Отзывы покупателей о Телевизор TCL 65P735

Оценка пользователей 4.55/5
  • Леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Телевізор показує чудово, звук чіткий, все добре крім wi fi. Один раз відключила і все підключити не можливо. Сервісного центру в місті не має

Недостатки:
    Не можу підключити wi fi

Добрий день, Леся! Дякуємо за Ваш відгук та коментарі. Ось кілька кроків, які можуть допомогти вирішити проблему з підключенням до Wi-Fi. Перезавантажте телевізор та перезавантажте роутер. За тим, перейдіть до налаштувань телевізора та скиньте мережеві налаштування. Переконайтеся, що на телевізорі встановлена остання версія прошивки. Сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть вирішити проблему. Якщо у Вас є додаткові питання, будь ласка, звертайтеся!

• Людмили Б***

Задоволена телевізором.

Вітаємо Вас, Людмило! Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду!

• Сергій І***

Телевізор дуже сподобався. Зображення чітке. Смарт швидкий. Звук приємний. Купили по акційній ціні.

Достоинства:
    Android TV, зараження, звук.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Вітаємо Вас, Сергій! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый

Брала дитині до приставки... За тими параметрами, що обрав син - ціни космос. А якщо брати до уваги, те що ідея купити телевізор до нас прийшла після Нового року - не було з чого вибирати. Якість звуку, кольори, управління голосом -. Відправили швидко, доставили вчасно, перевірили на биті пікселі. Дуже задоволені!!!

Недостатки:
    Не знайшли, хоча шукали)

Вітаємо Вас, Ольга. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ви допомагаєте нам стати кращими. Бажаємо вдалої гри та приємного перегляду.

• Олексій Б***

В цілому, все добре, особливо акційна ціна 17000
    Але частенько відвалюється вай-файвай. Лікується черев вимкнення живлення. Це при тому, що роутер в 2 метрах від телевізора

Достоинства:
    Андроїд
    Недостатки:
    Вай-фай модуль

Вітаємо Вас, Олексій. Дякуємо за зворотній зв'язок. Не поспішайте засмучуватись. Рекомендуємо звернутись в авторизований сервісний центр в Вашому місті для діагностики та усунення причин в рамках гарантії. Бажаємо якнайшвидшого вирішення питання.

• Святослав З***

Здравствуйте. Подскажите, решилась ли проблема? С дисконнектом вай фай? Может обновление прилетело? Хочу купить телевизор. Но не очень хочется заниматься такими проблемами?

• Максим А***

Телевізор купувався у вітальню. Покупкою дуже задоволені, якість зображення на високому рівні. Звук хороший. Новий андроїд працює швидко. Встановили додатки і вже повноцінно користуємось і насолоджуємось

Достоинства:
    Якість зображення і швидка робота прошивки
    Недостатки:
    Поки що не виявили

Вітаємо Вас, Максиме. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду.

• Максим А***

Замовили телевізор на сайті в магазин доставили наступного дня. Покупкою дуже задоволені. Гарна якість зображення і якісне звучання. Повісили на кронштейн дуже легко. Працює швидко, андроїд не глючить. Встановили додатки. Телевізору дуже раді

Достоинства:
    Якість картинки та звуку. Швидкий андроїд
    Недостатки:
    Не ма

Вітаємо Вас, Максиме. Дякуємо за високу оцінку. Нам дуже приємно, що Вам сподобалась дана модель телевізора TCL. Бажаємо приємного перегляду.

• Владислав Д***

За свої гроші дуже класний телевізор якість картинки бомба, уплавнялка працює ідеально звук дуже чистий і басистий в 4К якість хороша, андроїд працює без тормозів

Достоинства:
    Картинка і звук
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Владиславе. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду.

• Сергій Б***

Тв вже місяць я задоволений)

Вітаємо Вас, Сергію. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо вдалого перегляду.

• Мілана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Чудовий телевізор! Має багато налаштувань по звуку, зображенню (звук хороший). Гугл ТВ - став великим плюсом для нас. Буває іноді підторможування системи, але при перегляді фільмів даний недолік не виявляється.
    По матриці є зауваження, але для дуже прискіпливих людей. Якщо дуже придивлятися, то видно полоси підсвітки, але це не критично, бо більшість контенту не виявляє цей недолік. Засвітів не побачили.
    Уплавнялка працює нормально, але з контентом не менше 1080P. Вдень по яскравості телевізора достатньо, при умові, що на нього не потрапляє сонячне світло.
    При підключенні телевізора до компʼютера не працює VRR та ALLM, уплавнялка при цьому працює. В цілому задоволені покупкою!

Достоинства:
    Хороший звук, чітке зображення, Гугл ТВ

Вітаємо Вас, Мілана! Дякуємо за те, що поділились своїми враженнями від користування Телевізором TCL 55P735. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду та довготривалої експлуатації.

• Айрин

Уплавнялка... Как такое слово вообще можно было придумать? О_о

Вітаємо Вас, Мілана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо Вам легкої експлуатації!

• Сергій Б***

Телевізор ціна якість добра, це вже другий TCL сподобалася якість картинки, звук теж гарний
    Ставлю п'ять зірок

Достоинства:
    Якість ціна
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо Вас, Сергію! Дякуємо за те, що поділились своїми враженнями від користування Телевізором TCL 43P735. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду та довготривалої експлуатації.

• Ващук М***

За два місяці користування даним телевізором, отримую лише позитивні емоції. Якісна картинка, також звук в даного телевізора на висоті. Тому можу радити данний телевізор

Достоинства:
    Звук, якісне зображення, великі габарити
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо Вас, Максиме! Дякуємо за високу оцінку та за те, що поділились своїми враженнями від користування Телевізором TCL 55P735. Бажаємо приємного перегляду.

• Олег Б***

Брав для PS 5. Все працює супер, якість зображення на висоті. Звук теж класний. Опис актуальний, HDMI 2.1 підтримує, HDR також. Просто космос.

Достоинства:
    Якість зображення, звук, підтримує hdmi 2.1, HDR. Тонкі рамки. Супер телевізор.
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Олег! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду.

• Максим

Картинка гарна , особливо у форматі 4к, здивував звук , дуже чистий.

Достоинства:
    Яскрава картинка , звук
    Недостатки:
    трохи не вистачає швидкості.

Вітаємо Вас, Максиме! Дякуємо, що поділились враженням, стосовно користуванням TCL 50P735. Бажаємо приємного перегляду.

• Олександр Щ***

Телевізор хороший за свої кошти Картинка насичена і чітка 4к на висоті. З мінусів є незначні засвіти по бокам незнаю можливо це через тонкі рамки на роботу не впливає.
    Ігровий режим також класний Hdr10 працює без проблем підключений xbox series s
    Звук звісно не найкращий но як для тв середнього класу піде.
    У мене уже була приставка google chromecast тому підключив її. Сам тв також на google tv працює но відносно не швидко.
    Надиво битих пікселів не було
    Взагальному покупкою задоволений

Достоинства:
    Ціна якість зображення google tv
    Гарантія на 24 місяці
    Недостатки:
    Незначні засвіти, звук

Вітаємо Вас, Олександр! Дякуємо за розгорнутий відгук та те, що поділились своєю думкою з нами. Бажаємо довготривалої експлуатації та перевершення всіх очікувань від даної моделі 43P735.

• Ольга Д***

Телевізор чудової якості! Купувала до ps-ки. Дитина в захваті! Яскраві кольори, чудовий звук!! Доволі швидко доставили!

Вітаємо Вас, Ольга! Дякуємо за відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду.

• Євгеній К***

Як на свої кошти доволі непоганий.

Достоинства:
    Андроїд ТВ, можливість встановлювати сторонні додатки завдяки чому можливість дивитись любе телебачення, фільми, серіали і ТД. безкоштовно.
    Недостатки:
    За 3 місяці пока не виявив.

Вітаємо Вас, Євгеній! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора TCL 55P735. Бажаємо приємного користування!

• Андрій

Картинка гарна, плавна у відео та у фільмах, яскравий та звук не поганий - як на такі гроші. Єдиний мінус google tv чомусь притуплює моментами, а буває що навіть дуже сильно, особливо як тільки включаєш телевізор.

Достоинства:
    Гарна картинка, яскравий
    Недостатки:
    Желізо для операційки слабовате, або не оптимізована
  • Сергій К***

Відмінний телевізор за свою ціну

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Поки не виявив

Вітаємо Вас, Сергій Кошель! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора TCL 43P735. Бажаємо приємного користування!

• Павло М***

Один пульт, фото вводит взаблуждения

• Роман

Телевізор хороший. MEMC працює добре, кольори занадто насичені треба погратись з налаштуваннями і прибрати динамічний колір. Швидкість інтернету через 1 стіну приймає добре 220-240 мегабіт.

Оголошення трохи обманює людей! На останньому фото пише що в комплекті 2 пульти. І в відгуках також людина писала що в неї 2 пульти а мені прийшов з одним.

Достоинства:
    Чітка картинка, MEMC, 4k
    Недостатки:
    Оголошення(фото) не відповідає дійсності.
    • Володимир Г***

В старих партіях було 2 пульта: один звичайний інфрачервоний, інший блютузний з голосовим пошуком. А в нових вже один блютузний, але він кращий за той що був у старих партіях, більше кнопок.

• Олександр Г***

Отличный телевизор рекомендую

Представник бренду

Вітаємо Вас, Олександр! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора TCL 50P735. Бажаємо приємного користування!

• Сергій А***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Користуюсь більше року. Все робить. Коли купляв (в жовтні 2023) до нього йшли 2 пульти, одним користуюсь постійно, другим ще ні. Використовую для просмотру фільмів з жорсткого диску (в мене їх 2, один жорсткий, другий ssd), іноді тв. Бере всі формати! Пам'яті достатньо. А ще класний голосовий помічник. Звук як для тв то дуже добрий, хоча іноді підключаю аудіосиситему. Якість зображення - супер! Якщо не вибагливий (ледве підгальмовує андроід), то є все (як в добротному китайському авто). До цього ТВ був Самсунг (2018р). Але цей телевізор - вогонь! Раджу всім, за таку ціну - конкурентів нема! Про заміну даже не замислююсь.

Достоинства:
    Зображення, звук, мультимедійність, можливість встановлювати додатки, є всі розйоми, голосовий помічник, ціна.
    Недостатки:
    Трохи підгальмовує андроід

Вітаємо Вас,Сергій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Александр С***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый

Телевізор супер, ціна якість,картинка звук,3 місяці користуюсь дуже задоволений.

Вітаємо Вас, Олександр. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду та неймовірного звучання в Вашій оселі.

• Алексей Б***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Телевизор очень хороший, звук,картинка, дизайн,все пиксели исправны ,операционная система хорошая

Достоинства:
    Работает все
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Олексію! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду в Вашій оселі.

• Александр К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Гарний за свою ціну.Вартий уваги!

Вітаємо Вас, Олександр! Дякуємо за відгук, нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного користування та довготривалої експлуатації!

• Андрей В***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Несподівано дуже сподобався екран, навіть краще ніж очікувалось. Використовуваю для перегляду фільмів з флешкі та як монітор для ігрового пк, смарт тв працює швидко без тормозів, в цілому задоволений покупкою;)

Представник бренду

Вітаємо Вас, Андрій! Дякуємо за відгук і високу оцінку. Бажаємо приємного користування!

• Василь Р***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Дуже якісний телевізор читкість кадрів на найвищому рівні

Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо Вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки. Бажаємо приємного користування!

• Сергей Х***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый

Телевізор має яскраве зображення , надійний и легкий у користуванні для родини бо має два пульти дистанційного керування

Достоинства:
    Гарна якість за розумні грощі
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Сергій! Дякуємо за відгук і високу оцінку.. Бажаємо приємного користування!