- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Прожило 10 місяців. Десь через півроку витерлася сидушка під сіткою. Через 9 місяців почало конкретно хилитатися в боки, а тоді здох газліфт і перестав тримати висоту. В принципі за ті гроші маємо що маємо, гарантію майже витягнуло.
- Достоинства:
- Дешеве
- Недостатки:
- Ненадійне
- Продавец EUROSMILE
Добрий день!
Дякуємо вам за об'єктивний зворотний зв’язок. Нам важливо отримувати таку інформацію, оскільки вона допомагає оцінити реальний ресурс наших товарів при тривалому використанні.
Модель Bonro B-619 належить до сегмента бюджетних офісних крісел, де кожен вузол має свій розрахунковий термін служби. Хочемо прокоментувати ситуацію:
Газліфт та стійкість: хоча механізм Gaslift 3 класу має високий технічний запас міцності, через 10 місяців щоденної інтенсивної експлуатації в ньому може статися розгерметизація або знос ущільнювачів. Те, що він перестав тримати висоту саме наприкінці гарантійного терміну, свідчить про те, що механізм відпрацював свій ресурс.
Хитання в боки: ми рекомендуємо раз на 3-4 місяці проводити профілактичне затягування кріпильних гвинтів, оскільки від вібрацій при експлуатації вони можуть поступово ослабнути.
Матеріали: Те, що сидіння почало втрачати вигляд через пів року, — це цінне зауваження. Ми обов'язково передамо цю інформацію виробнику для покращення щільності тканини та наповнювача.
Ми вдячні за ваше розуміння того, що дана модель є базовою у своїй ціновій категорії. Сподіваємося, що ваш наступний вибір у нашому магазині буде більш довговічним, а ми з радістю допоможемо підібрати модель з посиленими характеристиками.
В якості подяки за чесний відгук надаємо вам знижку 5% на наступне замовлення.
З повагою, відділ турботи про клієнтів.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Серый + Черный
Дуже хороше стуло!швидко прийшло
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Серый + Черный
Пройшло півроку напевно, як дитина почала сидіти за цим кріслом і на сидінні виліз паролон який видно через сітку. Не рекомендую. Дане крісло треба буде заміняти кожен рік
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черно-оранжевый
Непоганий.
- Продавец EUROSMILE
Дякуємо за гарну оцінку! Будемо раді бачити Вас знову та сподіваємося на 5 зірок наступного разу ;)
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный с синим
Кресло прослужило месяца 3 от силы, задняя стенка стула (спинка) сломалась от веса. Сам вешу 67 кг но когда я что-то захотел расслабиться и облакотиться просто треснуло всё в районе ручек и я упал.
Ужасный материал пластика, просто порошок.- Достоинства:
- Стул есть стул
- Недостатки:
- Пластик, не надёжность, слишком твёрдый материал.Не долговечность
- Леонід М***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Серый + Черный
Максимально хиленький, зламався в перші два тижні, те шо ручки тримають спинку вони мають кріпші а не як л***о
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Лучше купить офисный стул, данное кресло максимально не удобное, хлипкое, единственное что в нем нормальное это газовый поршень и металическое основание, все что выше можно выбросить.
- Достоинства:
- Металическое основание
- Недостатки:
- Колесики, подлокотники, сидение, спинка, габариты не соответствуют описанию
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный с синим
Пришло кресло.собрали очень быстро. Все болтики на месте. Все целое.пока все устраивает. Посмотрим в эксплуатации. Если будет нормально, возьму ещё.кресло красивое,удобное Надеюсь что прослужит долго
- Достоинства:
- Красивое,быс трая сборка.стильное.удобное.Ребенку очень комфортно
- Недостатки:
- Пока не увидела,буду смотреть в эксплуатации
- Продавец EUROSMILE
Дякуємо за розгорнутий відгук та бажаємо приємного користування!
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
За такі кошти, супер!Але це крісло більше підходе для дітей.
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый
якби мені дали б по голові три рази і сказали закукарікати шоб в мене ніколи в житті його більше не було я б зробив це тричі. Цю помилку 100% проектували інженери автовазу я не знаю як ше це пояснити
- Достоинства:
- не довелося сидіти
- Недостатки:
- воно існує
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
Все супер, ціна якість. Легко збирається.
- Достоинства:
- Суцільні. Ціна- якість.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Рай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kurtnoy. Цвет: Черный
Вперше пишу негативний відгук. Товар прийшов не з повною комплектацією., не висточає одного колеса
Деякі деталі бруді, взагалі неприємне враження після отримання товару. Як вирішити питання з колесом?- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісний товар
- Продавец Kurtnoy
Вітаю!
Дайте відповідь на питання в чаті !
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
чудово
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
Дуже гарне крісло. Прийшло швидко. Все супер.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Нова пошта за доставку такої, на мій погляд, незначної ваги бере дорого. Але цей недолік лише Нової пошти.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
Дуже непогано. Матеріал за таку ціну на 5 балів. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тільки плюси
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-оранжевый
Дякую за крісло,дуже швидко прийшло зручний в використанні
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
Відправлили дуже швидко, чим дуже задоволена.
Збирається по інструкції дуже легко.
На вигляд гарне і акуратне. Тож покупкою задоволена - Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Синий
В першому такому кріслі зламався підлокітник, на якому тримається спинка - тріснув під заднім гвинтом.
В другому такому ж - зламався ТОЙ САМИЙ ПРАВИЙ підлокітник, і НА ТОМУ САМОМУ МІСЦІ !!! ( перед цим тріснув, але не до кінця, лівий - зверху ззаду, біля спинки. Хотів його поміняти на такий самий з попереднього крісла - ТАКОГО САМОГО, але отвори НЕ СПІВПАЛИ !!!)
До всього іншого претензій нема - маю дві табуретки на колесиках...- Достоинства:
- дешеве
- Недостатки:
- недовговічне
- Тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
В майбутньому пропонуйте клієнтам послугу по збірці даного товару або запитуйте чи їм потрібна допомога за додаткову оплату. Тому що я б краще заплатила за збірку, ніж ї....ала собі нерви як зібрати це корито
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає послуги збірки
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
За свої гроші цілком достойне
- Достоинства:
- Сучасне ,стильне
- Недостатки:
- Трішки хрупка конструкція
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Черный
Крісло супер! Дякую вам!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Серый
Хороший стілець, донька в захваті. Виглядає так як на фото магазину
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Белый + Серый
Почну з того, що сам товар не якісний, в будь якому разі, саме цю модель не рекомендую (не зручне сидіння,потерта тканина з нижньої сторони сидіння, висота підлікотників, не рівні шви зварювання, дири в місцях які мають бути проварені). Не знаю чи можна так казати, але зроблено воно аби з чого.
З приводу компанії, оскільки товар був не якісний і я звернув на це увагу коли збирав стілець (маю звернути увагу що збиралось максимально аккуратно, не залишаючи подряпин ні на газліфту, ні на піастрі - збиралось/розбиралось резиновими інструментами). Їх "заводські косяки" стали приводом для вирахунку частини суми із суми повернення.
Рекомендую користуватись тільки накладним платажем, якщо є бодай найменші сумніви, залишати товар на пошті. Особисто данну компанію не рекомендую!
Дякую!- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість, зовнішній вигляд, обслуговування, вирішення спірних питань
- Продавец BoBko
Доброго дня !
Дякуємо за відгук.
Візьмемо до уваги.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Серый + Черный
Мені не сподобався цей товар
По той причині, що крісло навіть не гойдається
Крісло як для маленьких дітей, а не для дорослих - Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Крісло нормальне але через 3 місяць зварний шов цілий але метал найгірша якість
- Достоинства:
- Недостатки:
- Метал
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Дякую чудове крісло
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Поки доліків немає
- Каріна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Це не крісло, а просто якийсь жах!
Саме сидіння розташоване під кутом, сидиш постійно в напрузі. За рахунок того, що спинка трохи «втоплена», вона займає простір сидіння і виходить, що у вас ледь сідниці поміщаються, відчувається наче сидиш на унітазі.
Підлокотники взагалі тут для краси, вони такого розміру і такої висоти, шо треба скрутитися набік, щоб хоч якось туди покласти лікоть. Коліщатка їздять дуже погано, постійно треба привставати і пересувати його за допомогою рук і підлокотників (хоч для чогось вони згодилися). Щиро НЕ РЕКОМЕНДУЮ витрачати гроші на цей хлам! Розумію, що крісло бюджетне, але це просто будуть вининуті гроші у смітник, ви дуже скоро захочете викинути його з вікна.- Продавец BoBko
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Наш представник з Вами зв"яжеться для уточнення деталей.
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Користуюсь півроку вже, по якості матеріали наче нічого, але нещодавно газліфт сам спускати почав, якщо сильно обпертися об спинку
- Нестор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Черный
Чудова штука, мені подобається, але є деякі моменти. Дуже стала б в нагоді спинка для шиї і більш м'яке сидіння
- Достоинства:
- Ціна, якість, збірка
- Недостатки:
- Погано їздить то ліноліумі
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Черный
Сподобалось. Співвідношення ціна-якість
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Нормальне крісло за бутельку віскі
Це для дітей но не для дорослих.- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Трохи кривовато при зборці но вцілому норм.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Дизайн стільця бажає бути кращим,частина на якій сидіти-нахилена вниз,постійно треба виправляти посадку.Не рекомендую до покупки
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый
Ручка зламалась навпіл на другому тижні використання.
Моя вага 74кг якщо що- Продавец BoBko
Добрий день. Просимо пробачення за ситуацію яка склалась. Взято в роботу
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бело-синий
Крісло зібрали швидко, подібне замовляли і раніше, але в іншого продавця, та іншого кольору. Попереднім користуємось більше року, замовляли для дити. А там час покаже.
- Достоинства:
- Відповідає ціні
- Недостатки:
- Поки немає
- ОЛЕКСАНДРА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Легкий , швидко зібрали , симпатично виглядає . Зручний , хоча всего 2 дні в користуванні . Задоволені
- Достоинства:
- Колір , якість .
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Дуже важко було зібрати так як деякі частини криво зроблені.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Погано зроблено