- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий
Сушарка як на мене не стійка, заявлену вагу в описі вона не витримає. Щоб повісити випраний одяг треба підтримувати бо здається що впаде. Ціна приємна але якість не дуже!
- Достоинства:
- Легко збирається, не займає багато місця, приємна ціна
- Лидия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Товар жахливий.При перевірці дома виявилось,що не вистачає запчастин і нижній тримач зломаний.Протягом 20 хв ,понесли на розетку,на повернення,але тут тільки через продавця .
- Недостатки:
- не повна зборка,дуже мала і поломана основна планка.
жахлива якість
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Непогана сушка,легко збирається,компактна,зручна.
- Жанна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Очень хрупкая, надлом на пластике. Трубочка одна прогнутая, остальные поцарапаны. Такое впечатление что ее гоняли , отправляли и возвращали. Коробка упаковка грязная и переписывались не раз... Не советую этого отправителя.
- Достоинства:
- Хорошая по размеруj
- Недостатки:
- Конструкция слабая .
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Идея хорошая но качество не очень.
При сборке используя только руки,сломался пластик в основании. По итогу пришлось клеить ( максимально не доволен качеством пластика.
Инструкция по сборке на упаковке, не четкая. Отмечены детали как трубка а,б,с.. но принтом какая из них А а какая С нужно догадаться методом тыка. не отмечено не диаметр не длина (трубки разной длинны и диаметра)- Недостатки:
- Не устойчивая , хрупкая. Трубки выходят из позиций из-за чего стирка может упасть.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Пишу з приводу дуже неприємної ситуації. Зробила замовлення сушарки.
Замовлення одержала не повний комплект: не вистачає шести бокових планок, двох довгих жердин (див. фото).
Також були дві зайві жердини середньої довжини.
Протягом тижня пишу на сайті, щоб довідправили деталі, яких не вистачає. Продавці-менеджери робили вигляд, що не можуть зрозуміти, що від них вимагаю. Та казали, що я не правильно щось збираю.
Зрештою, відправили мені додаткові предмети. Сьогодні я отримала відправлення, розгорнула: замість шести поклали лише один боковий тримач,
замість двох жердин поклали одну, і то вона прийшла погнута і зламана!
У мене питання: ви всі так виконуєте замовлення? Ви це спеціально робите?
Вимагаю відправити мені за ваш кошт п'ять бокових планок і дві довгі жердини в упаковці, яка не помнеться.
Якщо ви цього сьогодні не зробите – поверну товар і буду писати негативні відгуки і просити це зробити інших. - Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Не закріплюється нормально,планки вискакують постійно,не стоїть рівно,завжди хилиться на один бік,колеса не їздять!!!!
- Достоинства:
- Вмістка
- Недостатки:
- Не фіксуються планки,колеса не їздять,хилиться в один бік
- Лілія К***
Замовляла 10 жовтня,кожного разу як вішала одяг,мусила поправляти жердинки бо злітали,сьогодні 23 листопада,знову ж таки вішала одяг,все просто посипалось,сушка впала на підлогу,тріснула і тепер можна лише викинути.
Не рекомендую!!!! - Лілія К***
Моя оцінка 0,товар не якісний
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Хорошая сушилка,пришло все целое
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Якісна сушка рекомендую
- Достоинства:
- Займає менше місця чім звичайна
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Сушилка хорошая, устойчивая, компактная, вместительная и что немаловажно бельё развешивается на трубочки, а не на верёвку, и практически нет полос после высыхания
Товар был хорошо упакован, дошёл целым
Однозначно рекомендую
Спасибо магазину за качественное и быстрое обслуживание
И конечно в очередной раз спасибо розетке - Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Все дійшло добре запакованим та вчасно. Проблем зі збором не було. Відправили дуже оперативно
- Марта М***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Це просто чудово складається легко дуже зручна но колесиках і легка
- Достоинства:
- Швидко складається легенька
- Василь Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Непогана за свої гроші
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Додайте, будь ласка, зайву деталь.
- Недостатки:
- Упаковка уся порвана і склеєна скотчем, не вистачає верхньої деталі, до якої кріпиться вішак. А чи можна її додати з метою повноцінного користування сушаркою.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Доставили заказ быстро. Упакован хорошо. Схема сборки не очень понятна, обозначения очень мелкие.сама схема напечатана на коробке.
- Достоинства:
- Сушилка для белья достаточно объемная, для большого количества вещей. Но не думаю, что она выдержит тяжелые вещи. Можно развесить вещи на вешалки.
- Недостатки:
- Нет нормальной инструкции для сборки.
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Все в комплекті. Легка. Склала десь за 30хв.
- Достоинства:
- Можна переміщати на колесиках по квартирі. Все в комплекті. Відправили швидко.
- Недостатки:
- Нова пошта пошкодила коробку. Були механічні подряпини на самому виробі.
- Егорова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый
Не хватает одной боковой трубки. 11 вместо 12
- Достоинства:
- Пока нет
- Недостатки:
- Комплектация
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Цвет: Черный
Гарна сушарка, все працює. Легко збирати
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Цвет: Черный
Не хватает одной трубки в комплекте, боковые полочки не соединяются между собой трубками, потому как они короткие
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: SimpleUA
Нестійка,трубки низької якості і постійно випадають з пазів,доки вставиш з однієї сторони з іншої випаде,нервова система не довго не витримує типовий Китай
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Зібрала без проблем. Користуюсь із задоволенням.
Дуже виручає. Для дитячих речей-те, що треба- Достоинства:
- Компактна. Маневрена.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Пока все нравится.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Зручна сушарка, зручна
- Достоинства:
- Зручність
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Чудова сушарка за невеликою ціною
- Достоинства:
- Займає небагато місця, за рахунок того, що складаються полички
Поміщається багато речей, на відміну від звичайної сітки для сушіння - Недостатки:
- Дешевий пластик, який має трохи специфічний запах, деякі деталі мають дефекти, через що (у мене особисто) одна з полиць майже постійно сама злітає з петлі і опускається, після чого речі падають
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer. Цвет: Черный
склала за годину. Думала, що впораюся швидше. ДлЯ маленького балкону саме то
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-голубой
Легко збирається, багато прання можна розвісити і немає перегинів на одязі. Рекомендую.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Серый
Користуюся півроку. Чудова річ. Дуже зручна в зимку під грубою, літом на веранді.
- Достоинства:
- Легка. Стійка. Міцна.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Очікував, що зараз знову пласкогубці буду діставати, але все зібралось на диво легко. Пази нормально зроблені.
Єдине що дійсно викликало питання - зверху оці тримачі для вішалок взагалі ніяк не закріплені. Просто насадка, яка вільно знімається і перехиляється.- Достоинства:
- На диво легко збирається
- Недостатки:
- Китай, що вже скажеш
- Продавец StarLight
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Чудова сушарка
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец StarLight
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-голубой
Легка збірка, можна речей розміщується
- Достоинства:
- Легка збірка
- Недостатки:
- Досить хліпка
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Якість норм
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Потужна сушарка для великої родини сушить усе й одразу: від шкарпеток до пуховиків.
- Таня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бело-голубой
Сушка прийшла швидко, збирається також без проблем, дуже зручна у використанні, місця багато не займає, речей вміщує доволі багато. Покупкою задоволена. Дякую
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Серый
Выброшенные на ветер деньги. Сушилку косит, нужно соблюдать равномерное распределение белья на ней. После первого раза использования отвалилось одно колесо. Ушла на мусорку.
Из плюсов все быстро собралось. - Іванна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-голубой
Все чудово