- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серебристый
Замовила на подарунок, на сайті вказано розмір 45*25*39 см. А приїхала із розміром 36*11,5*24. Дуже шкодую, що одразу не перевірила. Дуже маленька. Навіть не збирали її. Що тепер з нею робити?
- Достоинства:
- не побачила
- Недостатки:
- розмір не відповідає, дуже маленька, хлипка
- Алексей З***Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серебристый
Товар прийшов в меншому розмірі ніж зазначено на сайті, опис на сайті різниться з тим що пройшло на справді.
Знав би про те що так станеться замовив би в іншому місці!
Невідповідальний продавець!!!- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Невідповідне опису!
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YShine
Не співпадає розмірам , дуже мала...
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Якісна та функціональна річ.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго ранку, Микола!Від імені команди магазину щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину!Нам дуже приємно чути, що ви цінуєте нашу роботу та співпрацю з нами. Ваш відгук є для нас цінним підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Стійка не погана, але вже з'явилась іржа на стиках, хоча не залишаю стійку мокрою на довго.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня!) Дякуємо за зворотній зв’язок. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів. Для нас дуже важлива Ваша думка.
- Дроздовская С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Отримали стійку в повній комплектаціі, зібрали швидко, Компактна, якісна.
- Достоинства:
- Ціна. Якість
- Недостатки:
- Користуюсь два місяці, все подобається
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Отримала стійку в неповній комплектації. Відсутня секція для столових приборів.
- Достоинства:
- Ціна-якість...
- Недостатки:
- Неповна комплектація товару.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго вечора!) Дякуємо за вашу лояльність та оцінку. Будемо сподіватись, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати з вами ще. Гарного дня!)
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: DST. Цвет: Хром
Брали эту сушку, но она через месяц начала ржаветь. А написано что из нержавеющей стали.
- Іванна З***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Залишилась задоволена замовленням. Швидка доставка. Якість відповідає ціні
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DST. Цвет: Хром
Отправили не полный комплект, требую reimburs!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Заказывал данный товар ,для этой цены отличный вариант для сушки посуды,1 раз пришел с браком ,(но важно продавцы молодцы все оформили возврат без проблем и прислали за свой счет уже без брака)
Спастбо.