- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Дуже гарна, функціональна дряпка-лежанка. Кіт зразу полюбив спати на ній, а з часом і став дряпати. Зараз це його улюблене місце.
- Достоинства:
- Устойчива, зручна, не важка, легко переміщати за потреби. Береже меблі).
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Щиро дякую за дряпку, вона супер!!! Окремо дякую менеджеру, яка дзвонила та розетці за доставку
- Достоинства:
- В нас вже друга така
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Це вже друга дряпка(перша служить майже рік). Дуже подобається киці,а отже і мені. Використовує її як дряпку і як лежанку. В порівнянні з дешевими дряпками-сміття від неї майже немає(повірте, мені є з чим порівняти). Вона вартує своїх грошей.Рекомендую:)
- Достоинства:
- Майже немає сміття, киця використовує і як дряпку і як лежанку. У подарунок отримала стікери та антиковзашки,що дуже турботливо. Навіть коробка в якій приїхала дряпка це також хованка для киці
- Недостатки:
- Майже за рік використання недоліків немає.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Річ гарна.Взяв на заміну старій.Все оригінал,продавець надійний.В кінці дня замовив і на наступний день в обід кур'єр доставив замовлення безкоштовно.Найнижча ціна.Дякую.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Гарна дряпка
- Достоинства:
- Гарно виглядає, подобається кіткам
- Недостатки:
- Коти не прибирають за собою шматочки картону
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Все добре. Доставили за пару днів в найближчий пункт видачі Розетка. Пакування без ушкоджень.
Дряпка чудова! Кіт в той же день почав її сміливо дряпати.
Дякую!- Достоинства:
- Кіт почав користуватись в перший день.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Цвет: Коричневый
Продавець швидко звʼязався та відправив товар. Дряпка котику сподобалась. Дякую!
- Продавец MAO & K
Добрий день) Дякуємо за замовлення та відгук))
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Цвет: Белый
Кіт довольний,передає вітання
- Достоинства:
- Довготривалість
- Недостатки:
- Не поклали вкусняшку котові
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Доступна ціна
Дякуємо за Ваш відгук)
Нам дуже приємно, що Ви оцінили дряпку і її переваги:) Нехай котик користується з задоволенням і обов'язково користю!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хорошая.. кот сразу понял, что с ней делать)
- Достоинства:
- Большая
Дякуємо за Ваш відгук)
Нам дуже приємно, що оцінили дряпку, а також радіємо такій кото-любові з першого погляду на девайс:) Нехай котик користується із задоволенням і обов'язково користю!
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Швидка відправка, якісний товар, гарна комунікація продавця.
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку)
Нам дуже приємно, що Ви оцінили сам девайс і усі додаткові переваги) Нехай котик користується з задоволенням і обов'язково користю!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Класна штука! Коті дуже подобається. І кігті точить і залюбки спить на ній.
- Достоинства:
- Красиво виглядає, легка, зручна, якісна
- Недостатки:
- Шкода не вічна)
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що котик користуються з задоволенням:) Приємно, що і Ви оцінили переваги у якості легкості та дизайну!
Хочемо повідомити, що щільність і якість картону не змінювали, використовуємо таки й же за характеристиками целюлозний картон, як і до цього. останнім часом не отримували таких скарг, тож важко підказати у чому може бути причина.
Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастих, активне точіння - це похвала для кігтеточки, адже саме для знищення вона і створена)
Для подовження терміну служби, можна перевернути кігтеточку на інший бік, так як вони є двусторонніми.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Котам понравилась дряпка.А это главное
- Достоинства:
- Большая по размеру
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за залишений відгук)
Нам дуже приємно, що оцінили дряпку, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою про Вас та Ваших котусиків - тепер вони мають сімейний котячий куточок:) Нехай користуються з задоволенням і обов'язково користю!
- Светлана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дякую за товар. Кішечці дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Кішечка одразу знала що з нею робити.
- Недостатки:
- Не бачили.
Вдячні Вам за відгук)
Раді, що красунечка швидко адаптувалася до новинки і оцінила девайс:)
Нам дуже приємно, що все сподобалось, бо ми робимо наш продукт з великою любов'ю до хвостатих:) Нехай користується з задоволенням і обов'язково користю для кігтиків!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Кіт відразу поліз дряпати
- Достоинства:
- Подобається коту
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуВітаємо! Дякуємо Вам за залишений відгук) Дуже раді чути, що котусик одразу оцінив девайс і почав тестувати:) Адже радість і задоволення котиків - це головна задача наших виробів!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На відміну від попередньої кігтеточки цього виробника яка прослужила півтора роки, ця почала сипатися відразу,я не задоволена якістю.
- Достоинства:
- Мае гарну форму та вигляд,подобається котикам.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що котик користуються з задоволенням:)
Хочемо повідомити, що щільність і якість картону не змінювали, використовуємо таки й же за характеристиками целюлозний картон, як і до цього. Останнім часом не отримували таких скарг, тож важко підказати у чому може бути причина такої ситуації(
Можливо, мала вплив волога при транспортуванні чи зберіганні, що зробило кігтеточку м'якшою і вплинуло на міцність, або ж вологість вдома.
В середньому користування складає 10-12 місяців. Також, термін служби кігтеточки залежить і від пухнастих: може бути фактор того, що котики почали використовувати кігтеточку більш посилено.
Для подовження терміну служби, можна перевернути кігтеточку на інший бік, так як вони є двусторонніми!)
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
В нас кицька так і не зрозуміла на протязі тижня для чого когтедряпка. Але використовує її як лежанку. Наче задоволена )
- Достоинства:
- Функціональність
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за залишений відгук:)
Ми раді, що котик вже цікавиться девайсом і відпочиває там. Кожному котику, так як він індивідуальна котоособистість, може знадобитися 1 день, а може місяць чи два - і це цілком нормально! Також, у конвертику є корисні поради, які стануть у нагоді) Впевнені, що з часом дряпка стане найліпшим другом для котика!)
Додатково можемо порадити:
- цікавий метод привчання - посадіть котика на кігтеточку і нахиліть її під невеликим кутом - при цьому, котик, щоб не впасти, зачепиться кігтиками за кігтеточку і зрозуміє, що об цей предмет можна точити кігтики;
- ще є такий варіант - взяти пір'їнку і встромити її у кігтеточку, намагаючись дістати її кіт буде дряпати поверхню і усе збагне;
- для більшого ефекту можна використати котячу м'яту, мататабі або валеріану (якщо знаєте, що хвостик немає алергічної реакції!), можна спробувати не тільки м'яту, але й інші приманки, адже усі вони діють по різному на різних котиків.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Котам подобається
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку) Раді чути, що котикам усе сподобалось - страємось для них і їхнього комфорту:)
- Швець П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Не погано!!
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за відгук та оцінку) Впевнені, котик протестує новинку і буде задоволений, а головне з гарними кігтиками:)
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Виконує свої функції тільки місяці два - три. Якщо котик активно користується, то за цей час одна сторона буде майже повністю обдряпана, лахміття з неї лежатиме купками на підлозі).
Перевернули на зворотній бік, побачимо, за скільки часу знищиться покриття й цього.- Достоинства:
- Якийсь час рятує ваші дивани).
- Недостатки:
- Рятує недовго.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, ми раді, що котику усе подобається і він користується з задоволенням) Середній термін користування, згідно опитування, 10-12 місяців, проте багато ще залежить від кількості і активності котиків. Дійсно, з часом кігтеточка візуально змінюється, втрачає певні шматочки картону, проте вона все одно є функціональною і котик може комфортно користуватись нею. А шматочки картону легко прибираються, так як ми використовуємо не липкий безпечний клей! А також, Ви праві - вона двостороння, що подовжує її використання)
Ми навмисно обрали матеріал, який котик зможе проривати при використанні, так як саме ця властивість картону «прориватися» дозволяє повністю виключити ризик зачіпу та надриву кігтя при точінні, гарантуючи повну безпеку використання наших кігтеточек. Відтак, при використанні інших, більш щільних, матеріалів (сизалю/джуту/канату) котик через травмування та негативні асоціації після отримання неприємних відчуттів взагалі втрачає інтерес до кігтеточки та для задоволення своїх потреб шукає інші місця: меблі/паласи/шпалери тощо.
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Моя кішка не точе об неї кігті, вона її гризе.
- Достоинства:
- Кішка зацікавлена і не голодна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо) Дякуємо за відгук! Шкода, що киця не точить, але раді, що їй смакує:) У конверті з кігтеточкою вкладаємо поради з привчання, сподіваємось, що вони допоможуть) Також, кігтеточка екологічна і клей використовуємо на крохмалі, тож вона цілком безпечна для котиків і не викличе отруєння!
Додаткові корисні поради з привчання:
Дуже важливо прикрити місця, де киця точить зараз - пледом, заставити іншим предметом і дати час звикнути до новинки.
А далі нагадувати за новий девайс і спонукати випускати на ньому кігтики) Можна почати активніше гратись, особливо пір'їнкою чи іграшкою на ниточці.
А ще, поставивши дряпку у вертикальне положення, можна взяти кицю на руки і підносити її до дряпки та віддаляти, щоб вона впиралась і чіплялась лапками.
Або інший варіант - посадіть кицюню на кігтеточку і нахиліть її під невеликим кутом - при цьому, щоб не впасти, улюблениця зачепиться кігтиками за кігтеточку і зрозуміє, що об цей предмет можна точити кігтики.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Окрема подяка за цікаву коробку з отворами. Котам дуже цікаво було гратися з нею. З трьох котів двоє дряпку деруть, один кіт в ніяку не хоче.
- Достоинства:
- Одні
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук) Чудово, що двоє котиків оцінили девайс, сподіваємось і третій хвостик розпробує на ній точити:) Приємно чути про коробочку, ми знаємо, що для котиків вони багато значать, тому придумали таку ідею з пакуванням! Нехай котородина отримує лише позитивні емоції)
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарна якість, котикам подобається
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку) Приємно чути, що Ви вподобали нашу якість, а котики в свою чергу активно тестують і користуються:) Нехай отримують купу задоволення і завжди здорові гарненькі кігтики!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прикольная когтеточка. 3 котика перешли с уничтожения дивана на нее. Но думаю проживет полгода такими темпами. Единственный минус это кусочки разорванного картона.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок) Ми раді, що котики уподобали девайс і з радістю користуються:) Середній термін виростання одним котиком близько 12 місяців, тому для декількох хвостиків радимо комплекти з кількох девайсів. Для подовження терміну використання можна перевернути дряпку, так як наші девайси є двосторонніми, і користуватись кігтеточкою далі. Дійсно, як і будь-які інші дряпки, наші девайси з часом втрачають свою функцію, з'являються шматочки картону, проте ми використовуємо безпечний клей, який не липне до поверхонь, тож їх можна прибрати будь-яким зручним способом для вас.
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарна велика дряпка, котам сподобалась, відразу всілися на неї. Окрема подяка за цікаву інтерактивну коробку, що також миттєво привернула увагу пухнастих. Рекомендую
- Недостатки:
- Не помічено
Представник брендуДобрий день! Дуже дякуємо за відгук та зворотний зв'язок) Ми раді чути, що ви оцінили якість та деталі, а котики щасливі і користуються з задоволенням, адже їх радість -це найголовніше:) Нехай дряпка довго служить і тішить хвостиків!
- Алла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коти розірвали в хлам,забрала в них,бо картон по всій квартирі
- Достоинства:
- Коти використовували за призначенням,драли,спали на ній.
- Недостатки:
- Заявлених 10~12 не витримала ,максимум 6 місяців.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
Дійсно, незначні шматочки картону з'являються з часом у всіх володарів картонної кігтеточки, втім, як і у будь-яких інших. Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастого: активні котики використовують кігтеточку більш посилено:)
Користування на 10-12 місяців розраховане при використанні один котиком середньої активності, більша котородина, звісно, швидше зточить девайс. Для подальшого користування, можна перевернути кігтеточку на інший бік, так як вони є двусторонніми і подовжити термін служби.
- Алла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коти розірвали в хлам,за дуже короткий час,Забрала в них,бо картон по всій квартирі
- Достоинства:
- Коти використовували за призначенням,драли,спали на ній.
- Недостатки:
- Заявлених 10~12 не витримала ,максимум 6 місяців.
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Улюблене місце кото- дитини
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за залишений відгук і такі слова) Котики - тваринки, що сильно люблять і поважають себе, догодити їм не завжди легко:) Тож коли ми чуємо, що кігтеточка - стає улюбленою, це найвища оцінка нашого продукту!
- АНЖЕЛІКА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудово
Представник брендуВітаємо) Дуже раді, що наш девайс Вам сподобався:) Нехай котик користується довго і з великим задоволенням!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вона дуже крута. Кіт на ній і спить і дряпає.
- Достоинства:
- Велика, зручна і надовго
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук) Нам дуже приємно, що і Ви, і котик оцінили багатофункціональність і якість нашого девайсу, адже ми хочемо, щоб хвостики отримували найкраще і стараємось для цього:) Нехай Ваш улюбленець отримує лише позитивні емоції і користується на користь для кігтиків!
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Будьте обережні під час оплати замовлення онлайн. Спочатку вам пишуть, що доставка безкоштовна, а безпосередньо під час оплати знімають з карти додатково 35 грн. Невже у Розетки так погано ідуть справи, що необхідно так дрібʼязково обманювати покупців?
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Товар хороший, проте недолік щодо оплати та вартості, товар стоїть з позначкою національний кешбек, проте насправді кешбеку немає
- Достоинства:
- Подобається котикам
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо! Вдячні Вам за відгук про наш девайс! Ми раді чути, що Ваші котусики оцінили кігтеточку і користуються із радістю та задоволенням) Стосовно кешбеку, з нашого боку можемо зазначити, що ми замінили наш стандартний штриховий код на новий, зразку національного кешбеку у листопаді 2024. Можливо, причиною відсутності кешбеку може бути те, що товар був ще зі старим штрих-кодом. Проте для отримання детальної інформації, радимо звернутись у підтримку маркетплейсу, так як саме Розетка є продавцем даного товару і володіє цією інформацією.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Кігтеточка супер , нашому котику дуже подобається
Представник брендуДобрий день! Вдячні Вам за відгук) Ми дуже раді, що Ваш руденький красунчик оцінив кігтеточку і вже почав "облежувати" її під себе:) Нехай котик користується з користю і величезною насолодою!
- Анастасия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Неймовірний багатофункціональний девайс для киці!)Я окремо дуже задоволена якістю,за що дякую виробнику. Рекомендую всім знайомим)
- Достоинства:
- Ідеальна дряпка
- Недостатки:
- Жодних
Представник брендуДобрий день! Вдячні Вам за відгук та довіру до нашого бренду) Дуже приємно, що Ви оцінили якість продукції, адже ми використовуємо високоякісну сировину - целюлозний картон, щоб і Ви, і киця могли якомога довше отримувати задоволення від девайсу:) Бажаємо кицюні отримувати на девайсі найпозитивніші емоції і завжди мати доглянуті кігтики)
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коту дуже сподобалося
- Достоинства:
- Компактна.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за залишений відгук) Ми раді чути, що девайс не тільки став задоволенням для котика, але й підійшов за розміром і став доповненням у домівці:) Нехай котик користується і отримує користь та радість!
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дряпка чудова. Киця одразу з різних боків подряпала та вляглася. Дуже класний задум з коробкою, одразу видно, що працюють люди до котиків небайдужі. Дякую!
- Достоинства:
- антиковзашкі, коробочка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Ми вдячні, що Ви поділились своїми враженнями) По фото одразу видно, що девайс сподобався кицюні, тож нехай отримує користь і задоволення від нього по максимуму! Приємно, що Ви відмітили усі деталі, адже ми турбуємось про них, щоб Ваші улюбленці отримували найкращий досвід з кігтеточкою і меблі були у безпеці:)