Отзывы покупателей о Кольцевая светодиодная цветная лампа RGB LED MJ26 Набор блогера селфи кольцо со штативом Мультиколор 26 см
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Тримач для телефону зламався в перший день, провід відірвався, сама лампа розклеїлась.
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже класна лампа при теперішніх відключеннях-бере дуже мало електроенергії, світить яскраво (якщо в звичайному білому режимі), може працювати павербанку. Прикольно що є тримач для телефону(тримає досить норм)-можна знімати відео чи робити фото, встановивши телефон. Дитина дуже задоволена.Але як основне світло для зйомок-то заслабка
- Достоинства:
- Ціна, енергоефективність , режими
- Недостатки:
- Якщо розглядати як варіант основного світла для зйомки контенту-то не дуже підійде по яскравості
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Рік користуюсь як ліхтариком для кімнати - задоволений, повербанка 3500mah вистачає на пару годин
- Достоинства:
- Ярке світло, колір можна змінювати, регулювання світла
- Недостатки:
- Жахливо пищить коли ставиш на мінімум
- Тамара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Чудова лампа, багато різних режимів, можна регулювати яскравість кольору. Користуюсь майже 2 тижні і поки нарікань немає, правда штатив трішки слабенький, але це не проблема за такі гроші
- Достоинства:
- Режими, яскравість
- Недостатки:
- Слабенький штатив, але це не критично
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Ангеліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Замовляла 2 місяці тому. Активно користуюсь досі й дуже задоволена) У навчанні та роботі дуже допомагає при виконанні студентських/робочів проєктів, та просто підіймає настрій у повсякденному використанні. Раджу!)
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Удобная в использовании. Много цветов. Высокая(что очень удобно для съёмки с верхнего ракурса) передвижное кольцо
- Достоинства:
- Насыщенные цвета
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Хорошая лампа для видео. Она не супер дорогая и без наворотов. Для обычных не профессиональных сьемок то пойдет.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не нашла еще
- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Забрала сьогодні замовлення з Rozeka! Товар перевершив всі очікування
Я в захваті від якості товару
Все працює на відмінно
Гарне упакування✅
Швидка доставка ✅
Замовила на подарунок та відразу замовила ще й собі, тому що дуже сподобалось. Однозначно рекомендую!!!- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерино! Дякуємо чудовий за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Аня А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Кольцо супер,штатив большой, все цвета работают. Рекомендую
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анна! Дякуємо за коментар та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Все круто, але склад розетки забули покласти штатив.
Але! Продавець зателефонував, постійно був на зв'язку та надіслав його! Дуже привітний був, заспокоїв краще за психолога. Дякую- Достоинства:
- Все гарно, працює
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Усе чудово. Працює. Має кілька режимів: кольоровий, теплий та холодний білий. Також регулюється яскравість. Працює від повербанка, споживає в районі 5-8ват. Штатив хороший.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец ShemUA
Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що кільцева лампа вам сподобалась та виправдала очікування. Бажаємо гарного користування!
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Беру вже другий раз мамі для блекауту. Про всяк випадок. В мене ця лампа вже 2 роки, працює справно від повер банку. Не тускла, за цей період нічого не зламалось
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Замовляли лампу як подарунок доньці, лампа їй спдобалася.
- Анатолий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Непогана за таку ціну
- Яна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Мені сподобалась, можна налаштувати різну висоту та кольорову гаму
- Инна Ф***
Скажіть будь ласка чи можнса закріпити телефон без лампи на штативі?
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Звичайна, хороша лампа. Достатня кількість кольорів для більш незвичних і атмосферних кадрів. Пластик самого штативу тонкий і легкий, але за відчуттями зламатись не має, якщо не кидати тим штативом в бетон. Тримач для телефону абсолютно звичайний, який треба буде через декілька років замінити, бо він скоріш за все трохи ослабне і буде поступово опускатися. Єдине що некомфортно – відсутність кнопки вкл/викл. Тут або клацати кнопку базового світла, поки воно не вимкнеться, або діставати з розетки. За цю ціну – чудово, виконує всі свої функції. Хоча було б ще краще, якби в комплекті йшла блютуз-кнопка для телефону, бо окремо її тут купити важко через дешевизну.
- Достоинства:
- Велика кількість кольорів і режимів, хороша градація яскравості світла
- Недостатки:
- Відсутність прямої кнопки вимкнення, треба проклацати холодне/денне/тепле світло для цього
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Класна лампа, все працює та відповідає опису
- Достоинства:
- Ціна, якість, відповідність опису
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
За такие , пойдет,начинающим рекомендую
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Замовляв лампу пару місяців назад, все дуже добре працює, посилка прийшла швидко, зауважень немає зовсім, рекомендую
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Різні режими, тримач. Не дуже яскраве світло
- Достоинства:
- Різні режими, тримач
- Недостатки:
- Не дуже яскраве світло
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Чудова лампа за свої кошти. Як на мене, гарний початок для ознайомлення, що ж таке освітлення для зйомки. В блекаут рятує, якщо у вас невелика кімната, тоді лампа дає яскраве освітлення і все добре видно.
- Достоинства:
- Різноманітність кольорів освітлення
- Недостатки:
- Трішки хліпке, але не занадто
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Чудова лампа, світло дуже яскраве, є багато регулювань, темніше-світліше, також кольорове світло. Покупала вже вдруге для періодів відключень е/е, одну для себе, другу для батьків, споживає ну дуже економно з повербанка, і дає потужне світло в кімнаті.
- Достоинства:
- Одні плюси
- Аліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Все класно працює за свої гроші
- Достоинства:
- Є на вибір різні кольори підсвітки, це дуже класно
- Продавец Join Point
Доброго дня, Аліно! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Дуже гарна лампа,виручає при відключенні світла,дитина в захваті
- Достоинства:
- Все чудово
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Замовляли кільцеву лампу,дуже чудово працює,ми задоволені,сестра була в захваті від такого подарунку,надалі будемо замовляти саме тут
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Супер лампа за свої гроші,дитина користується 3 місяці,нарікань немає.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Хороша лампа за свою ціну
- Достоинства:
- Гарно світить
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Лампа дуже сподобалася. Світить різними кольорами, як і заявлено.
- Достоинства:
- Яскрава, конструкція стійка, якісна.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Галина! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Гарна лампа. Допомагає у роботі
- Продавец Join Point
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Прокопчук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Оперативно отправили, спасибо.
Лампа функциональная ,много режимов и регулировка яркости.
Штатив в комплекте за эту цену очень даже . Не самая яркая это точно, но для моих задач за глаза.
Возможно кому-то будет интересно потребление 1.2А на максимальной яркости в нейтральном оттенке света.- Достоинства:
- Кронштейн в комплекте. Обилие режимов .
- Недостатки:
- Уровень яркости,но этот параметр для каждого свой ,мне хватает.
- Продавец Join Point
Доброго дня! Дякуємо за оцінку та відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дякую, все сподобалось. Тримає добре, але саме у Xiaomi не найкращий варіант зажиму вийшов, тому що розташування кнопок саме там,де зажим і мені довелось підіймати телефон дуже високо. Але все чудово працює і відповідає опису.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Лампа очень офигенная она реально классная светится очень круто и прекрасно и фон очень не нравится какие можно фоны делать и фотографии качественные и классные получаются
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анжела! Дякуємо за відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Това прийшов таким як вказано в описі.
- Достоинства:
- Все чудово, немає недоліків
- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за високу оцінку . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дитина в щахваті.Дякую
- Продавец Join Point
Доброго дня, Ольга! Дякуємо за високу оцінку . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Гарна лампа, яскраві кольори, довгий штатив
- Продавец Join Point
Доброго дня, Наталія! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Аня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Отправили Мега быстро . Заказала первую лампу и спустя 2 дня заказала еще племяннице юному тик тикеру . Очень довольна множество цветов , то что нужно . Видео получаются классные
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анна! Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.