Отзывы покупателей о Антенна магнитная 4G 5G LTE+ TS9 15 дБ 3м
- AI аналіз відгуків37 відгуків: Позитивний — 77%, нейтральний — 11%, негативний — 12%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Шульга О***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Покупкою задоволений, прийшла дуже швидко. Використовую в парі з роутером NOVATEL MIFI 8800L. Швидкість суттєво зросла.
- Достоинства:
- Працює чудово
Стараємось для Вас!
- Продавец VD4_UA
Також рекомендую зв'язатись з гарячою лінією підтримки оператора. Скарга на низьку загрузку. Має бути 62\62 Мбіт\с
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена магнітна 4G 5G LTE+ TS9 15 дБ 3м в парі з модемом ZTE MF79U
1. Посилення сигналу приблизно +8-10 дБ, в моєму випадку антену потрібно було поставити на вулицю, щоб не екранувало скло вікна. Все працює.
2. Цікавий момент - модем з антеною працює не з кожною сімкою. Наприклад Power SIM від Vodafone - друга сімка під номер (дублікат номера) в мережі реєструється тільки без антени (відповідно слабкий сигнал). Але запрацював з посиленням сигналу пакет Device для модемів - також від Vodafone.
Можливо це помилка або брак сім-карти, або оператор розцінює подібну поведінку як спробу шахрайства і блокує офіційний дублікат сім-карти.- Олексій В***
Друга сім-карта ререстала працювати і без антени. Отже проблема була в іншому.
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена чудово працює. Доставили швидко
- Достоинства:
- Магнітне кріплення, доволі якісно зроблена
- Недостатки:
- Немає суттєвих недоліків
- Продавец VD4_UA
Дякую за високу оцінку;)
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Інтернет літа с
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Повністю задоволений товаром. Антену треба розміщувати ближче до вікна, або якщо це можливо то на вулиці. Нижче швидкості без антени, з антеною у кімнаті, та останній на вулиці. Модем Mifi 8800l.
- Достоинства:
- Гарний сигнал
Дякую за комунікацію :)
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Не отримав результату
- Продавец VD4_UA
Так буває. Клієнт мешкає в селі де погани звʼязок. Спробували з антеною, результат незадовільний. Порадив купити більш сучасний та дорогий модем. Та залишити скаргу та працювати з оператором.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Нормальна антена. На пару з роутером видають швидкість 18-25 мбс. Для підвального приміщення, де ми знаходимося, задовільна швидкість для здіснення офісної роботи. Дякую
- Достоинства:
- надійність і простота у використанні
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена працює відмінно, сигнал став значно кращим і стабільнішим. Якість виготовлення на високому рівні, все відповідає опису. Окрема подяка продавцю — добре знається на своїй справі, детально проконсультував, допоміг з вибором та відповів на всі запитання. Покупкою повністю задоволений. Рекомендую і товар, і продавця!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Кабель довший це добре
- Брюхань В***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Прекрасно работает.
- Достоинства:
- Отличний товар.
- НинаОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена чудово працює підсиливши сигнал!
- Достоинства:
- Все працює!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Продавець зв'язався швидко, швидко відправив робочу антену яка покращила сигнал та підняла швидкість інтернету з 4-х мб/с до 11, трохи згодом докупив ще одну антену, підключив і на двох антенах швидкість зросла до 13мб/с. Товар вартий своїх грошей
- Достоинства:
- Компактність, магнітне кріплення
- Продавец VD4_UA
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Замовляв
Інтернет став кращим мінімум в 2 рази
Були нюанси
Помилково відправили не з тим роз'ємом але все швидко вирішили
Замінили все чудово рекомендую
Продавець хороша людина- Продавец VD4_UA
Дякую за високу оцінку ;)
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Спасибо. Товар соответствует описанию
- ккОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Купляв в квартиру для 4G модема, примагниттв на балконі. Продавець подзвонив, проконсультував стосовно вибору антени для моєї ситуації
- Достоинства:
- Швидкість інтернету зросла в 4 рази.
Хороший варіант якщо немає можливості підключити стаціонарний інтернет - Недостатки:
- нема
- Продавец VD4_UA
Це дуже добрий результат. Але він залежить від початкового. Якщо у Вас був 1Мбіт, а стало 4 то це ок. Якщо у вас було 40Мбіт то 160 не стане. Також можно і не отримати результат. Переконаєтесь коли предбаєте та перевірете на вашій масцевості. Повернути не роблема :)
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Ця антена краща в своєму ціновому діапазоні .
- Достоинства:
- Магнітне кріплення .
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец VD4_UA
Радий що ви отримали результат! Але хочу зауважити що гарний результат має багато факторів. Тому антенна не може гарантувати бажаний результат. Поки не спробуєте, не дізнаєтесь. Повернення без проблем.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Усе працює, якість сигналу збільшилась
- Продавец VD4_UA
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Все супер
- PaulОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
присоединил антенну к модему, скорость возросла с 8 мбит до 45мбит, киевстар
- Достоинства:
- мощность сигнала
- Недостатки:
- нету
- Продавец VD4_UA
Дякую! В даній ситуації швидкість дуже вище ніж прогнозуєма. Фактори звʼязку всі на стороні клієнта. На мій досвід швидкість х3 це добрий результат.
- Сергей К***
Какой у Вас модем?
- Смолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Повністю виправдало очікування. Брав для підсилення сигналу у підвальному приміщенні. Прикріпив антену зовні на металевий підвіконник. Якість сигналу суттєво покращилася.
- Достоинства:
- Вартість, простота в експлуатації
- Недостатки:
- Можливо є щось краще, але в цьому ціновому сегменті - гарне поєднання ціна-якість
- Продавец VD4_UA
Гарний варіант з магнітною фіксацією для модемів до 3500 грн.
- Ауглис В***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Дякую продавцеві все роз'яснив.брали для роботи.було 0.54 мгб стало 1.5мгб.треба шукати де краще бере.
- Продавец VD4_UA
Дякую! Звязок це складна справа. Складається з заліза (новітності чіпу та прошивки), навичок користувача (првильно використовувати та ловити звязок), моб оператор (рівню сигналу в данній точці та сучасності обладнання). Не забувайте робити скарги на поганий звязок на горячу лінію. Не зробили-ніхто не буде працювати.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
задоволениц не те що б ідеал але після консультації з продавцем по телефону дізнався як правильно встановити модем та антену і це таки покращило ситуацію
- Достоинства:
- працює, вигляд
- Продавец VD4_UA
Дякую! Хочу зазначити що звязок залежить від трьох факторів: яке залізо вибрали, правильне виставлення антени, наявність сигналу від оператору. Залізо-скільки коштів вклали в обладнання (не завжди ціна фактор гарного обладнання). Антенна - дуже важливо пройти опитування продавця та прислухатись до його порад (якщо не піймали звязок, проконсультуватись ще раз). Сигнал від оператора - це найбільший непередбачуваний фактор (хочу зауважити що ви сплачуєте кошти і маєте вимагати від оператора надання якості послуг звязку. Незалежно від обставин. Вимагати відшкодування при поганому звязку. Залишати заявки на перевірку звязку. В нашій державі без заяви не має роботи)
- Миша С***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
За свои деньги антенна хорошая.
- Продавец VD4_UA
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Сподобалося.
Вдалго використання!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Купував антену для 4g роутера. Сигнал раніше був взагалі ніякий, з антеною стало краще. Щодо стабільності та переривань - це, скоріше питання до того, що сигнал взагалі не проходить, тож до антени претензій нема.
Магніт на підвіконні тримає нормально, сильний вітер його не посунув ні на міліметр.- Недостатки:
- Хотілося б мати довший кабель :)
- Продавец VD4_UA
Дякую! Хочу зазначити що зв'язок в різний час та наявність\відсутність світла різний. Тому потрібно в різних умовах робити пробу зв'язку в різних місцях. Також оператори можуть вести себе по різному. Потрібно творчість та шукати зв'язок
- Продавец VD4_UA
На мій погляд довжина кабелю це компроміс довжини\падіння сигналу від довжини кабелю. 3м оптимально для "кишенькової" антени.
- Анатолій І***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена не погана, підсилила сигнал майже в 5 разів, це гарний результат.Обслуговування на висоті,дякую
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Файно
- Максим И***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Добрий товар відповідає опису. Гарне обслуговування, дбайливе ставлення до клієнта.
- Достоинства:
- Довжина кабелю.
- Продавец VD4_UA
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Дякую за відгук))
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Продавец связался быстро, корректно проконсультировал. Антена вполне себе нормального качества. Даёт прибавки к мощности сигнала до 12 дБ (по крайней мере у меня).
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Хорошая антенна, она добавляет - 3-8мб при наличии итак хорошего сигнала роутера . В полевых условиях еще не пробовал, но подозреваю что будет выручать . Продавец очень надежный , может проконсультировать , рекомендую
- Достоинства:
- Работает
- Продавец VD4_UA
Дякую оцінку моєї роботи. Також ви маєте постійну підтримку, завжди найдеться поради як знайти звязок. Звʼязок, це не стала величина.
- Митя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Для быстрого передвижения нормально работает
- Достоинства:
- Скорость поднялась с 2 мб до 16 в некоторых местах
- Продавец VD4_UA
Спасибо за высокую оценку! Использовался модем mf79u
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Пока все устраивает. Стоит на крыше машины.
- Недостатки:
- Магнит покрепче,и по больше надо.
- Продавец VD4_UA
Спасибо за оценку! Есть решение по магниту. Под антенну подкладывается любой магнит (в идеале таблетка) и он надежно фиксируется. Обычно когда я звоню голосом, то спрашиваю будет ли эксплуатироваться в движении. Если да то без него не как!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антену купив батькам ,використовують в селі і на автомобілі в дорозі ,швидкість не знаю ,батьки задоволені!!!
- Достоинства:
- Продавець передзвони одразу після замовлення і уточнив в комплект до якого роутера беру та проконсультував на рахунок встановлення та налаштувань ,пропонував контакти для допомоги при проблемах підклю
- Продавец VD4_UA
Дякую ! Вдалого використання