- AI аналіз відгуків44 відгуки: 83% позитивні, 10% нейтральні, 7% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Зайшов написати відгук через певний час експлуатації. Користуюсь вже більше двох років. Тримач чудовий. Тримає телефони любого калібру, на любих шляхах, які називаються дорогою.
- Достоинства:
- За два роки, як новий.
- Недостатки:
- Жодного.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Якість гарна, кріплення надійне. Виглядає супер.
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Найкращий тримач серед раніше 10 різних придбаних
Були і дорожчі і дешевші
Але жоден не такий практичний як цей.
Більш того, замовляв його ще тричі.
Для дружини, батька і на подарунок
ТОП!- Достоинства:
- 100% практичність, компактність та зручність. Особлтво круто що є 2 варіанти для встановлення.
- Недостатки:
- Жодних
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
На жаль товар взагалі не підійшов, на фото не відображені "лапки", вони заважають кріпити на решітку, якщо вона не дуже висока, щодо інших телефонів, кільця не тримаються на корпусі телефону, в моєму випадку гроші на вітер
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Взагалі не підійшов товар
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Тримач чудовий, тримає міцно. На нерівностях дороги телефон надійно закріплений. Я залишилась задоволена і буду замовляти вдруге такий самий для мами в машину
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
В дифлекторе не держится, не хватает зажима, хрень редкая
- Достоинства:
- Не нашел
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Андрій. Нам прикро, що Ви залишились не задоволені нашим продуктом, подібні скарги не надходили жодного разу. Можливо Ви не правильно встановили тримач, не скориставшись стоп-кільцем?
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Отличное качество. 2 вида креплений в комплекте. Хорошо держит магнит. Продавец быстро отправил товар. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, 2 вида креплений
- Недостатки:
- Не выявлено
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
універсальний тримач
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Олександр! Дякуємо Вам за позитивний відгук та зворотний зв'язок.
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Качество отличное, держит хорошо!! Из четырёх держателей которые испробовали - этот идеальный!
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за позитивний відгук та зворотний зв'язок. Звертайтесь, завжди раді Вам допомогти.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Тримач чудовий. Надійно фіксується на панелі і магнітиться до телефону при чому його можна обертати, суперзручно. Виглядає компактно і лаконічно. Рекомендую. Окремий плюс за сервіс. Дуже швидко написали, відповіли на мої питання і відправили. На наступний день вже забрала. Чудові враження і від товару і від сервісу
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Галина! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок та позитивний відгук. Звертайтесь, завжди раді Вам допомогти.
- Аліана М***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Я дуже задоволена своїм новим тримачем для телефону) В першу чергу, хочу відзначити його надійну фіксацію телефон тримається міцно навіть під час руху по нерівних дорогах. Легка установка і універсальність також стали великим плюсом;
Дизайн стильний і компактний, не займає багато місця на панелі. Дуже зручно користуватися навігатором або відповідати на дзвінки. Матеріал якісний.Рекомендую всім, хто шукає надійний і зручний аксесуар для автомобіля! 10 із 10!- Достоинства:
- надійний і зручний аксесуар
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Аліана! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Якісний тримач, добре фіксується на дефлекторах
- Достоинства:
- Класний тип кріплення
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Дмитро! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Користуюсь уже два тижні: попри застереження знайомих, що на львівській бруківці телефон може відпадати від тримача з магнітом - на цьому тримається бездоганно. З нюансів - потрібно акуратно (щоб не тріснуло кільце), але до кінця закручувати різьбу на кульовому тримачі - інакше на нерівній дорозі телефон буде хилитись вперед (але все одно триматись на магніті)
- Достоинства:
- Зручний у користуванні
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Софія! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Гарна якість, обслуговування, менеджери працюють дуже оперативно, це не перше замовляння у Yellow Store, хотів би бачити більше продукції цієї компанії
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Антон! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Держатель отличный. Купил себе две штуки. Продавца рекомендую.
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Тамара! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Ивченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Боялась будет ли держать, но в итоге идеально держится)не падает, очень удобно выслали быстро
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Олеся! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Доставили быстро , все супер.
- Достоинства:
- Телефон фиксируется четко , нареканий нет.
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Олена. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, ми раді, що Ви задоволені.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Усе супер
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Юрій! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Тримач супер. Надійно тримає телефон і дуже зручний в користуванні. Магніт дуже добре тримає телефон, що навіть при їзді по не дуже гарній дорозі, телефон не змінює свого положення
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Катерина! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Євгеній О***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Чудова річ, пізніше надішлю фото
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Ніяких мінусів, сьогодні купив
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Євгеній! Ми раді, що Ви задоволені покупкою, дякуємо Вам за зворотній зв'язок
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Класний тримач, міцно кріпиться на решітку. На панель кріпити не пробувала, тому не можу нічого сказати.В мене 13 pro max чохол з MagSafe то притягується до тримача дуже сильно. В комплекті йдуть два кільця які теж ідеально фіксуються з тримачем. На нерівності на дорозі ніяк не реагує, телефон надійно притягується . Задоволена покупкою
- Достоинства:
- Міцно кріпиться до решітки, та добре фіксується телефон
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Ольга! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Классный держатель. 14 про макс сидит крепко, даже с алишным чехлом MagSafe, хотя телефон тяжелый. Менеджер связался оперативно, проконсультировал, ответил на все вопросы.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Дуже гарної якості товар порадувала менеджер ,на всі питання відповіла і дала поради
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Юлія. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, ми раді, що Ви задоволені.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Задоволений тримачем на всі
Це найнадійніше кріплення серед усіх, що я зустрічав і в плані утримання телефону на магнітні, і в плані фіксації самого тримача. Гачок заводиться за ламель дефлектора і впасти воно може хіба що виламавши весь дефлектор (це тре дуже постаратись )
Естетично виглядає приємно, на мій погляд. І сам тримач, і кільця магніту на тлф.
Тримає дуже міцно. iPhone доки не пробував почепити, а от рідні магніти з комплекту вже достатньо покористував щоб казати, що воно - тримає.
Єдине, що ці магніти, так як це все ж не magsafe, самостійно на тримачі не центруються, тож інколи можна потрапити не зовсім рівно на тримач - тоді є вірогідність, що тлф почне потрошку сповзати.
Телефон в звичайному чохлі тримає без проблем в будь-якому положенні тримача. Тлф в важкенькому захищеному від Ringke в повністю вертикальному положенні може все ж почати сповзати на сильних нерівностях, але то вже проблема у вакуумі.- Достоинства:
- Красиво, якісно, надійно, не дорого, гарний сервіс
- Недостатки:
- З магнітами в комплекті не центрується (і не мало б це робити)
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Євгеній ! Щиро Вам вдячні за такий позитивний та інформативний відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Звертайтесь)
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Крутий тримач, дуже надійно кріпиться телефон, ще не разу не впав. Два магнітних кільця в комплекті, та два види кріплення (на клейкій основі та в воздуховод)
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Денис. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок.
- Ореста С***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Тримач просто супер! Закріпила на решітці, користуюсь iPhone 14 Pro, ногу без чохла, тестувала тримач 2 дні - магніт тримає надійно, зручно в користуванні. Рекомендую
- Достоинства:
- Тільки переваги
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Ореста. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, ми раді, що Ви задоволені.
- Бригас В***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Магнітний тримач дуже класний, компактний. Магніт добре тримає телефон, навіть якщо дуже нерівна поверхня дороги. Я задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Компактний, магніт виконує свою функцію
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Віта! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Класний тримач. З усіх що були(а їх було багато) він найкращий. Зручний, невеликий, має 2 види кріплення, дуже добре тримає телефон, ще й має 2 магніти(що дає змогу використовувати з різними чохлами. Ціна це взагалі. Якість набагато вища
- Достоинства:
- Афігенний тримач
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Анастасія ! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Звертайтесь)
- Мария Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Хороший холдер. Отличное решение с двумя видами крепления.
- Достоинства:
- Липучка действительно держит хорошо. Айфон в чехле magsafe крепится на магнит как родной.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец YellowStorePro
Вітаємо, Марія. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Не берiть. Слабкий магiт, дивна фiксацiя на воздуховодi. Не рекомендую
- Продавец YellowStorePro
Добрий день, Олександр. Нам прикро, що Ваш вибір не задовільнив Ваші очікування.
Але, хочемо зауважити, що магніт на даній моделі тримача дуже міцний, якщо використовувати правильно, як написано в інструкції на сайті, про це свідчать відгуки задоволених покупців.
Оскільки, Ваш телефон iphone 13 pro max, можливо чохол без підтримки MagSave, тоді скористайтесь металевими кільцями, що входять до комплекту.
Що до кріплення на воздухопровід, можливо Ви не розібрались, зв'яжіться з нашим менеджером, він Вам все пояснить, але кріплення в комплекті повністю відповідає фото товару яке ви переглядали при виборі тримача. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, ми цінуємо думку кожного клієнта. - Анастасия П***
Олександр, я звісно вибачаюсь, але ви точно його використовували? Вам на вибір 2 види тримачів, якщо потрібна допомога продавець завжди консультує. А з приводу магніта взагалі…тримає дуже добре
- Павло В***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Все супер, все тримає, все тримається. Є пластик під хром. Пластик під хром є пластик під хром.
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Павло. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, ми цінуємо думку кожного клієнта.
- Кловак Д***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
класний тримач. Добре тримає як магнит так і на самому кріпленні. В комплекті ще є металеві кільця 2ш та 2 тримача для кабеля. Якість хороша
- Достоинства:
- тримає на коках впевнено важкі смартфони
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Дмитро. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою. Тримач для кабеля йде не в комплекті, а в подарунок від на для кожного покупця. Звертайтесь, будемо раді Вам допомогти.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Класний тримач за адекватні кошти, телефон тримає надійно, займає небагато місця.
- Достоинства:
- ціна, MagSafe, два види тримачів
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Максим. Дякуємо Вам за замовлення, раді, що Ви задоволені покупкою. Ми цінуємо кожного клієнта та завжди раді допомогти у виборі товару.
- ДмитрoОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Тримач за свою ціну і враховуючи безкоштовну доставку до пункту Розетки - просто знахідка) Iphone 15 Pro у magsafe чехлі тримає чудово на будь-якій дорозі. Використав кріплення на решітки, тримається надійно і безпечно для автомобіля.
- Продавец YellowStorePro
Дякуємо Вам, Дмитро, за замовлення та зворотний зв'язок. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Звертайтесь, будемо раді Вам допомогти.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Хороший тримач. 14 pro max тримає без проблем
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за замовлення та позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro. Цвет: Черный
Чудовий тримач
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою.