Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пинпоинтер Металлоискатель ручной портативный металлоискатель + кобура Оранжевый Kayfovo ML-11

Оценка пользователей 4.63/5
  • Сергій Т***

Працює бездоганно!

Достоинства:
    Не дорогий
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

За таку ціну чудовий металошукач. Зі своїми мінімальними потребами справляється.

Достоинства:
    Все працює.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Для початківця / дитини вистачає з головою.
    Монетки на 3 -5 см відчуває. На золото / срібло реагує слабо, у порівнянні з іншими металами.
    Крону акб - брав окремо ссылказа сотні перезарядок не скажу, але десяток пережила.

Достоинства:
    Ціна, чутливість.
    Недостатки:
    Треба докупати батарейки / акб. Слабо відчуває драг метали.
    • Продавец  Lemeshop

• Юра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

На метал реагує. Мідні дроти не завжди знаходить. До золота притуляю впритул-реагує один раз з десяти

• Продавец  Lemeshop

Шановний Юрій. Нам прикро що вам не сподобався товар, можливо у вас брак. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки і ми залюбки вам обміняємо якщо є
      дійсно брак.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Цена и качество порадовали, правда батарейки долго не держат), а сам металлоискатель работяга!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Влад Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Большое спасибо, уже проверили, хорошо работает, все ищет!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Влад, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отличная штука. Лишим точно не будет. Ходил по пляжу искал монетки, работает на ура

Достоинства:
    Компактный с фонариком
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Денис, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування)

• Любомир Ч***

Працює!

Недостатки:
    Батарейки немає як на фото!!!
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Любомир, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування) Так нажаль батарейка не йде в комплекті...дякуємо за інформацію - виправимо)