- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mio lounge. Размеры (ДхШхВ): 75 x 65 x 20. Цвет: Коричневый
Дуже сподобалась лежанка, якість супер(, а мені є з чим порівнювати), дуже зручно, що чохол знімається і за потребою можна прати окремо, щільний наповнювач, який гарно тримає форму. А головне - це те що песику там зручно і більшість часу тепер він спить в своїй лежанці, а не на моєму дивані
- Продавец Mio lounge
Щиро вам вдячні за відгук!
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Mio lounge. Размеры (ДхШхВ): 75 x 65 x 20. Цвет: Коричневый
Коту ліжак сподобався)
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Раді що все сподобалось)
Дякуємо за відгук!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Mio lounge. Размеры (ДхШхВ): 75 x 65 x 20. Цвет: Коричневый
Лежак отличного качества. Внешний вид очень презентабельный. Пес с удовольствием проводит там время.
Меня еще и проконсультировали по тканям, чтобы максимально подошло для моих условий.
Спасибо за работу и за отношение!- Достоинства:
- качество, цена
- Недостатки:
- не обнаружены
- Продавец Mio lounge
Щиро дякуємо за відгук)
- Олеся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 85 x 25. Цвет: Бежевый
Все супер окрім нюансу, що преміум якийсь не преміум.
Мене синтепон засмутив.
Зім'ятий, збитий. Не м'який і повітряний, а прямо грудочками. На дотик як подушка, на якій уже рік поспали.
Загалом собаці те й так добре, просто особисто у мене картинка не сходиться: на коробці преміум фор пет.- Представник постачальника
Доброго дня
Лежанка була вакуумована, вам потрібно добре розправити наповнювач як подушку і буде ідеально. Оскільки наповнювач лежить деякий час вакуумований, то йому треба трошки часу розрівнятися. Пришвидшує процес збиття тубусів як подушки.
Сам наповнювач гіпоалергенний, розпушений, а не кульками, щоб навпаки займати всі кути і не збивався як збивається кульковий наповнювач.
Просто йому треба трохи часу розправитися після вакуумації. Ми зберігаємо всі лежанки вакуумовані, оскільки так вони займають в декілька разів менше місця
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 85 x 25. Цвет: Бежевый
Лежак гарний і зроблений із якісного матеріалу, але найважливіше — що він подобається псу . А оскільки киця хотіла його «віджати», довелося замовити ще один і для неї.
- Достоинства:
- Песик задоволений, більшого не треба.
Дійсно крутий відгук!)
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 85 x 25. Цвет: Бежевый
Не думав що мій карризний пес буде в ньому лежати, але за день він його полюбив) дякую виробнику
Розмір брав 90х110- Достоинства:
- Якісно зроблений
Хороший наповнювач - Недостатки:
- Не знайшов
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 85 x 25. Цвет: Коричневый
лежак супер
Клас!) Дякуємо вам!)