Отзывы покупателей о Наушники Bluetooth HOCO Fun move BT headphones W30 |BT5.0, AUX/FM/TF, 8h| Black

Оценка пользователей 4.15/5
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Цвет: Blue

Стояло завдання дешево під"єднатися до Windows7х64. Добре з"єдналися через "USB-адаптер Bluetooth MPOW, сумісний з Win 7/8.1/10 (ссылка)".

Достоинства:
    Для своєї цінової категорії гарні. Баси є, звуком не "плюються" і не "забиваються". Звучання нормальне.
    Недостатки:
    Середні частоти слабкуваті.
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Red

Після користування трьох місяців зламалися, пластик

Достоинства:
    Досі працють
    Недостатки:
    Швидко зламався пластик. Поганий пластик.
    • Продавец  Gadget OFF

Ольга, дякуємо що поділились досвідом користування. Прикро, що досвід співпраці виявився невдлалим

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Black

Пришел товар на розетку разряженным! Из за этого я не смог проверить товар на розетке. Дома товар проверил - товар не качественный, есть шумы и торможения в звуке
    Я связался с продавцом в вайбере, продавец сообщил что может вернуть средства, но оплата за мой счет. Не советую покупать здесь товар. Продают брак.
    Находятся ориентировочно на 7км Одессы.
    Буду ехать разбираться!

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не соотвествует заявленному
  • Дарія Р***

Гарна якість

Достоинства:
    Все ок.
    • Продавец  Gadget OFF

Дарія, дякуємо за відгук, приємного користування :)

• Астхик М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Dark Blue

Спасибо

Достоинства:
    Красивый
  • Назар М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Цвет: Black

За свою цену, отличные наушники

Недостатки:
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Red

Користуюся півроку претензій немає. Досить надійний пластик, звук хороший.

Достоинства:
    Пластик надійний, звук.
    • Продавец  Gadget OFF

Руслан, дякуємо за відгук :)

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Blue

Суперові навушники. Батарею тримають нормально. Користуюсь десь півроку.

Достоинства:
    Звук, можна прослуховувати через блютуз і кабель.
    • Продавец  Gadget OFF

Руслан, дякуємо за відгук, приємного користування :)

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Цвет: Black

За таку ціну просто супер.звук чистий та доволі непогані баси що мене здивувало,заряд тримають доволі довго ,погодинно не рахував

Достоинства:
    Ціна якість
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Цвет: Blue

Чудові навушники. Зручні, не тиснуть. Відмінно справляються зі своїми задачами

• Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black

Фирма,которая продает эти наушники через розетку,просто молодцы, респект, товар дошел в кротчайшие сроки. Что не могу сказать про эти наушники. Наушники полные отходы. Разочаровался просто жесть как. Басы есть не спорю, НО, средние частоты звучат как будто в ведре. Звук отвратительный, почему пишут отлично, понятия не имею. По целостности, пока все норм. ПРОСЬБА, КТО ОПИСЫВАЕТ ТОВАР, РЕБЯТ, ПИШИТЕ НАСТОЯЩУЮ ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ НАУШНИКОВ. Товар не советую, хотите хорошие наушники за такие же деньги, HAVIT 622

Достоинства:
    Быстрая доставка, басы есть
    Недостатки:
    Средние и высокие частоты слышны как в ведро.
    • Продавец  Gadget OFF

Николай, дякуємо за чесний відгук :)

• Гриців Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Цвет: Blue

З доставкою і товаром ніяких проблем не має.

Недостатки:
    Покищо не має, навушники працюють, далі буде видно)
  • Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Dark Blue

Купувала даний товар на подарунок дитині, якість та дизайн навушників сподобалась. Брала для дитини, за розміром підійшли відмінно.За свою ціну відмінний товар. Ще хочу висловити окрему подяку магазину та менеджеру даного магазину, зв'язалися через хв. 10, надали повну інформацію і дуже швидко відправили. Рекомендую

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Марія, що поділились своїми враженнями про товар. Нам приємно, що Вам сподобалась покупка та наше обслуговування. Бажаємо приємного користування навушниками і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Галина М***
    Продавец: WASHOPIK. Цвет: Dark Blue

Замовляли наушники для дитини. Дитина була задоволена. А це саме головне)))

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Галина, за відгук та оцінку! Бажамо приємного користування навушниками і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Ланська І***
    Продавец: WASHOPIK. Цвет: Dark Blue

Приємно вражені якістю навушників, враховуючи, що брали для дитини, за розміром підійшли відмінно, управління на лівому навушнику досить інтуїтивне. Чудово працюють як bluetooth так і з доротом, а заряду вистачає надовго, враховуючи, що є звуковий сигнал про малий заряд, розрядка не стане несподіванкою. За свою ціну відмінний товар.

Достоинства:
    Якість, ціна, компактність при складанні, зручність управління
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Ірина, що поділились своїми враженнями про навушники. Бажаємо приємного користування і чекаємо на вас ще в нашому магазині за покупками.