставка)Якість гарна,користуюсь.
- Продавец CHAMPS
Лілія, дякуємо за замовлення) Приємного використаня!)
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + Оранжевый
Ідеальний для заняття фізичними вправами.
- Достоинства:
- М'який, не тонкий, приємний на дотик.
- Продавец CHAMPS
Інна, дуже дякуємо Вам за відгук.Нам приємно,що ви оцінили якість килимка!Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Домініка С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Гарний килимок за свою ціну
- Достоинства:
- Зручний для занять спортом, та не залишаються вм'ятини
- Продавец CHAMPS
Домініка,дякуємо Вам за відгук!Ми дуже раді,що Вам сподобався килимок. Бажаємо гарних тренувань!)
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Дуже класний килимок
- Продавец CHAMPS
Максим,дуже Вам дякуємо за відгук!Нам приємно,що Вам подобається килимок. Гарного використання!Завжди Вам раді)
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
Дуже зручний для заняття спортом
- Продавец CHAMPS
Юлія, дуже дякуємо Вам за відгук. Бажаємо гарних тренувань)
- Іра М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + Голубой
Чудовий килимок, якість супер, на дотик теж крутий.Замовляла два, дуже задоволена. За таку ціну можна хоч 10 брати бо вони того варті це точно. Оперативно доставили, без ушкодження Дякую!
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец CHAMPS
Ірина,дуже Вам дякуємо за такий чудовий відгук. Нам приємно,що Вам все сподобалось. Бажаємо гарних тренувань!
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Топ за свої гроші
- Продавец CHAMPS
Карина, дуже дякуємо Вам за відгук.Користуйтесь з задоволенням!
- Владислав Є***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + Голубой
Доволі не поганий килимок за свої кошти!
- Достоинства:
- М'який
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец CHAMPS
Владислав, дякуємо Вам за гарний відгук!Бажаємо гарних тренувань та результатів)Завжди Вам раді!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + фиолетовый
дуже класний, вагалася про товщину, але саме те, для домашнього використовування...
- Достоинства:
- комфортний розмір
- Продавец CHAMPS
Тетяна, дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо отримувати лише задоволення від використання товара!Завжди Вам раді)
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
Абсолютно довольно полученным товаром , специально выбирала яркий цвет
- Достоинства:
- Цвет соответствует картинке , коврик мягкий и упругий
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец CHAMPS
Ірина, дуже дякуємо за гарний відгук.Нам дуже приємно,що ви оцінили якість товару. Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Розовый + Голубой
Задоволена ціною і якістю
- Продавец CHAMPS
Валентина, дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый + Голубой
Дякую. Я задоволений. Були проблеми з товаром! Та продавець виявився чесним та добросовісним! Більше таких продавців! Дякую, всього самого-самого Вам!
- Продавец CHAMPS
Олексій,вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Чудовий килимок. Надійне пакування, швидка відправка.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Швидка відправка. Чудрвий товар. З вами приємно мати справу.
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Дуже дякую,мені сподобався
- Продавец CHAMPS
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Розовый + Голубой
Килимок чудовий, приїхав швидко та у відмінному стані.
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Салатовый + Розовый
за свої грощі бомба
м'який та навіть тепло зберігає- Продавец CHAMPS
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм відгуком. Завжди Вам раді.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Красный + Голубой
Коврик как в описании. Качество не плохое. Немного скользит по линолеуму. Не критично. Отправка быстрая.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный + Серый
Коврик гарний, доставка швидка.