- Бунятян С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество отвратительное, при покупке проверить не возможо так как они запечатани. Для детей до 5 лет может и норм
- Достоинства:
- качество ракеток отвратительное
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями — нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Якість для нас принципова, тож ми хочемо розібратися в ситуації. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або на пошту/телефон із номером замовлення — ми оперативно запропонуємо обмін, повернення чи інше рішення, яке вас влаштує. Усі товари у нас офіційні та проходять перевірку, тому ваш випадок для нас важливий. Чекаємо на ваше звернення!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну нормальні ракетки м'ячики хороші але при отриманні упаковка поламав, зразу портить перше враження але мені байдуже, я до таких мелочей не прискіпливий
- Достоинства:
- Хороші м'ячики та ракетки за свою ціну
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ща таку ціну ракетки та м'ячики більш ніж нормальні
- Александр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие ракетки за свою цену, мячики в комплекте очень даже, для любителей или новичков очень подходят
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Пока что не заметил
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
Для новачків те що треба.- Достоинства:
- Не дорогі.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи вже встигли пограти і враження від ракеток прекрасні. Вони досить добре підійдуть для просунутого новачка, який вже вміє контролювати м'яч і поставив удар. Гума якісна, тягне. В руці сидять приємно. Баланс ваги нейтральний. Але я б не сказав, що вони легкі – трохи важчі за моделі початкового рівня, які я встиг потримати.
М'ячики тут не головні, але ж йдуть таки в комплекті, то напишу і про них. Стандартні для тренування. Якісні. Гарний відскок. Витримали сьогодні всі агресивні туше мого візаві, набрались трохи фарби зі стіни яка була позаду мене, але не луснули ще:))- Достоинства:
- Набір з двох якісних ракеток і трьох м'яиків. Деревина і гума якісні. В руці сидять чудово. Ціна такого набору.
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Ruslan T***Продавец: Rozetka
Ракетки очень лёгкие. Материал покрития не плохой, тянет шарик. Подойдёт только для любителей. Профессионалам стоит выбрать что-то другое
- Достоинства:
- Материал
- СветланаПродавец: Rozetka
Отличный набор для настольного тенниса, покупали три набора и ни на одном ни единого брака. Удобная ручка, шары в комплекте качественные. За пол года активного использование ничего нигде не отклеилось, ни лопнуло Хорошие ракетки, рекомедую!
- Владимир Ц***Продавец: Rozetka
Отличный набор для любителей настольного тенниса, купил сыну, играет каждый день с друзьями.
- Достоинства:
- ракетки качественные
- Недостатки:
- мячики обычные