Отзывы покупателей о Внешний карман HDD 2.5 USB 3.0 жесткого диска HDD/SSD 2.5 SATA алюминиевый корпус (25USB3)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Отзывы про товар продавца Кошик Тех
  • Безнюк Р***

працює , як заявлено.

на одному ноуті був сюрприз.
    Є ньюанс несумісності - тоді приходиться використовувати usb 2.0 порт.

Достоинства:
    ціна, якість
    • Продавец  Кошик Тех

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися досвідом використання. Раді, що загалом товар працює належним чином і відповідає заявленому. Також дякуємо за уточнення щодо сумісності з окремими пристроями — такий зворотний зв’язок є корисним. Бажаємо стабільної роботи у користуванні!

Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

К сожалению, карман - х***я. Вставил новый диск и он работает только в режиме чтения. Скопировать/записать на диск не возможно, только в режиме чтения.

Ставлю диск в другой карман - всё работает хорошо. Через адаптер SATA на USB - тоже всё отлично работает. А в этом кармане - только в режиме чтения.

Вітаємо, Григорію.

Дякуємо за відгук. Така поведінка може бути пов’язана з кабелем, живленням або сумісністю диска/контролера. Іноді при недостатньому живленні накопичувач переходить у режим лише читання.

Спробуйте, будь ласка:

- інший USB-порт або кабель,
      - підключення до іншого пристрою,
      - перевірити диск у “Керуванні дисками”.

Якщо ситуація не зміниться — напишіть нам у повідомлення, допоможемо вирішити питання або оформити заміну по гарантії.

• Григорий

Пробовал я это всё. И кабель другой и в usb-порты другие подключал. Всё бесполезно. В вашем кармане диск работает только в режиме чтения.

Купил другой карман:
      ссылка
      В новом кармане всё отлично работает.

А этот карман - фуфло.

• Григорий

Интересно так же, что продавец запретил "Легке повернення" через Нову Пошту.

Розетка, вы хотя бы следите кто на вашей площадке продаёт бракованный товар?? 300 грн, не большие деньги. Но всё-равно не приятно, когда продают фуфло и запрещают возврат. А негатив потом в сторону Розетки будет.

• Ігор Г***

Работает, все хорошо

Достоинства:
    Цена, скорость
    Недостатки:
    Маленькие болтики :)
    • Продавец  Кошик Тех

Ігоре, дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що корпус добре працює та виправдав очікування по швидкості. Зауваження щодо маленьких болтів врахуємо та передамо виробнику для покращення. Гарного користування!

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Покупкою незадоволений. Мій екземпляр не працює з USB 3.0, тільки з USB 2.0. Або зовсім не розпізнається, або на півсекунди і все. Під 2.0 працює, але я його брав не для максимальної швидкості 36 мб/с. Той же ССД, вставлений в карман UGREEN, на тих же роз'ємах працює в 3.0 без проблем. Корпус також розачарував. Кріплення кришки-радіатора на маленьких болтиках, незручно і перемонтаж доволі довгий (але тут я сам винен - треба було придивитися до фото).

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює під USB 3.0, фіксація кришки на болтиках
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що корпус не виправдав очікувань. Можливо, проблема у конкретному екземплярі — можемо замінити товар або перевірити його на сервісі. Будь ласка, зверніться через форму «Повернення/Гарантія» у вашому кабінеті Rozetka, і ми все швидко вирішимо.

• Andrew

Працює, все ок, своє призначення виконує. 5*

• Продавец  Кошик Тех

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Раді, що корпус працює справно та повністю виконує своє призначення.

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Дуже хороша річ, я зміг ним упевнитися що мій старий ссд не вийшов зі строю а просто заблочився, дуже добра річ рекомендую всім, і да поки працює напишу якщо поломаєтся

Достоинства:
    Ціна, бистра доставка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Ростиславе! Дякуємо за відгук. Радий, що корпус допоміг перевірити SSD і справно працює — нехай служить надійно ще довго.

• Олександр О***

Працює відмінно.

• Продавец  Кошик Тех

Дякуємо за покупку, Олександре. Нехай кишеня працює безвідмовно.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Все добре для ssd підійшло.

• Продавец  Кошик Тех

Дякуємо, Юрію. Раді, що корпус підійшов і працює з SSD без проблем. Нехай служить надійно.

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Карамн як карман. Працює як з HDD, так і з SSD. Мені сподобалось.

Достоинства:
    Свої функції виконує.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  Кошик Тех

Дякуємо, Вікторе! Раді, що корпус справляється з обома типами дисків і залишив хороше враження. Нехай працює довго та безвідмовно!

• Вячеслав Х***

Простота конструкції, ціна і якість , за свої гроші ТОП

Достоинства:
    Швидкість збирання
    • Продавец  Кошик Тех

Щиро дякуємо за відгук, Вячеславе! Раді, що корпус вам підійшов і залишив гарне враження. Нехай надійно служить і тішить стабільною роботою. Якщо виникнуть питання — завжди готові допомогти!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Якість так собі, начав туди ставити kingston SSD еле поставив

Достоинства:
    Недостатки:
    Трошки китайці зхалтурили
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Олександре!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ми врахуємо ваше зауваження щодо зручності встановлення диска та передамо його виробнику для покращення конструкції. Добре, що ціна вас влаштувала. Бажаємо, щоб кишеня працювала стабільно й без збоїв.

• Олег

Відповідає опису

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Швидка доставка, повна комплектація, гарний естетичний вигляд.

Достоинства:
    Працює, і то є добре.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Ігорю!

Дякуємо за високу оцінку та ваш відгук! Раді, що зовнішній карман відповідає очікуванням, має повну комплектацію та приємний зовнішній вигляд. А ще приємніше чути, що все працює з першого підключення

Бажаємо надійної та стабільної роботи пристрою!

• Олег

Все працює

Вітаємо, Олеже!
      Дякуємо за відгук
      Добре, що все працює як слід. Гарного користування!

• Сергій К***

Карман отличный.

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за відгук
      Приємно чути, що кишеня справді вам підійшла. Гарного користування та стабільної роботи накопичувача!

• Сергій К***

Все сподобалося

Достоинства:
    Раджу

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за відгук і за те, що рекомендуєте
      Приємно знати, що усе сподобалося. Гарного користування!

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Працює поки нормально. Під час роботи індикатор світиться синім кольором. Ну впринципі ок. Єдине що вставила диск, а ноут не бачив його, тільки був звук. Але я розумію, що диск звичайно був старим(2006 року), і через "Управління дисками", я його знайшла і з усім розібралася. Тому це проблема була суто нотбука, а не кармана.

Достоинства:
    Нормальний, все працює
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Софіє! Щиро дякуємо, що поділились досвідом. Раді, що все вдалося налаштувати, і корпус працює як слід. Нехай і надалі служить надійно

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Підійшло супер диск працює з любим компютером все добре .

Вітаємо, Валерію!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що корпус ідеально підійшов і диск стабільно працює на всіх пристроях. Нехай служить надійно й довго!

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Кроме ПК его не один из ноутбуков не видит, слышно звук подключения, и на этом всё
    Единственное где он обнаруживается, это на ПК но мне он нужен был для ноутбуков

Достоинства:
    Красивая коробочка
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо Вас. Якщо Ваш компютер бачить накопичувач в кармані, значить він коректно працює і проблема з ноутбуками.

Скористайтеся нащими рекомендаціями:

Так, для того щоб SSD-диск був визначений операційною системою Windows при підключенні через USB, його потрібно попередньо розмітити, якщо він новий або не має підтримуваної файлової системи. Процес розмітки включає створення розділу і форматування диска. Якщо цього не зробити, Windows може не відображати диск у Провіднику, хоча він буде видимим у "Керуванні дисками".

Як розмітити диск у Windows:

1. Підключіть SSD до комп'ютера через USB.

2. Відкрийте "Керування дисками":

Натисніть правою кнопкою миші на "Пуск" і виберіть "Керування дисками" (або натисніть Win + R, введіть diskmgmt.msc і натисніть Enter).

3. Знайдіть свій SSD-диск у списку. Він може бути позначений як "Нерозподілений" або "Не ініціалізований".

4. Ініціалізуйте диск (якщо це потрібно):

Натисніть правою кнопкою миші на диск (позначений як "Диск X") і виберіть "Ініціалізувати диск".

Виберіть стиль розділу: MBR (старіші системи) або GPT (сучасні системи).

5. Створіть новий розділ:

Натисніть правою кнопкою миші на нерозподілену область і виберіть "Створити простий том".

Дотримуйтесь вказівок майстра: виберіть розмір тома, призначте букву диска та виберіть файлову систему (звичайно NTFS або exFAT).

6. Форматуйте диск:

Якщо це не було зроблено автоматично, відформатуйте диск у вибраній файловій системі.

• Владимир К***

Працює без нарікань.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Наразі не виявлені
    • Продавец  Кошик Тех

Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Не работал, позвонил продавец, все решили дали новый бесплатно, оплатили почту, все работает все окей. На маке и Винде заводится без проблем

Достоинства:
    Оправдывает себя. Пластик кстати твердый
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Користуюся, майже місяць... Гарна кишеня за свої гроші... Працює стабільно на заявленій швидкості.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Дмитро Б***

Не заводится никакой из 4 дисков SATA 3.0

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо Вас. Нам дуже прикро, що стався такий випадок, приносимо вибачення. Ситуацію оперативно вирішено, та відправлено заміну товару.

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Всё работает. Есть подушечки на самоклейке в комплекте, что бы не болтался в корпусе.

Достоинства:
    Метал корпус
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

дуже допоміг - помер зовнішний диск на 5ТБ - підключив через цей карман - диск працює - данні копіюются . дякую.

Достоинства:
    швидкість читання
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Кошик Тех

Дякуємо Вам за позитивний відгук.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Рекомендую цей товар. Все працює надійно. Диск закріплений завдяки 2 липким накладкам.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Відносно дешевий, гарантовано працює з Ventoy (програма яка робить диски або флешки "загрузочними", для встановлення різних ОС відразу з ISO образів)

Достоинства:
    Відносно дешевий, гарантовано працює з Ventoy
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Дмитро

В описании нет поддержки ЛИНУКС))))

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Чудова кишенька, швидка, міцна. Гвинтики не заходять в корпус до кінця, але то не критично.

Достоинства:
    Швидкість передачі, USB to USB кабель, мееталевий корпус
    Недостатки:
    Кріплення диску
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Зовнішній карман для диска працює добре , без нарікань , рекомендую.

• Тимур

Хороший карман для дискав

Достоинства:
    Хорошо
  • Виктор М***

Все супер. Рекомендую.

• олег к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black

Взяв для старого вінчестера з ноутбука. відкрило зразу, двома дисками, з усіма старими файлами.
    Нюанси виникли з очищенням ( формуванням ), але година пошуку інформації в Інтернеті всьо вирішило, ( зато тепер знаю, щоб розділити диск непотрібно видаляти віндовс )
    Сам вінчестер старий і тріщить але працює.
    Тепер маю додаткову переносну пам'ять.

Достоинства:
    Компактний
  • Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BWB. Цвет: Black