- Ковальчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Це просто відстій, а не годинник! Крім того, що дзвонити більш нічого не можна! З Київстаром не працює взагалі! Геолокація не вірна! В застосунку не реально зареєструватися, якісь помилки постійно! Син засмучений!
- Достоинства:
- Не має!!!
- Недостатки:
- Сам годинник і є недоліком! Його ціна 100грн, а не та яка вказана!!!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Хороший годинник
- Достоинства:
- Продавець попередив що з київстаром часи не працюють
- Недостатки:
- Не працює з стартовим Київстар
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник через тиждень перестав відслідковуватись, перестав працювати 4G. Зв'язались з продавцем, відправили годинник на гарантійний ремонт оплативши пересилку. Більш ніж через 3 тижні годинник надіслали після ремонту назад відправленням за кошти отримувача, проте в коробці з годинником не було виявлено зарядного кабелю. Заряду годинника залишилось на пів години, проте цього вистачило, щоб переконатись, що несправність пристрою так і не була усунута.
- Володимир Я***
Зарядний кабель представники компанії прислали. Налаштували годинник, поки все працює.
- Богданова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часы не плохие, но камера в часах устаревшая. Буду делать возврат.