Отзывы покупателей о Смарт-часы AURA X4 ProMax 53mm Orange (SWAX453O)

Оценка пользователей 2.29/5
на основе 21 отзыв
  • Лілія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: White

Часи були в користуванні!!!
    Повертаю!

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Лілія П***

Я щиро дякую що компанія Розетка швидко вирішила моє питання!

Має бути перевірка товару, тим паче якщо Ви (Розетка )продаєте, перед відправкою замовнику! Це ж репутація… а її не варто втрачати!

• Володимир В***

Динамік гучного зв'язку зовсім не чутно. 2 рази були у сервіси по місяцю. Відповідають: якщо якийсь звук є, то добре працює. Не очікував такого від товарів, продавцями яких є розетка. Більш нічого тут не буду замовляти.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Функціонал, та динамік гучного зв'язку
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: Yellow

Дуже чудові часи все працює добре довго зберігає зарядку

• Продавец  S.U.

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за позитивний відгук.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Андрій Ж***

Прекрасний девайс за свою ціну! Плавність анімацій та якість екрану на висоті! Рекомендую

Достоинства:
    Батарея,екран
    Недостатки:
    додаток для керування годинником
  • Вадим

Класний годинник. Багато змінних заставок і різних режимів. Гарний, яскравий екран. Брав на подарунок, всі задоволені)

• Олена

Усі важливі функції є. Параметри пульсу і кисню відслідковує коректно.

• Сергій Р***

Распаковал на новой почте был приятно удивлён качеством. Дома зарядил и привязал к приложению. Все функции работают идеально

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: White

Придбав на подарунок для мами. Годинник дуже сподобався. Мама самостійно налаштувала. Яскравий дисплей, вона активно користується дзвінками, гарний дінамік та мікрофон. При досить активному використанні батареї вистачає на 3 дні .

Достоинства:
    Яскравий екран, можливість здійснювати дзвінки, батарея, приємний на дотик ремінець.
  • Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Купував дружині, користувалася 1 день, повернули.
    Ну це така китайщина, що слів нема. Ну справедливо буде сказати, що виглядають нормально. На цьому плюси закінчились.
    Першою проблемою виявилося підключитися до блютузу, назва в пошуку не та. Ну нічого, розібралися, підключилися...на одну хвилину. Від'єднатися. Через секунд десять знову приєдналися. І так по колу.
    Кроки рахує як йому заманеться. Лежачи на ліжку 300 кроків набігала.
    Корисна функція вимірювання артеріального тиску 120/80 у всіх: у мене, у дружини, у стола, у самого годинника.
    Один екран встановити не можна. Всі, що є в наборі, листаються рухом пальця по екрану.
    Моніторинг сну не працює. Просто порахували час з 22:00 до 7:00, що далеко від істини.
    Коротше кажучи, як іграшка дитині років 10 піде. Для функціонального використання - ні.
    Оцінка додатку для використання годинника у google play 1,9 цілком виправдана.

P.S. є вбудована гра типу galaxy. Дорослими пальцями незручно, а у дитини може вийти пограти)

Достоинства:
    Великий екран, масивні, зручний ремінець, вбудована гра
    Недостатки:
    Цяцька. Функціоналу 0

Доброго дня, шановний покупець!
      Описані вами проблеми не є типовими для Aura X4, і є практично неможливими, так як весь функціонал повинен працювати у відповідності до своїх параметрів!
      Якщо ви виявили дефекти або недоліки в роботі, просимо вас терміново звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: Yellow

Пришли в открытой коробке с потертой защитной пленкой на дисплее. При синхронизации с телефоном постоянно теряли связь с ним. Вернул обратно.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Синхронізація з телефоном.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як дана ситуація є виключенням і практично неможливою, тому як всі товари AURA, перед відправкою проходять ретельний огляд.
      Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для скорого вирішення вашого питання.

• Марія Д***

Покупкою не задоволена
    Брала на подарунок батьку
    Замовлення прийшло в грязному упакуванні, плівка на екрані затерта і з пухирцями повітря (наче хтось вже користувався)
    Звісно що такий подарунок не сподобався
    Вирішила повернути товар у відділені Розетка
    Але у звʼязку з тим що плівка на екрані затерта (якою вона була відразу)
    Оператор розетка повідомив
    Що мені потрібно чекати 10 днів на рішення, чи взагалі мені повернуть кошти
    Надзвичайно негативні емоції, і батько залишився без подарунку
    На майбутнє буду перевіряти по кілька раз при отриманні замовлення
    Наскільки якісний продукт мені надіслали
    Не рекомендую

• Оксана К***

а при отриманні того не було видно?

• Євген

Жахливий годинник. Вібро відчувається так, наче хтось трясе відро з цвяхами. Під час ходьби взагалі не відчувається, можна пропустити усі сповіщення. Екран хоч і амолед, але такий собі, на сонці не дуже справляється зі своєю задачею показувати час і сповіщення. Коліщатко і 2 кеопки ра корпусі натискаються з таким неприємним звуком, що й чіпати їх не хочеться. Так ще й люфтять постійно. Застосунок на телефоні - то взагалі якесь неподобство. Функцій мало, заховані в такі місця, що і знайти важко. За переклад взагалі мовчу - ігри 30 років тому краще перекладали. Батарея з усіма увімкненими функціями у мене прожила 3 дні. Єдиним плюсом є набір із 2 ремінців. Вони реально класні і приємні на дотик.

Достоинства:
    Ремінець. Приємний і зручний
    Недостатки:
    Дуже багато

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як описані вами недоліки не є типовими для Смарт-годинників Aura X4 ProMax 53mm Black.

• Роман Р***

Забирав у пункті Розетки. Коробка була відкрита й брудна, годинник максимально брудний, на захисній плівці відбитки пальців і розводи. Брати в руки і перевіряти не було ніякого бажання. Відмовився, тепер чекаю на повернення грошей.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як дана ситуація є виключенням і практично неможливою, тому як всі товари AURA, перед відправкою ретельно оглядаються.

• Константин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: Orange

Нема Вайбера і телеграмма

Достоинства:
    Ціна, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Нема Вайбера і телеграмма
    • Олег Д***

В приложении в разделе настройки нужно нажать кнопку уведомления, и после этого проставить фишки на каждом из Messenger и после этого у вас будет работать абсолютно все уведомления

• Марина

Годинник не новий. Буду повертати.

• Гість

повернули?

• Ольга

Часи прийшли не нові. Очікування не виправдалися. Був зроблено повернення.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
  • Vanya V***

Годинник дуже гарно виглядає. Екран великий ,те що мені потрібно .щодо роботи поки що не перевіряв ,тому що заряджається . Надіюсь по функціям також мене не підведе. Покупкою задоволений .

Достоинства:
    Великий екран. Стильно виглядає .
    Недостатки:
    Поки немає
  • Богдан Ш***

На високі оцінки не тягне ні функціями ні якістю, але мабуть за ці гроші більшого не варто чекати

Не показує повідомлення з telegram та viber

Достоинства:
    Показує час та дату
    Недостатки:
    Не показує повідомлення з telegram та viber
  • Дмитрий Х***

Товар прийшов у не належному стані (як б/в). Коробка брудна , ремінець порепаний , дисплей запуцьканий в жиру і до того не вмикаються ... Довелося відмовитись від покупки . Після такого не хочу більше мати діла з No name брендами

Достоинства:
    не знайшов
    Недостатки:
    виглядають і відчуваються набагато дешевше ніж на фото і відео ...
  • Аліна
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

По-перше коробка брудна! По-друге основний ремінець зламаний, по-третє додатковий ремінець взагалі не заходить!

Доброго дня, шановний покупець!
      Описані вами проблеми не є типовими для Aura X4, і є практично неможливими, так як всі товари AURA, перед відправкою проходять перевірку!
      Для скорішого виправлення даної ситуації, просимо вас терміново звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Артур
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 53. Цвет корпуса: Metal. Цвет ремешка: White

Загальне враження - негативне. Продукт більше схожий на дитячий годинник

Достоинства:
    Металевий корпус, наявність 2 ремінців
    Недостатки:
    Справляє враження, що сенсори сердцевого ритму та ЕКГ відсутні, а дані генеруються випадковим чином.