Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Шлея для собак маленьких мелких пород усиленная собачья шлейка для маленькой собаки GIYOOMI размер S 26-64 см шлейки собачьи шлеи на собаку синяя (002239)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25

Не тільки чудовий товар, але й адекватний продавець. Виникла позаштатна ситуація, поставилися з розумінням, все вирішили. Дякую!

• Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, дякуємо за відгук. Для нас важливо вирішувати будь-які ситуації на користь клієнта. Завжди до Ваших послуг!

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25

Товар якісний.
    Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  ЗооТорг

Анатолію, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якість шлейки. Нехай користування приносить лише задоволення. Будемо раді бачити Вас знову!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25

Купила шлеї моїм двом собакам. Дівчата допомогли правильно підібрати розмір. Тканина міцна, застібки надійні. Гуляємо з задоволенням. Дякую за товар. Рекомендую.

Достоинства:
    Одягається швидко, зручно, матеріал міцний, застібки надійні
    Недостатки:
    Не відмічено
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, щиро дякуємо за покупку та рекомендацію! Дуже раді, що Ваші прогулянки тепер приносять ще більше задоволення. Будемо раді бачити Вас знову!

• Вероніка Д***

Дуже задоволена шлейкою! Хороша якість, зручна та м’якенька, комфортна для собаки. Дуже подобається, що вона добре регулюється, особливо зручно, бо маю цуценя, яке ще росте. Розмір підійшов чудово, комфортно гуляти.

• Продавец  ЗооТорг

Вероніка, дякуємо за довіру та високу оцінку. Ми раді, що шлейка підійшла та сподобалась. Приємного користування та цікавих прогулянок Вашому вихованцю!

• Оксана Ш***

Все сподобалось,якість відмінна.

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що якість шлеї відповідає Вашим очікуванням та підійшла для Вашого дворянина, комфортних Вам прогулянок!

• Ольга М***

Побеспокоились чтоб выслать верный размер. Отправка быстрая, качество самой шлеи отличное. Фастиксы пластиковые, но это легко можно исправить при необходимости. Абсолютно всё отлично!

Достоинства:
    Цена, качество, соответствует размеру
    Недостатки:
    Фастиксы пластиковые, но это не катастрофа
    • Продавец  ЗооТорг

Ольго, дякуємо за довіру! Нам приємно, що сервіс та якість шлеї виправдали Ваші очікування. Бажаємо комфортних прогулянок Вашому хвостику!

• Анастасія К***

Гарна, зручна шлея. Надійно фіксується та регулюється без проблем. Собака почуває себе в ній комфортно, нічого не натирає

• Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже раді, що шлея сподобалася Вам за якістю та зовнішнім виглядом, а улюбленець почуває себе комфортно та надійно під час прогулянок!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 30-74. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25

Зручна, легка, якісна. гарно сидить, бо регулюється все, не натирає. Собак гуляє в ній без проблем с першого дня користування.

• Продавец  ЗооТорг

Маріє, дякуємо за відгук! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці!

• Юлія Л***

Дякую) дуже якісна шлея. Зручно в швидко вдягати. Нам подобається. У наш френч задоволений

Достоинства:
    Якісна,зручна
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  ЗооТорг

Юліє, дякуємо за покупку та чудовий фотовідгук! Раді, що Ви та Ваш вихованець задоволені якістю та зручністю шлеї.

• Максим М***

Не дорого, якісно

• Продавец  ЗооТорг

Максиме, щ дякуємо за покупку та відгук! Нехай шлейка служить довго та надійно!

• Олена Р***

Шлея підійшла, продавець проконсультував і швидко відправив

• Продавец  ЗооТорг

Олено, дякуємо за Ваш зворотний зв'язок! Раді, що шлея підійшла Вашому чотирилапому другу за всіма параметрами. Бажаємо вам безпечних, яскравих та комфортних прогулянок!

• Олександр М***

Дуже задоволений. Все як заказував

Достоинства:
    Гарний, міцний, ціна приємна
    • Продавец  ЗооТорг

Олександр, дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину! Радіємо, що шлея виправдала всі очікування. Нехай Ваш вихованець носить із задоволенням!

• кириенко а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25

Користуємось шлеєю вже три місяці. Брали для шпіца вагою 7кг. Менеджер скоригувала у виборі розміру . В результаті взяли розмір М. Гарно підійшла. Нарікань немає. Шлея зручна, якісна.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    • Продавец  ЗооТорг

Анна, щиро дякуємо за відгук! Правильно підібраний розмір — це запорука здоров'я та комфорту чотирилапого, тому наші менеджери завжди ретельно підходять до консультацій. Бажаємо Вам чудових прогулянок за будь-якої погоди!

• Марія К***

все сподобалось. клас!!!

Достоинства:
    все підійшло, регулюється
    • Продавец  ЗооТорг

Маріє, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що шлейка виправдала очікування на всі 100%. Нехай Ваш чотирилапий носить її із задоволенням.

• Анна Ч***

Якісна шлея, розмір підійшов, все чудово

• Продавец  ЗооТорг

Анно, величезне дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що все підійшло і Ви залишилися задоволені замовленням. Користуйтеся із задоволенням!

• Роман

Все сподобалось. Дякую

• Продавец  ЗооТорг

Роман, дякуємо, що поділилися! Раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Приємних Вам прогулянок!

• Віра З***

Гарна шлея, гарно виглядає на собаці. Здається зручна

• Продавец  ЗооТорг

Віра, велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Ви задоволені шлейкою. Бажаємо Вам і Вашому чотирилапому другу найприємніших, активних та легких прогулянок разом!

• Владислав Н***

Гарна якість, швидка доставка, розмір підійшов ідеально.

Достоинства:
    Міцна, гарна якість
    • Продавец  ЗооТорг

Владислав, Велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді знати, що шлейка виправдала Ваші очікування щодо міцності. Бажаємо Вам та Вашому улюбленцю найприємніших, активних та безпечних прогулянок!

• Михайло Б***

Якість чудова. Користуємось вже місяць, нічого не порвалось і не зіпсувалось. Доставка оперативна.

• Продавец  ЗооТорг

Михайло, велике дякуємо за покупку та зворотний зв'язок! Ми дуже раді, що шлейка показала себе з найкращого боку. Приємних Вам прогулянок!

• Ганна А***

У мене два француза,шлея супер ,ми задоволенi.Рекомендую

• Продавец  ЗооТорг

Ганна, велике дякуємо за покупку та рекомендацію! Раді, що шлейки ідеально підійшли Вашим двом улюбленцям. Бажаємо Вам лише приємних та активних прогулянок разом!

• Катерина

Хороша шлейка. Замовлення прийшло швидко, якість сподобалась. Собаці в ній комфортно, сидить добре і не сповзає. Покупкою задоволена, дякую продавцю.

• Продавец  ЗооТорг

Катерина, дякуємо, що обрали наш товар та знайшли час поділитися враженнями! Для нас дуже важливо, щоб шлейки, сідали правильно і не завдавали дискомфорту тваринкам. Раді, що Ви задоволені якістю виробу та нашим сервісом. Дякуємо за довіру!

• Євгенія С***

Я в захваті,все якісно,розмір відповідає,моєму цвергшнауцеру підійшов розмір М,все регулюється,йому комфортно!!Дякую,рекомендую!!

Достоинства:
    200
    • Продавец  ЗооТорг

Євгеніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Нам дуже приємно, що наш товар так Вам сподобався і шлея чудово сіла на Вашого цвергшнауцера, приємних та комфортних прогулянок!

• Поліна В***

Чудова шлея

• Продавец  ЗооТорг

Поліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея Вам сподобалася і підійшла для Вашого боксера, приємних Вам прогулянок!

• Ольга П***

Розмір підійшов для крупного ретривера!
    У дорозі був надзвичайно корисним.
    Дякую за якість!

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що шлея добре підійшла на Вашого ретривера і подорожувати тепер значно зручніше і Вам, і Вашому улюбленцю!

• Наталія С***

Шлея підійшла.Якість подобається!Рекомендую!

Достоинства:
    Якісна
    • Продавец  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Раді, що шлея Вам сподобалася та підійшла за розміром на Вашого дворянина, користуйтесь із задоволенням!

• Ганна Г***

Все ОК!

Достоинства:
    Ок
    • Продавец  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що якість шлеї відповідає Вашим очікуванням й добре підійшла на акіта, приємних Вам прогулянок!

• Ярослав К***

Дякую товара якості як і очікувалося єдине що якщо замовляти на собаку побільше то хотілося б більш широкі шлеї.

Достоинства:
    Якість матеріалу
    Недостатки:
    Можливо б додав резинки щоб зручніше фіксувати надлишки шлеї, що залежать від розмірів.
    • Продавец  ЗооТорг

Ярославе, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Раді, що якість нашого товару відповідає Вашим очікуванням! Шлея відповідає зазначеним характеристикам та фото, також при отриманні є можливість огляду та примірки!

• Юрій В***

Шлея гарно дивиться на східно-європейській лайці. Ідеально підійшла. Собака щаслива.

Достоинства:
    Гарна, добротна, практична.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  ЗооТорг

Юрій, дякуємо за зворотний зв'язок! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та практичність нашого товару. Раді, що шлея підійшла вашому улюбленцю.

• Надія

Гарна і практична шлея. Для нашої дівчинки Стаффа підійшло в самий раз. Не натирає, гарно сидить, міцна. У темряві світловідбівачі не дають загубити тваринку.

Достоинства:
    Міцність, якість
    • Продавец  ЗооТорг

Надія, щиро дякуємо за відгук та високу оцінку міцності й якості шлеї! Раді, що Вашій красуні комфортно, а світловідбивачі забезпечують безпеку у темряві. Бажаємо Вам гарних та безпечних прогулянок!»

• Євгенія С***

Ідеально підійшло , зручна , міцна .

• Продавец  ЗооТорг

Євгенія, дякуємо за відгук! Раді, що шлейка підійшла за всіма параметрами. Нехай служить довго та надійно!

• Анатолий О***

Все супер, якість відповідає дійсності!

• Продавец  ЗооТорг

Анатолій, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що якість шлейки виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам та Вашому улюбленцю найприємніших і найбезпечніших прогулянок!

• Алена К***

Гарна якiсть самого виробу, швидка доставка, а комунiкацiя вiд продавця - на вищому рiвнi!
    Iдепльно для дiвчинки пiтбуля

• Продавец  ЗооТорг

Альоно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Нам дуже цінно, що від покупки у Вас приємні емоції, а шлея добре сіла на Вашу дівчинку!

• Олександр К***

Чудова, якісна шлейка. Підійшла американському кокер-спаніелю. Доставка пройшла вдало

Достоинства:
    Те що очікував
    • Продавец  ЗооТорг

Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що шлея Вам сподобалася та підійшла за розміром на Вашого кокера, а інші покупці можуть впевнитися, шо товар відповідає зазначеним характеристикам та фото!

• Дарья М***

Шлея якісна
    Спочатку не вгадала з розміром, допомогли вирішити питання та обміняли на потрібний розмір
    Дякую!

• Продавец  ЗооТорг

Дар'є, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея підійшла на амстафф, приємних Вам прогулянок!

• Анна К***

Поки не була у використанні, але на перший погляд дуже якісний товар. Також окреме дякую привітним і уважним продавцям. Усе уточнили, швидко відправили.

• Продавец  ЗооТорг

Анно, дякуємо за покупку та відмінну оцінку! Нехай вихованець носить із задоволенням!

• Ірина З***

Купувала для двох своїх собак.
    Якістю задоволена.

Достоинства:
    Леко вдягається і знімається, розмір регулюється. Є світловідбивна стрічка.
    Недостатки:
    Здалось, що слабке кільце для повідка.
    • Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Раді, що якість нашого товару відповідає Вашим очікуванням і шлеї добре сіли на Ваших дворянинів! Шлея має два металевих кільця, які добре прошито, розраховані на навантаження (відповідно розмірній сітці) та ривок!