Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка пуховая YouStar 50% пух 50% перо - упругая 60x60 см (Голубой)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Лариса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 70x70

Нові подушки для сім'ї потрібно купляти для комфортного відпочинку.

Достоинства:
    Велика, м'яка.
    • Продавец  StarsUp

Дякуємо за відгук! Гарного сну :)

• Лариса Н***

Подушка велика, м'яка,зручна.

Достоинства:
    Гарний дизайн.
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 70x70

Брала подушки 2 місяці тому, протестувала - без нарікань на товар, все добре. Обслуговування також хороше. Буду брати ще подушки та ковдри. Рекомендую.

• Хам Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 50x70

Під попереднім моїм відгуком продавець написав що подушку можна замінити. А ось що мені відмовили на запитання як саме оформили заміну :
    Постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 №172 визначений Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню). До них входить: Подушки, постільна білизна, пледи, матраци, ковдри, інші постільні приналежності не підлягають поверненню / обміну за законом про захист прав споживачів.

Так що будьте уважними при купівлі товарів даного виробника.

Достоинства:
    Розмір майже відповідає заявленому
    Недостатки:
    Затхлий запах подушки
  • Хам Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 50x70

Навіть не знаю що саме там всередині тому що подушка має неприємний затхлий запах. Таке враження що пір'я яким набита подушка, брудне. Не приємне враження від покупки.

Достоинства:
    Відповідає заявленому ррзміру
    Недостатки:
    Неприємний запах
    • Продавец  StarsUp

Пірʼя та пух митий добре 100%. Якщо є запах, котрий вам не подобається. Можемо замінити подушку. Приносимо вибачення!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 70x70

Подушка сподобалась всім в сім'ї купили 3 шт. треба тільки перед сном її гарно взбити шоб вона стала об'ємною !

Достоинства:
    Подушка супер !! Рекомендую !
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 70x70

Гарна подушка, без запаху, напірник щільний

Недостатки:
    Досить м'яка, але 50% руху там нема
  • Yulia P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 50x70

Beautiful design, soft, great quality pillows, nothing more to add, beyond expectations on this one, definitely recommend!

Достоинства:
    Недостатки:
    None
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarsUp. Размер: 50x70

Враження самі найкращі - добре відшита, в міру пружна, ніяких сторонніх запахів. Розцвітка також сподобалася. Купувалася на подарунок.