Отзывы покупателей о Подогреватель, стерилизатор и ночник для детских бутылочек на две бутылочки
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Дуже задоволені покупкою, сервіс на відмінному рівні, ввічливий менеджер, клієнтоорієнтований.
- Достоинства:
- Товар відповідає заявленим функціям, дуже потрібна і корисна річ, сервіс бездоганний
- Продавец MOBI-TI
Олеся, нам дуже приємно, що ви задоволені. Дякуємо за добрі слова, і будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Це хороша штука, коли наявне світло.
Молоко можна нагрівати трохи заздалегідь на відповідних програмах.- Продавец MOBI-TI
Людмила, дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Купляла на подарунок. Молодій мамі подобається . Поки все добре, сподіваємось і надалі буде працювати добре.
- Продавец MOBI-TI
Галина, дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Доброго дня , замовила у вас третього Вересня підігрівач сьогодні 15 жовтня , спочатку перестала працювати панель а потім він взагалі потік з усіх сторін ..... та і з спочатку користування він часто сам вимикання
- Недостатки:
- Перестала працювати панель , та протік
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Я користуюся стерилізатором лише два тижні, і він уже почав текти. Прилад не працює належним чином — під час використання знизу витікає багато води.
- Продавец MOBI-TI
Добрий день, Вікторія. Просимо вибачення за те, що товар не відповідав вашим очікуванням. Ми готові обговорити це детальніше і знайти вихід. Наш менеджер з вами зв яжеться
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Користуюсь підігрівачем уже більше пів року, чудова якість. Легкий та зручний у користуванні.
- Продавец MOBI-TI
Тетяна! Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Крута річ, але нажаль після першого використання потік(
- Продавец MOBI-TI
Добрий день, Анастасія. Дякуємо за ваш відгук! Нам важливо зрозуміти, як ми можемо виправити ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з нами особисто.
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Дуже зручна річ, автоматизований, не потрібно рахувати час стерелізації, гарний підігрів, багатофункціональний, стильний, є ночник - за цю ціну просто ідеальний стерелізатор! Хочу відмітити роботу дуже гарного і чесного продавця! Нажаль прийшов брак. Продавець одразу відреагував, без проблем зробили заміну на новий. Дуже уважні, надійні співробітники магазину! Беріть без сумнівів! 5/5 Інтернет магазину - ви супер! Рекомендую однозначно Дякую велике
- Достоинства:
- Класний стерелізатор. Дуже зручний. Рекомендую до покупки! Гарна ціна. Відповідальний і надійний продавець. Беріть, не пошкодуєте!
- Продавец MOBI-TI
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Загалом річ дуже практична і потрібна, справді полегшує готування/підігрів сумішей чи стерилізацію пляшечок. Зрозумілий, простий і зручний в користуванні. Але одразу ж з першого дня користування почав протікати. Розчарована.
- Достоинства:
- Зручний, практичний в користуванні, зрозумілий інтерфейс.
- Недостатки:
- Протікає
- Продавец MOBI-TI
Тетяна! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Ми вже аналізуємо ваше звернення і зробимо все можливе, щоб вирішити цю проблему.
- Тетяна
Хочу доповнити свій відгук. Стерилізатор оперативно замінили на новий. Все справно працює і не протікає. Дякую, що піклуєтесь про своїх покупців.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Стерелізатор дуже крутий, не розумію як без нього взагалі можна, полегшує життя вже третій місяць
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Продавец MOBI-TI
Іван дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Все чудово, тільки через місяці використання почав протікати, і з'явились краплинки води в дисплеї(
- Продавец MOBI-TI
Іван! Шкода, що сталося таке непорозуміння. Ми готові все обговорити і запропонувати рішення, яке задовольнить вас.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Прошло несколько дней после покупки - отклеился дисплей, вода потекла через низ. После покупки выкинула чек и коробку, потому о возврате и речи идти не может, но факт того, что товар не качественный очень расстроило.
- Достоинства:
- Быстро и хорошо греет
- Недостатки:
- Развалился
- Продавец MOBI-TI
Ольга! Дякуємо за ваш відгук!
Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація. Хочемо звернути увагу, що дисплей пристрою має заводське кріплення у спеціальні пази, а також покритий захисною плівкою, яку перед використанням рекомендується зняти. Подібні випадки трапляються вкрай рідко, тому ми дуже зацікавлені розібратися в цьому детальніше.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки (повинні бути смс від нас при регістрації замовлення з телефоном чи можна використовувати переписку на Розетці)— ми допоможемо вирішити ситуацію та запропонуємо рішення, яке вас задовольнить.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Якщо думаєте, брати чи не брати - однозначно рекомендую для покупки, особливо для дітей на змішаному або штучному вигодовуванню. Працює постійно на 38 градусах, не виключається вже майже місяць. Не потрібно щоразу підбирати температуру суміші. Іноді стерилізуємо пляшечки.
- Достоинства:
- Економить час, зручно
- Продавец MOBI-TI
Андрій! Дякуємо за вашу довіру до нашого магазину! Завжди раді вам допомогти!
- Елеонора М***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Доброго дня тільки купили стеризатор зламався датчик не можливо ні вибрати програму ні налаштувати температуру ні час налаштувати.
Хотіли би повернення зробити і вернути кошти.- Продавец MOBI-TI
Елеонора! Шкода, що сталося таке непорозуміння. Ми готові все обговорити і запропонувати рішення, яке задовольнить вас. Наш менеджер поки не може додзвонитись до вас. Ми написали вам у вайбер.
- Артем Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Чудово працює
- Достоинства:
- Багатофункціональний
- Продавец MOBI-TI
Артем! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Чудовий пристрій, гріємо 2 пляшечки з водою, лиш додаємо суміш, особливо рятує вночі.
Не вистачає більше яскравості підсвітки- Продавец MOBI-TI
Сергій ! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Задоволена на всі 100%. Дуже необхідна річ для мам)
- Продавец MOBI-TI
Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Шикарный стерилизатор. Очень довольна))
- Продавец MOBI-TI
Яна! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Дякую за відгук!
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
Дуже необхідна річ для матусі, економить час та сили. Має багато переваг, покупала зі знижкою, дуже вигідно.
- Достоинства:
- Швидко нагріває воду та стерилізує пляшечки. Можна виставити таймер, зберігає задану температуру
- Недостатки:
- В інструкції не вказано скільки води потрібно заливати
- Продавец MOBI-TI
Вероніка! Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями. Величезна радість для всього колективу, що змогли виправдати Ваші очікування.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Белый
- Достоинства:
- Необхідна річ, яка економить час, безпечна. Поки задоволені, вже протестували, все працює відмінно!
- Недостатки:
- Поки не знайшли, задоволені.
- Продавец MOBI-TI
Оксана! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Чудовий стерилізатор, не займає багато місця, виглядає охайно, виконує свої функції на 100% , задоволена покупкою
- Достоинства:
- Компактний
Якісний
Приємна вартість - Недостатки:
- Продавец B&H Store
Тетяна, дякуємо за відгук!) Чудово, що стерилізатор порадував своєю компактністю, зовнішнім виглядом та ефективністю. Користуйтеся із задоволенням!)
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Все супер
- Продавец B&H Store
Сергій, щиро дякуємо за відгук) Приємного використання)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою. Рекомендую 100%.
- Достоинства:
- Швидкий підігрів, стерилізація.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец B&H Store
Наталія, щиро дякуємо за відгук) Раді, що прилад себе чудово показав і став Вам у нагоді) Приємного користування і надалі)
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Чудово
- Продавец B&H Store
Віталій, щиро дякуємо за відгук) Приємного користування)
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Найкраща моя покупка з моменту народження малюка!
- Достоинства:
- Швидка відправка, крутий функціонал
- Продавец B&H Store
Катерина, це просто найкраща похвала для нашої команди!) Нам неймовірно приємно, що пристрій заслужив таке високе звання та став Вашою найкращою покупкою.
Дякуємо, що відзначили швидкість нашої роботи та функціонал приладу. Нехай він і надалі щодня полегшує Вам турботу про малюка та дарує лише позитивні емоції!)
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Задоволена стерилізатором на всі 100%. Користуюся по призначенню як стерилізатором, так і пристроєм для підігріву молока. Вночі дуже виручає. Окрім того ще й стильно виглядає.
- Продавец B&H Store
Елена, щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук!) Ми неймовірно раді, що стерилізатор став для Вас вірним помічником і так сильно виручає, особливо під час нічних годувань, коли кожна хвилина на рахунку)
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Чудовий стерилізатор та підігрівач
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец B&H Store
Карина, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що пристрій став корисним помічником. Нехай користування буде в задоволення!)
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Використовую для підігріву молока з холодильника чи розморозка з морозильнику. Задоволена зручністю інтерфейсу, швидко підігріває. Ще періодично стерилізую бутилочки. Задоволена покупкою
- Продавец B&H Store
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук та детальний досвід користування!) Неймовірно раді, що пристрій чудово справляється з усіма задачами — від підігріву до стерилізації — і заощаджує Ваш час. Нехай користування завжди буде комфортним!))
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Чудове придбання, значно економить час, якщо потрібна тепла вода, для розведення суміші. В загальному рекомендую товар, це те що треба.
- Достоинства:
- Завжди є 2 баночки з теплою водою під рукою
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец B&H Store
Олексій, дякуємо за чудовий відгук!)
Ми неймовірно раді, що наш товар допомагає Вам заощаджувати дорогоцінний час і робить процес приготування суміші швидшим та зручнішим. Для батьків малюків кожна хвилина на рахунку, тому Ваша рекомендація дуже цінна для нас)
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Стерелізатор просто супер. Рекомендую мамам в яких дітки на суміші вночі це просто топ не треба бігти робити суміш, а вже приготовлена тепла, та ще і вдень можна простерилізувати пляшечки після цього
- Достоинства:
- Не дорогий, дуже класний, є підсвітка на ніч
- Продавец B&H Store
Ганна, дякуємо за чудовий відгук та рекомендацію!)
Ми неймовірно раді, що стерилізатор став для Вас таким незамінним помічником, особливо під час нічних годувань, і допомагає заощаджувати сили та час. Дуже приємно, що Ви оцінили його багатофункціональність)
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Майже ніколи не залишаю відгук. Але тут просто мушу. Це топ річ . Дуже задоволена, все максимально зрозуміло в налаштуваннях, під рукою завжди тепла водичка потрібної температури для суміші , або легко можна нагріти молочко , а вночі ставите таймер і вам все готово на ту годину яку потрібно . Стерилізує банки за 5 хв. Дуже рекомендую
P.S. Любі матусі , якщо у вас штучне вигодовування або змішане , ви всеодно найкраща мама для своєї дитини, а цей стерилізатор в 100 разів полегшить вам життя- Продавец B&H Store
Валентина, дякуємо за такий неймовірно теплий та щирий відгук) Нам безмежно приємно, що наш стерилізатор-підігрівач став для Вас таким надійним помічником і реально полегшує життя, особливо вночі. Раді, що Ви оцінили зручність і швидкість!)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Відмінний товар за таку ціну! Виконує свої функції, недоліків не помітили.
- Продавец B&H Store
Ірина, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені покупкою і якістю нашого товару. Працюємо для того, щоб Ви отримували найкраще за вигідною ціною. Нехай користування приносить лише задоволення!))
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Замовляла для себе, товар супер, все влаштовує, рекомендую даний магазин) В них якість на вищому рівні. Я Вам дуже вдячна)
- Достоинства:
- Швидко доставили, гріє та стерилізує, відповідає всім запитам
- Продавец B&H Store
Катерина, дякуємо за такий теплий відгук та рекомендацію!) Нам неймовірно приємно, що Ви залишилися повністю задоволені покупкою)
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Чудово якість , чудова фірма , чудовий продавець, швидка доставка
Стерилізатор- підігрівач працює супер , чудовий помічник- Продавец B&H Store
Марія, щиро дякуємо за такий неймовірний, теплий відгук!) Нам надзвичайно приємно чути стільки приємних слів на адресу нашого бренду, магазину та сервісу. Ми щасливі, що стерилізатор-підігрівач став для Вас надійним супер-помічником і полегшує щоденні турботи. Нехай малеча росте здоровою, а Вам бажаємо більше відпочинку та приємного користування))
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Дуже класна штука! Постійно ставлю дві пляшечки з водою, прийшов час годування - дістала пляшечку з потрібною температурою води, наколотила суміш, годую. Особливо цінеш підігрівав вночі)) Необхідний гаджет при штучному вигодовуванні за доступною ціною!
- Достоинства:
- Завжди готова пляшечка потрібної температури
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец B&H Store
Наталя, дякуємо за такий щирий та детальний відгук) Ви дуже влучно описали головну перевагу — спокій мами, особливо вночі)
Ми щиро раді, що підігрівач став Вашим незамінним помічником, допомагаючи економити дорогоцінний час і сили на підготовку суміші. Дякуємо, що рекомендуєте цей гаджет іншим батькам!)
Нехай Ваш малюк росте здоровим, а ночі будуть максимально спокійними!)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Черный
Шикарна річ, все працює відмінно
Трохи не зручно що голосно працюють кнопки, вночі це не дуже приємно.
Підігрів достойний
Зручна розморозка
Якщо великий обʼєм в пляшечці то для швидкого нагріву рекомендую максимум води наливати.
Не замінимо річ на шв- Достоинства:
- Зручний, швидкий, бюджетний
- Недостатки:
- Гучність кнопок
- Продавец B&H Store
Ірина, дякуємо за такий корисний і детальний відгук)
Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість підігріву та функцію розморожування ) Окреме дякуємо за Вашу пораду щодо максимального рівня води для великого об’єму, це точно стане у пригоді іншим батькам.
Нехай пристрій і надалі залишається Вашим надійним помічником і заощаджує дорогоцінний час)