- Сурма А***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Дуб
Чудовий столик! Дуже зручно з ним працювати. Ідеально підійшов по розмірах для ноутбука. Сподобалось як регулюється висота відповідно до потреб, а також класно, що там маленька шуфлядка, в яку можна покласти різні дрібнички. Компʼютер гарно вентилюється ззаду.
- Достоинства:
- Усе дуже сподобалось
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Анна-Марія, що поділились своїми враженнями про товар! Нам приємно, що Ви задоволені столиком для ноутбука. Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Сафарова И***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Дуб
Купляла для подарунка. Дуже сподобався сину. Зручно працювати у ліжку, підходить для великого важкого ноутбука.
- Достоинства:
- Міцний, стильний, приємний на дотик.
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Ірина, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування столиком для ноутбука. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Олеся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Дуб
Столик бомбезний! Навіть кращий ніж на фото. Якісно зроблений. Дякую
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Відстутні
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Олеся, за відгук оцінку та фото. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Дуб
Зручний, продуманий до дрібниць
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Марина, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування столиком для ноутбука і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: baGaba. Цвет: Светло-коричневый
Прикольний столик)
- Достоинства:
- Комфортний для роботи за ноутбуком чи планшетом, в принципі для ігор також норм
- Недостатки:
- Система регулювання висоти ніжок доволі напряжна, потрібно одночасно відкрутити і зафіксувати 4 гайки
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Гарна робота, кріплення ніжок трохи не продумано, там по суті мали бути шпильки які б тримали каркас якісно. Але то не проблема вже самому доробити якщо є бажання.
- Достоинства:
- Виконання акуратне.
- Недостатки:
- Кріплення ніжок.
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: БорЩ
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Зручний
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: baGaba. Цвет: Светло-коричневый
Дуже зручна штука! Запах дерева неймовірний
- Яцюк Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Бежевый
Ціна - тисяча гривень. Не 200, не 300. А адекватних грошей коштує. Але якість... Розчарована товаром і нікому не раджу, якщо не хочете потім в день покупки його ж ремонтувати
- Достоинства:
- Виглядає гарно
- Недостатки:
- Зранку забрала столик з точки видачі Розетка і попрацювала з ним рівно 3 години, як почав відшаровуватись кутик, такими рівними смужечками, їх просто можна випадково зачепити і вони протягнуться далі.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+
Моя найкраща покупка для дому. За відсутності повноцінного робочого місця столик - хороший варіант, дуже зручний
- Достоинства:
- Легкий, регулюється
- Продавец CENOVOD+
Дуже дякуємо за відгук! Нехай служить!
- Варешкін Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+
Гарний, але дерево не пролаковане достатньо, тому трохи вбирає вологу і як результат з'являються сколи
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Сколи, та недостатнє покриття лаком
- Продавец CENOVOD+
Дякуємо за оцінку, приймемо до уваги
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Это кошмар. Нет внешний вид чудесен, но только вид. Почти все железные детали ржавые, а фиксатор слошком короткий, не поставишь на минимальный наклон. Я брала на подарок, стыдно было очень .Не рекомендую.
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Качество сборки.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Свою функцію виконує, ніяких нарікань.
- Моцарь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Вроде бы неплохой, ещё и карбоном покрыл получилось неплохо
- Эдуард Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Якість товару не відповідає вартості! Купив 21.12.22 , у січні почало вести, тріскатися та вести (вигинання) це видно на фото. Не рекомендую це купувати.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Зроблено неякісно. Матеріал з торців не оброблений. Деталі не шліфовані, стирчать скалки. Далі дивіться фото
- Єлизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Якість товару не відповідає вартості!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Проржавівші деталі, недбало заклеяні тріщини, погано оброблена поверхня!
Небезпечний для використання!
- Продавец R&M’s Shop
Добрий день, Єлизавето, якщо Вам попався столик з дефектом, без проблем можемо зробити обмін/повернення товару.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик чудовий і ціна хороша
- Достоинства:
- Запаковано в плівку і коробку, можливість регулювати висоту ніжок, можливість регулювати нахил стільниці
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Очень не довольный качеством, пользовался почти месяц, начала подниматься правая часть(горбится)
Условия эксплуатации соблюдал идеально, сухое помещение вместе с силикатным гелем хранил.
Сейчас разница между левой и правой частью стола почти 0,7 мм и уверен что будет еще хуже..- Достоинства:
- Удобный, полностью подходит для работы
- Недостатки:
- Не качественная сборка, скалки, не везде покрыт лаком
Спустя месяц начались деформации
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик неплохой)
- Остап З***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Загалом норм, якби ще ніжки чуть вище то взагалі 0 претензій
- Достоинства:
- дерево стійке до нагріву
- Недостатки:
- Ніжки низенькі, і мені не вистачало шоб юзати в ліжку
- Н.Р.Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик зручний у використанні, має невелику вагу, шухлядка закріплена, щоб не випадала- туди можна покласти флешку, або дрібниці. Відкидна частина для ноуту закріплюється на магніт. Під ноут 13‘‘ підходить, але і на більші моделі також підійде.
- Достоинства:
- Функціональний і зручний
- Рома В***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Во первых еле поместился мой 17 дюймовый, а пишут в характеристиках 19! Качество не очень ни крепежных деталей ни обработки древесины. Сегодня зашел в другой магазин в шоке, там по качеству лучше и стоит 800!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик доставили очень быстро. Особенно в праздники. Абсолютно довольны. Теперь ноут не перегревается и сын комфортно работает. Место под стакан не глубокое. Поэтому не рискуем. Но поставить маленькую конфетницу определённо хорошо. Всё отшлифовано нормально. Ящичек тоже в работе. И подъёмы поверхности уже освоили. Спасибо. Приятный столик.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик непоганий. Але не за 40$.
- Достоинства:
- Столик стійкий, не гойдається.
- Недостатки:
- Зроблено неякісно. Матеріал з торців не лакований. Деталі не шліфовані, стирчать скалки. Зєднання склеєні криво.
- Ілля В***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Судовой якісний столик.
- Ілля В***
*чудовий
- Хорошко А***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Пол года назад купила этот столик и влюбилась в него. Работать на ноуте на нем очень удобно, места хватает и для мышки, и для чашки с кофе.
- Достоинства:
- удобный, устойчивый
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Заказал сначала трансформер, еле держал ноутбук, хотя его крутят как супер стол. Через пол часа сделал возврат и заказал этот столик, качество нормальное, ноут держит.
- Достоинства:
- Крепкий. Удобная подставка под ноутбук с регулировкой угла
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Приєднуюсь до позитивних коментарів, можна брати.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Столик отличный, прочный, качественно сделан.
Рекомендую - Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
супер!!!!!
- Дарья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop
Гарний столик, гладка поверхня, єдиний столик такого типу, який підходить під ноутбук 19". Дуже швидко доставили. Перші дні відчувався запах клею.
- Достоинства:
- добре оброблений, підходить під ноутбук 19"
- Недостатки:
- декілька днів відчувався запах клею