Отзывы покупателей о Деревянный сувенирный меч «КАТАНА» Сувенир-Декор KT73

Оценка пользователей 3.33/5
  • Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Na Radio

Меч дитині сподобався, легенький, тоненький. Якість добра, грається майже рік, не зломався.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Трохи задовгий
  • Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddiZona

Зроблений зі звичайної фанери, Замовляла Новою поштою. Доставка вийшла 130 грн. Для мене задорого, нажаль. В пункти Розетки доставки не було.

Достоинства:
    Дитині сподобалось
  • Захар М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МАЛА ЛАМА. Цвет: Бежевый

Якість дуже погана . Навіть від паперу на катані залишаються пошкодження . Катана прийшла з невеликими пошкодженнями.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже погана якість , прийшов пошкоджений.
    • Продавец  МАЛА ЛАМА

Доброго дня! Тетяна, нам дуже шкода, що Ви отримали товар не належної якості, ми написали Вам у телеграм і в особисті повідомлення, передивіться будь ласка

• Продавец  МАЛА ЛАМА

Тетяна, ми написали Вам ще 12 квітня в той же день і телефонували, зворотнього зв'язку на жаль не отримали, після перевірки камер можемо повідомити, що товар був цілий при пакуванні та відправці, скоріше за все це пошкодження нової пошти, у Вас була післяплата тож Ви могли перевірити меч при отриманні. Чекаємо від Вас дзвінок або повідомлення!

• Лаптій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Like toys

Прийшов зламаний. Питання чому?!

• Продавец  Like toys

Доброго дня. Ви перевіряли посилку при отриманні на Новій почті? акт що іграшка пошкоджена складали? 100% товар відправляли не пошкоджений.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Na Radio

Все супер. Велике дякую

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Like toys

отличный меч

Достоинства:
    Ребенок в восторге
    Недостатки:
    не нашли