- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Сумка для велосипеду нормальна, зручна у використанні
- Недостатки:
- Змійка трохи слабка
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Аліно! Дякуємо за відгук. Радий, що сумка зручна у використанні. Зауваження щодо блискавки врахуємо — це допомагає нам ставати кращими.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Сумка так себе. Но основные функции выполняет.
- Недостатки:
- Очень плохие липучки.
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Миколаю! Дякуємо за відгук. Шкода, що липучки не виправдали очікувань — ми передамо це виробнику для покращення якості.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Крута сумка, легко закріпив. Дуже містка незважаючи на її розміри. Якість нормальна так як шви з торчашими нитками подекуди та на мій особистий погляд слабенькі молнії на бокових сумках, при огляді на пошті молнії розійшлися, але раз прогнавши собачку все стало на свої місця. Повністю задоволений, саме те на що очікував за ці гроші.
Дякую Вам за маленький подарунок у вигляді велосипедного дзвінка.- Достоинства:
- Містка
- Недостатки:
- Слабенькі молнії на бокових сумках
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Юрію!
Щиро дякуємо за детальний відгук і зворотний зв’язок
Радий, що сумка вас порадувала місткістю та зручністю кріплення. Ми також врахували вашу думку щодо блискавок і швів — передамо на перевірку партії.
І приємно, що маленький подарунок викликав позитив
Гарних поїздок і надійної експлуатації!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Дуже крута сумка для велосипеда. Якість вогонь. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо Вам за позитивний відгук.
- ВячеславаОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Гарна сумка, брала для чоловіка. Якість на 4+, трішки видно по сумці, що виготовлено в Китаї, але це точно фабричний Китай. В основне відділення сумки склали аккумулятор, в бокові кармани-штани використовуються для всяких дрібниць. Окрема подяка за чохол від дощу. Чоловік повністю задоволений.
- Достоинства:
- Ціна, чохол, матеріал.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Порвалась боковая часть спустя всего несколько поездок с продуктами, материал непрочный.
Кроме того, она маленькая. В имени товара указано 25 литров, в характеристиках 10 литров. Склоняюсь к крайнему ибо действительно куда меньше чем ожидал. Исправьте, пожалуйста, этот момент.
Не рекомендую ибо ненадёжный материал и маленький объём. Красиво, но как для велосумки на этом плюсы заканчиваются ибо долговечность минимальная.- Достоинства:
- Эстетически приятно выглядит.
- Недостатки:
- Ненадёжный материал, маленький объём.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Матеріал не дуже якісний. Через 3 місяці з'явилась дірка
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех