- Ростислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Палицями задоволений,ціна-якість відповідає,регулювання легке!
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Ростислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці для скандинавської ходьби Moltis телескопічні. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш ParaCHut
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Удобные, легкие, легко разбираются.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Парашут
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Брав два комплекти. Гнуться, пробка на ручках сповзає. Не для гір. Але з тих, що були у нас - не самі погані. Як сказав гід : "Палиці - видатковий інвентар".....
- Достоинства:
- Легко регулюється висота.
- УхилянтОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Тікав з України з цими палками, за 5 днів погнулися але дожили. В кінці не змін скласти повністю їх як було. Також ручка не надійна і прийшлося мотати ізолентою.
В принципі якщо ходити просто по туристичним тропам то напевно гуд.- Достоинства:
- Можна виставити потрібну висоту
- Недостатки:
- Досить легко зігнути, але це і може плюс через те що легкі
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Палки легкі, зручно змінювати висоту!
Ручки (покриття корка+ево ТОП) зручні, але... в перший же день покритя ручки корок почало прокручуватись, потім і злізла ЕВО покриття(
Було дуже незручнно в поході (похід був по Свидовцю) супер клей вирішив ситуація за допомогою супер-клею!
Пройшов з палками 135км за 5 днів.
Майте з собою супер-клей)- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Не стійка фарба, погана фіксація ручок.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Суперські палички легко регулюються дуже зручно ходити
- Продавец ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Палички регулюються легко та самі легкі ходити зручно.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Я в захваті від паличок стильні легкі
- Андріана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Чудові палички легко настроюються гарно виглядають
- Продавец ParaCHut
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою керівник магазину PARACHUT.
- СтаниславаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
палички хороші легко виставити приємно ходити гарно виглядають!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Якісні палички, дуж легко розкладаються та зручно ходити
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Палки бомба, гарно виглядають легко настроюються просто супер
- Вася Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Хороші палички, легко настроїти по висоті хороша комплектація
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Хороші легенькі міціні палички покупкою задоволений
- Данило З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Паличками задоволений легко складаються, міцні приємні на доти без по стороннього запаху Раджу
- Продавец ParaCHut
Данило, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- Оля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Палки бомбезні легкі у настроюванні та використанні, гарні, стильні все у них продумано. мені сподобались
- Достоинства:
- Міцні, красиві
- Продавец ParaCHut
Оля, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Палиці Moltis Вам сподобалися! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT