Картка Rozetka

Отзывы покупателей о УМБ павербанк батарея powerbank 20000 mAh 22.5W Fast charge быстрая зарядка Kayfovo Q-22

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олексій

Чудовий павер. Заряджає швидко, вистачає зарядити телефон 4-5 разів. Рекомендую

Достоинства:
    Ємність, швидка зарядка
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Валентин А***

Хороший павербанк!

Достоинства:
    Компактний і видно заряд
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Екатерина Ф***

Гарний павербпнк, хватає на 2 зарадки телефону, свої функції виконує

• Світлана П***

Товар відміний.

Достоинства:
    Працює відмінно
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  Lemeshop

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Замовляла павер декілька місяців назад. Доставили до поштомату в той же день, все надійно запаковано, користуюсь щодня швидко заряджається, чудово працює.

• Елизавета В***

Дуже задоволена покупкою

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Через пів року перестав заряджатися. Продавець нічим не зміг допомогти, сказав нести самостійно у ремонт.

Достоинства:
    Пропрацював пів року не активного користування
    Недостатки:
    Перестав заряджатися
  • Тетяна Я***

Працює без нарікань

Достоинства:
    Хватає на довгий час
    Недостатки:
    Вроде не має
    • Продавец  Lemeshop

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Павербанк доставили вчасно,повністю відповідає заявленому. Рекомендую

Достоинства:
    Відповідає вимогам

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Павербанк працює добре,заряду вистачає на довго, з доставкою проблем не було

• Александр А***

Все хорошо.повербанк устраивает.доставка вовремя.рекомендую

• Віталій Д***

Працює чудово тримає батерею
    Швидка доставка та підтримка менеджерів

• Ксюша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Дякую за швидку доставку павербанк супер

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Швидка доставка, працює нормально. Продавця рекомендую

Достоинства:
    ціна та ємність батареї
    Недостатки:
    пока не має
    • Продавец  Lemeshop

• СВІТЛАНА О***

повертаю назад

Достоинства:
    легкий по вазі
    Недостатки:
    пропрацював 1 місяць. при зарядці тріщить, іскрить
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зазвичай з цими павербанками все ок. Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Станіслав Г***

Чудовий повербанк!..Рекомендую!

• Степан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Отримав оперативно, на даний час зауваження відсутні

• Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Товар прийшов вчасно і швидко,робочий,все чудово,продавець дуже уважний .

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Павербанк хороший, повного заряду вистачило на 5 зарядок телефону. Прийшов заряджений на 75%. Особливо дякую за швидку доставку)

• Юлія Б***

Працює.
    Купую другий такий самий для сина

Достоинства:
    Звичайний павер

• Олександра І***

Все добре

• Наталія К***

Відповідає опису. Швидка доставка. Рекомендую

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

30м,А вистачає для заряду 4-х телефонів. Не знаю, багато це чи мало.

Достоинства:
    Є індикатор заряду
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

За 12 годин заряду, зарядився на 64%. Дуже довго заряджається. До 45 % заряд зменшувався поступово, після 45% до 0 за 10 хвилин. Вистачило на 2 зарядки 13 про макс, до слово мій минулий на 20000 який заряджався набагато швидше вистачило на 3 зарядки майже. Не раджу. За таку ціну він мав бути нормальний, а по факту жахливий, дуже шкода що викинула кошти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Довга зарядка, мала кількість зарядів.
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо вам трапився пересорт - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню і ми вам допоможемо.

• Наталія М***

Павербанк прийшов повністю розряджений. Вже більше 20 хвилин зарядки показує 0%

Достоинства:
    Поки не знаю
    Недостатки:
    Прийшов повністю розряджений
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо Вам прийшов пересорт, якщо проблема не зникне - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню.

• Владислав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Павербанк хороший, прийшов швидко, працює добре

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Замовили павербанк в далеку дорогу щоб заряджав всі телефони, навушники з різним роз'ємом.Справився на всі 100%.Дуже рекомендую!

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    На даний момент немає
    • Продавец  Lemeshop

• Наталья Е***

Получили быстро,товаром довольны,был заряжен на 85%

• Артур Ш***

Да вроде работает

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Хороший pawerbank, а продавець ще кращий :) Замовив pawerbank на 20000, але не було в наявності, вибачились та прислали на 30000 без доплати. Велике дякую за сервіс та гарне ставлення до покупців.

Достоинства:
    Ціна, ємність
    Недостатки:
    На даний момент не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Поки кращій павер з тих що були. Заряджаю ім телефон, ліхтарі та рації. Вже вдруге беру, бо перший в****в міномет, за свої кошти топ

• Руслана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Класний павербанк, але на жаль рівно через рік вздувся. Користувалися тільки в період минулорічних блекаутів , підключали роутер

Достоинства:
    Швидко заряджається, вистачає на довго
    Недостатки:
    Недовговічний,вистачило на 1 рік
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і позитивну оцінку швидкої зарядки та тривалості роботи павербанка. Нам шкода, що пристрій вийшов з ладу через рік. Хочемо пояснити, що акумулятори павербанків — це літій-іонні або літій-полімерні батареї, які потребують правильного догляду. Якщо павербанк довго зберігався у повністю розрядженому стані без підзарядки, це могло призвести до деградації батареї, втрати її ємності і навіть здуття акумулятора. Такий стан батареї негативно впливає на її довговічність і працездатність. Тому рекомендуємо при тривалому зберіганні періодично підзаряджати пристрій, щоб уникнути подібних проблем. На жаль, гарантійний термін на цей павербанк становить 3 місяці, але ми завжди готові допомогти вам у разі потреби. Будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Дякуємо за розуміння!

• Надежда Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Муж покупал в полевые условия.Хвалил этот павербанк, отличное сочетание цены и качества.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нет их
    • Продавец  Lemeshop

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Отримали швидко. Все працює, однак дуже довго заряджається.

Достоинства:
    Класний, потужний апарат.
    Недостатки:
    Дуже важкий та довго заряджається
    • Продавец  Lemeshop

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Чудовий павербанк, якісний, тримає довго, точно не переміряв, але по особистому досвіду бачу що тримає набагато довше чим мій старий на 30к

Достоинства:
    Ємність, швидка зарядка, невеликі розміри павербанку
    Недостатки:
    Москва не горить
    • Продавец  Lemeshop

• Евгений М***

Якісно зроблений
    Сподіваюсь служити буде довго

Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop