- Геннадий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Працюють тихо, дисплей яскравий. У комплекті є все необхідне для початку роботи.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Ваги чудові, з ними зручно працювати. Дуже дякую!
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Займаюся виготовленням прикрас та працюю з дорогоцінними металами. Точність для мене – понад усе. Ці ваги перевершили всі очікування!
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Ваги не точні і зовсім не ювелірні. Навіть 5 грн не зважують, не кажучи про менше. Кожного разу, якщо переважувати одну і ту саму грамовку, показує різну вагу. В нікуди витрачені кошти.
- Недостатки:
- Не зважують правильно.
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що Ви залишились незадоволені покупкою. Звертаємо увагу, що ці ваги призначені для зважування дрібних предметів від 0.01 г до 500 г, і монета номіналом 5 грн (що важить приблизно 6,8 г) абсолютно підходить для тесту. Якщо при повторному зважуванні одного й того ж предмета вага щоразу показує різні результати — це справді ненормально. Можливо, пристрій має виробничий дефект або потребує калібрування. Якщо проблема виникла з перших днів після покупки, завжди готові допомогти з обміном або поверненням. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок — ми вже передали інформацію на перевірку партії.
- Ніна Б***
То саме для зважування ювелірних виробів і придбала ці ваги. Перечитувала відгуки, більшість були гарні, тому й вибрала саме ці. Але чи вони браковані, чи мені так "пощастило" - я не знаю. Покупкою повністю розчарована. Гроші витратила, а користі нема, дуже прикро.
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Дякуємо. Зауважень нема.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- ЛевиафанОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Компактні, зручно, якісно
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Продавцу - отдельное спасибо.
- Достоинства:
- Хорошие точные(в своей категории) весы. Доставка, обслуживание отличное. Для ювелирных дел - не рекомендую, для бытовых нужд точность взвешивания превосходная.
- Недостатки:
- нет.
- Продавец Lemeshop
Шановний Вадим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- ЛевОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Понравился размер и то что они блокнотоподобные с крышной, брал на кухню для мелких нужд где огромная точность не нужна, к моему большому удивлению столь недорогие весы оказались очень точными.
Одолжил у знакомого завалявшиеся древние лабораторные гирьки на 500, 100, 50 и 10г, весы показали все точно без погрешностей.
Жаль не сохранились миллиграмные гирьки, хотел бы глянуть реальный измерительный предел данных весов.- Достоинства:
- Цена, разрмер, точность, блокнотоподобный вид с крышкой для защиты от всякого на кухне.
- Закарлюка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Наибольший предел взвешивания: 0.5
чувствительные очень, при лёгком ветерке кнопка тара не срабатывала, весы должны быть неподвижными без воздействия ветра на них !
- Достоинства:
- точные, кнопки механические, до 500грамм., батарейки легко заменить.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Питання до Розетки. Я поставив фільтр продавця "розетка", ви видали це посилання і я придбав товар. Товар не робочий і ви відмовились його приймати, - дзвоніть якомусь іншому продавцю... Вам не здається це ненормальним, для чого та галочка? Там написано продавець, а не доставщик...
- Достоинства:
- не можливо визначити, - не працює
- Недостатки:
- показує тільки 0
- Денис П***
До справжнього продавця притензій 0. Все вирішили миттево! А от в розетку сходив дарма.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Наибольший предел взвешивания: 0.5
Приїхали інші ваги. Не якісні. Продавець не відповідає. До останнього чекав на відповідь, тож ловіть відгук як є!
Назвати їх ювелірними - ну це образа що до поважної професії. Вони не рівно стоять на поверхні, ніжки - це пластикові виступи, хитаються. Огромезна та важка кришка не знімна, та у відкритому положенні ще більше піднімає край вагів, тож вони ще більш криво стоять та хитаються.
В іншому взагалі то - працюють...- Достоинства:
- За таку ціну - немає, є більш дешеві та якісні аналоги.
- Недостатки:
- Криві
- Олександр
Питання вирішено! Продавець хоч і з затримкою але зв'язався, запропонував варіанти вирішення. Приємно вражений спілкуванням та сервісом. Навіть трішки незручно стало за різкий відгук) всеж таки товар виконує свої функціі, хоч мені і не підійшов.
Бажаю успіхів!
Дякую гарно) - Оксана
Благодарю за отзыв!
Сочувствую!
Мало того,что покупатель разочарован,так ему ещё и деньги вернуть проблема,ужас!
Хотели купить,но с таким отношением к покупателю,передумали.Лучше в реальном магазине купим,там и протестируем.
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Якісні ваги, дуже приємне обслуговування!
Рекомендую) - Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Дуже якісно зроблені, показує вагу чудово
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Шабатин В***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Отличные, точные весы.
- Недостатки:
- Не нашел
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Відмінний продавець!все розказав,швидко відправив,справді приємно мати справу.Ваги виправдали сподівання,показують вірно,в межах похибки.Рівняв зі своїми старими вагами на роботі,які 100% показують точну вагу,так от значення на обох вагах співпали з різницею 0.1,мене влаштовує.Лише розмір ваги дуже великий,думав будуть менші,забув глянути одразу в описі,ну але це суто мій прорахунок.А так все супер.Дякую.
- Достоинства:
- Показують точну вагу.батарейки в комплекті
- Недостатки:
- Хотілось менші по розміру
- Геннадий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Всё отлично
- Достоинства:
- Один из лучших продавцов.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
все супер
- Иван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Попал удачно, все здорово, работают как часы, достойно выглядят
- Достоинства:
- Внешний вид, функционал
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Весы удобные и приятные в пользовании! Покупкой доволен!
- Достоинства:
- Точность до миллиграмма, приятная подсветка
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Удобные, простые, компактные, точные
- ВасяОтзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Цена отличная
- Достоинства:
- Все круто, весы работают на ура
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Спасибо продавцу, все подробно объяснил. Весы добротные, работают как и хотел очень понравились. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Отличные весы
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Дуже класні ваги. Активно користуюсь на кухні вже тиждень, дуже задоволена.
Якщо вам треба щось зважити з точністю до грама (а то і з більшою точністю), то це чудова альтернатива звичайним кухонним вагам.- Достоинства:
- точність
- Недостатки:
- не виявила
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Покупкою задоволена, рекомендую продавця.
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Качественные, компактные и удобные.Мне очень понравились.
- Достоинства:
- Компактные и качественные
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Всё отлично, рекомендую товар и продавца.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Товаром задоволений. Працюють добре.
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Хорошие весы, удобные, все нравится
- Достоинства:
- Все прекрасно и четко работает
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
очень понравилось обслуживание, внимательный менеджер, качественный товар, отличный диапозон взвешивания от сотых грамма до 0,5 кг
- Достоинства:
- хорошие весы с большим диапозоном взвешивани
- Недостатки:
- не выявлено
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Хорошие весы. 100% результата конечно они не покажут, но погрешность небольшая только в сотых. В целом нареканий нет. Продавцу за оперативность респект и спасибо
- Достоинства:
- Удобные в использовании
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Якісна вага. Сервіс на належному рівні. Всім рекомендую.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Хорошие весы, соответствуют описанию, внимательный продавец, всё понравилось.
- ВАДИМ П***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Весы хорошие. Можно брать.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Отличные весы.
- Достоинства:
- Удобные и точные.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION
Очень довольна!
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: VaY OPTION