- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
Якість футболки непогана (могло бути краще), сам принт - чудовий. У загальному за свою ціну футболка класна.
- Продавец Rock Planet
Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені товаром! Спасибі за відгук! Носіть із задоволенням!
- Тарас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: L. Цвет: Черный
По якості ставлю середню оцінку, не щільний матеріал. Хто буде замовляти звертайте увагу на розмір, вони мега більшомірять. Якщо мій розмір - XL або 2XL то тут мій розмір L. Трохи не стандартні розміри широкі і довгі
- Недостатки:
- Середня якість
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Хорошая футболка, очень качественная принт хороши всем советую
- Достоинства:
- Качество хорошое
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за покупку та відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені товаром та обслуговуванням в нашому магазині! Футболку носіть із задоволенням! Будемо раді надалі Вашим замовленням! )))
- Святослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: XL. Цвет: Черный
Все чудово
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою! Носіть із задоволенням!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
Все чудово
- Достоинства:
- Якісний принт і тканина
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за покупку та оцінку роботи нашого магазину! Футболку носіть із задоволенням! Будемо раді знову Вашим замовленням!