Отзывы покупателей о Беспроводная автономная IP смарт камера Wi Fi с датчиком движения и солнечной батареей 2 MP AP IP Solar APP ICSEE UKC

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца TSV
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV

Придбав, наче все добре. А гарантійки немає?

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Камера бімба для свого цінового діапазону. Працює майже 2 роки без нарікань в умовах підвищеної вологості і саме головне сонячна батарея заряджає тоді коли немає сонця

• Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та 5 зірочок. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Євгеній Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

За свої гроші відмінна камера нічна зйомка дуже якісна і звук теж, усе чутно на 10-12 метрів від камени

Достоинства:
    Ціна, якість, водо захист
    Недостатки:
    Пластиковий корпус це єдина як на мене проблема.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

все добре-підключив-треба було скинути налаштування на заводські- і заговорила тоді)

Достоинства:
    автономність
    Недостатки:
    немає укр.мови в меню-тільки англійська
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Микола Г***

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Микола! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Камера працює близько мiсяця, загалом свою функцiю виконує, всi нюанси (а також зробленi прогностичнi висновки), з якими довелося зiткнутися протягом цього термiну описанi в "недолiках".

Достоинства:
    Автономнiсть (в теплу пору року), цiна, непоганi акумулятори в комплектi
    Недостатки:
    В холодну пору року (восени, взимку та навеснi) сонячна панель часто не справляється iз зарядкою батарей, доводиться пiд'єднувати блок живлення до камери, або ж знiмати акумулятори та заряджати їх у спец. пристрої. Неiнформативний показник заряду батарей в мобiльному додатку (незрозумiло, навiщо його було взагалi робити). Кут спрацьовування сенсора руху набагато менший за кут огляду самої камери (хто ставить її для охорони якогось об'єкту - майте це на увазi). Те ж саме стосується iнфрачервоної пiдсвiтки - освiчується лише "пляма" посерединi, краї зображення лишаються повнiстю чорними.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитрий ! Дякуємо за оцінку та коментар! Нам важливо знати вашу думку. З повагою команда JOIN POINT

• Дар'я Г***

Добрий день. Підкажіть, який блок живлення під'єднували?

• Дмитрий Л***

Блок живлення під'єднував на 5V 2A. Сонячна батарея на сонці віидає, звичайно, більше, але думаю, що краще не ризикувати...

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Камера огонь . Работает как часики, настройки простые и быстрые.
    Уже три месяца работает без проблем.
    Есть ещё две камеры, тоже подключены через вайфай но питание от сети.
    Одна та-линк ц310, постоянно отваливается от роутера, подвисает, особенно ночью.
    Вторая хиквижн, иногда подвисает, но в целом норм, приложение ужасное.
    На мое удивление в комплекте идут годные акумы.
    Окончательно смогу сделать вывод после зимы, хочу посмотреть как акумы и солнечная панель перезимуют.

Достоинства:
    Просто и надежно
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  Join Point

Дякуємо Денис, за відгук, ми дуже раді, що принесли Вам позитивні емоції, будемо раді бачити Вас знову)

• Дмитрий Б***
    Продавец: Join Point

Загалом камера класна. За свої гроші з 10 балів поставлю 50 .
    Швидко підключив, Wi-Fi вказано, що ловить на відстані 10 метрів, у мене все працює на відстані 15 метрів.

Достоинства:
    Швидко підключив, проста у використанні. Гарна якість зйомки. Мікрофон шикарний, дуже гарно чути. Камера чудова. У комплекті є шурупи для встановлення, та викрутка.
    Недостатки:
    Поки не виявив, але думаю, що навряд знайду. Було б чудово, якби продавець додавав карту пам'яті, зрозуміло, що і ціна була б трішки вища. Сподівався, що прийде комплектом одразу.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Дмитрий Б***

Пройшов час і я знайшов мінуси
      Пишу з іншого акаунт, бо забув пароль до другого)) короче, додаток англ. мовою, максимально не зручний, та не зрозумілий.
      + щоб підключитися до камери online та подивитися, що коїться, то треба спробувати 10 разів.

+ датчик руху спрацьовує та Робить фото людей, тільки коли ті вже пройшли ділянку, і отримую тільки фото ніг

Відносно зарядки, все прекрасно, вже набрала 89% батареї, хоча і зима, сонячних днів майже не має, але сонячна панелька справляється на усі 100%.

• Дмитро Б***

Перестала працювати вночі (пропав нічний режим).
      Перестала виявляти людей.
      Короче, виявилось повним г****м.