- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крепил в дверной проем 80см с дополнительными креплениями саморезами,я 80 +20 гантеля выдерживает на ура,немного прогибаеться.Обязательно когда распираете контролируйте свою силу,немого перетяните и дверную коробку проломит аж бегом,он очень мощный на распор.
- Достоинства:
- Крепкий,аккуратный,ничего не торчит не цепляеться,тяжеленький,хорошее качесво.
- Недостатки:
- Необнаружено
Доброго дня, Валерію.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар доставили дуже швидко. Хоча, було повідомлення, що відправка почнеться тільки з 27 Грудня. Моя спина задоволена ))
- Достоинства:
- Швидко доставили. Турнік тримає вагу 75кг, від 80 починає троги гнутись, але це було заявлено виробником
- Недостатки:
- Відсутні додаткові комлпектуючі. Які є вказані на фото. Не критично, бо турнік і без них норм вставився та не ковзає. проте, краще такі нюанси прописувати в описі товару, аби не вводити в оману покупців. Мій фейл, що не первірив комлектацію при отриманні, бо проблеми із світлом були. Але, повторюсь, то не критично саме для моєї ситуації з встановленням.
Доброго дня, Юрію.
Дякуємо за ваш коментар.
Комплектація турніка не змінювалась, все що зазначено в описі - йде у наборі.
Складно коментувати конкретно вашу ситуацію, бо ми не бачимо інформацію по замовленнях клієнтів. Але всі відправлення завжди важливо перевіряти бодай поверхнево при отриманні.
Для деталей просимо звертатись у службу підтримки.
Дякуємо.
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрая доставка, приятно.
Доброго дня, Наталія.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплекте нет саморезов с резиновыми вставками, хотелось бы их тоже получить
Доброго дня, Віталіє.
Дякуємо за ваше звернення.
Турніки даної моделі комплектуються накладками під саморізи. Нам складно коментувати конкретно вашу ситуацію, адже деталі нам не відомі. В середині картонної коробки має знаходитись маленький прозорий пакет з даним вмістом.
Також наполегливо рекомендуємо перевіряти комплектацію та цілісність відправлення бодай поверхнево при отриманні.
Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки свої контакти:
ссылка
Спробуємо розібратись у вашій ситуації.
Дякуємо.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в проємі 63см, стоїть намертво)) без гвинтів. Триматися зручно
- Недостатки:
- поки не знайшов
Доброго дня, Валерію.
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поставил в деревянную раму, в целом, нормально, правда слегка липкий остаток от резины, но не влияет на общую картину
- Достоинства:
- Легкая установка
Доброго дня, Ілля.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Турник отличный, цеплял в дверном проеме и добавил два шурупа доя надежности, 80 кг спокойно вылерживал
Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував плиміннику на подарунок, хлопчик підліток, середньої статури, як буде з важкими дядьками сказати важко. Тримається дуже добре, правда на одвірку залишились невеликі вмятини, але краще так ніж полетіти до низу під час тренування. Хват також зручний. Прослужив вже півтора роки і досі чудовго функціонує. Загалом задоволений.
- Достоинства:
- хват зручний, тримається надійно, міцьний.
- Недостатки:
Доброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Меня устраивает. Поставил с страховочными винтами и всё окей.
- Достоинства:
- Ставится легко, 2 месяца без проблем
- Недостатки:
Доброго дня, Володимире ! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий турнік. Добре тримається, навіть, без додаткових фіксаторів на саморізах. Зручні накладки під руки.
- Достоинства:
- Міцний, зручний.
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Турнік був куплений дитині, як заохочення частіше відриватись від монітора і робити фізкультпаузи. Встановлений в дверному отворі, щоби прям "на дорозі".
Місяць експлуатації. Чудовий результат.
Легко встановили. Гарно тримає десятирічку. Навіть з розгойдуванням і стрибками. Постійно використовується, по дорозі з кімнати в кухню чи коридор. Потроху зникає сутулість)- Достоинства:
- Легко встановлюється. Легко переставляється в інше місце. Зручний для рук.
- Недостатки:
- Хотіли синій. Наявний був лише червоний. Але все одно гарний.
Добрий день, Світлано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix . Бажаємо продуктивних тренувань.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поначалу переживал, так как прочитав комментарии понял, что с креплением у многих проблемы но когда начал цеплять, то понял что даже по малейшем зацепе за дверной проем он очень хорошо держит, не говоря уже о том, что в комплекте идут саморезы с держателями на всякий пожарный случай. Я понял, что у многих руки не оттуда растут брал для жены вытягивать спину и цеплять TRX мы всем довольны спасибо
- Достоинства:
- Отлично крепится, цена хорошая, в руках держится приятно за счет накладок, мой вес 100 кг удерживает прекрасно, установка очень удобная и четко держит
- Недостатки:
- Немного узковат хват где сами накладки закреплены, для парней хват пошире надо, ограничения по хвату, но шире тоже можно взять, просто труба поуже
Добрий день, Андрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший турнік, дуже легко і надійно кріпиться. Встановлювали на покриту фарбою поверхню. Якщо правильно зафіксувати і достатньо сильно затягнути, то ніде нічого не ковзає навіть без додаткових саморізів з комплекту. За декілька днів в експлуатації поки що тільки позитивні враження
- Достоинства:
- Міцна конструкція, легко встановлюється, ціна
- Недостатки:
Доброго дня, Валерія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль товар не підійшов. Сам турнік може й непоганий, виглядає начебто міцним та якісним. Але... Є велике але. Його не можливо встановити на гладку поверхню. Він просто ковзається. Спробували і на шпалерах, і на фарбованих стінах, і на у міждверному отворі. Все однаково - ковзається та не тримається.
- Достоинства:
- Не відомі
- Недостатки:
- Не тримається на гладкій поверхні.
Доброго дня, Наталіє.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Турніки розсувного типу фіксуються за рахунок сили розпору, швидше за все, при установці просто не розкрутили його достатньо, щоб він зафіксувався. Адже на всіх цих поверхнях, які ви описали, турнік тримається відмінно. Інші справа, щоб сама стіна чи то коробка мають бути стійкими та не деформуватись від розпору. Звертаємо увагу, що у комплекті до цієї моделі йдуть накладки під саморізи, які рекомендується встановлювати для покращення фіксації. І на останок, не слід забувати про запас по довжині, він має складати близько 10% від ширини отвору.
Ми гарантуємо, якщо зафіксувати турнік правильно, то нічого ковзати не буде. Хоч процедура не складна і займає лічені хвилини та все ж якщо не вийшло розібратися своїми силами, ви можете звертатись до нас за консультацією і ми радо вам допоможемо.
Дякуємо за розуміння.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримає чудово при вазі 100+ кг, поки що без нарікань.
- Достоинства:
- Не потрібно нічого сверлити, реально зручний монтаж
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Доброго дня, Костянтне! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Виталик Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь 2 недели , я бы не советовал . Как не укрепляешь , все равно может чуть сползти , чтобы установить в межкомнатные двери это целый квест и не получилось . Потому что между наличником и стеной есть пространство , задуваемое пеной . Поэтому он изгибается , когда в него упираешь турник . Даже у входной двери вроде укрепил на бетон и все равно на 3 день чуть сполз . Мастер в Одессе , который укрепит , основу сделает , от 1000 грн в муже на час ответили.
- Достоинства:
- На ощупь и внешне просто отличный .
- Недостатки:
- Невозможно заниматься
Доброго дня, Віталіє.
Судячи з вашого коментаря, ви не до кінця розумієте, як функціонує даний турнік.
Фіксація відбувається за рахунок сили розпору. Тому поверхня стіни чи дверна коробка, мають бути достатньо міцними. Гіпсокартон, тонкі одвірки (як у вашому випадку), які вигинаються при розпорі, є поганим місцем для кріплення.
Ви самі описали проблему, що дверна коробка прогинається, коли ви розкручуєте турнік, воно й не дивно, бо монтажна піна насправді м'яка і зовсім не пригодна для таких задач.
Якщо основа для кріплення міцна, встановлені накладки, що йдуть у комплекті, то турнік відмінно триматиме навантаження і нічого не сповзатиме. Практично в кожній квартирі та домі знайдеться підходяще місце для кріплення, але перш ніж замовляти турнік, необхідно впевнитись, що воно відповідає базовим вимогам і виходячи з цього вже підбирати необхідну довжину турніка.
Якщо вам потрібна додаткова консультація, залиште свої контактні дані через службу підтримки.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає опису.
- Достоинства:
- Тримається без саморізів(90кг легко)
- Недостатки:
- Для мене немає
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная перекладина. Собственный вес 120кг, подтягиваюсь каждый день уже в течении недели. Не погнулась и выглядит нормально.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный турник, крепко держится, широкая труба, удобно.
- Недостатки:
- Мягкое покрытие покрывает только средний хват, хотелось бы чуть шире для широкого хвата.
- Андрій З***
Ваш відгук дуже корисний! Заказа собі!!
- Себастьян Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисна річ за свої гроші. Тримається без болтів, той хто пише що ні, значить ви неправильно монтуєте, уважно дивіться інструкцію
- Достоинства:
- Надійність, зручність
- Недостатки:
- Не виявив
- Себастьян А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за свої кошти добра річ. Єдине тільки що не тримається без саморізів. Але це можливо через те що лутка дерев'яна та вскрита глянцевим лаком.
- Достоинства:
- Практичність
- Недостатки:
- Не тримається без саморізів
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока всем доволен, 95 кг выдержал спокойно, без болтов
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм вещь, хорошо стал без саморезов, держится крепко
- Недостатки:
- Цена, за 500 по приятнее было бы
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
115кг витримує у дверях.
- Достоинства:
- Крепкий, надійний
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Причепити цей турнік ще той квест. Дуже погано тримається, треба ставити дюбеля
- Достоинства:
- вчасна доставка
- Недостатки:
- без дюбелей не тримається, погана система розсування турніка
Доброго дня, Андрію.
Ви не праві, жодних дюбелів для встановлення ставити не потрібно.
При чому установка елементарна. Як і всі турніки розсувного типу, він фіксується за рахунок сили розпору.
Такими коментарями ви лиш поширюєте неправдиву інформацію про товар. Ця модель є надзвичайно популярною, що вже говорити про розсувну систему, аналоги якої використовуються багатьма іншими виробниками. Невже ви вважаєте, що інженери випустили на стільки недосконалий продукт, який продається на ринку вже ось як кілька років і саме зараз ви помітили, що конструкція погана? Напевно ж логічніший висновок, що установка проведена неправильно.
Якщо вам самостійно не вдалось розібратись з товаром, будь ласка, зверніться у службу підтримки, вони зафіксують ваше звернення та передадуть нам запит, після чого наші спеціалісти зможуть вас проконсультувати що і як.
Дякуємо. - Андрей З***
Шановний представник! Якби Розетку цікавіла Ваша думка про придбаний товар, то мабуть запитували у Вас, а не в мене. Я повторю що розсувна система - погано працює. Я купив Ваш поганий товар і в мене є враження якими я ділюсь.
Андрію, з усією повагою до вас, не маємо цілі входити з вами в суперечку.
Якщо вам не вдалось провести установку, то на це є об'єктивні причини - щось зроблено не так. Будувати якісь здогадки, що саме, немає змісту.
Адже ви маєте можливість звернутись у підтримку для розв'язання всіх питань, і навіть, якщо припустити, що з вашим екземпляром щось дійсно не те, то на виріб діє гарантія, сервіс проведе діагностику і дасть точну відповідь, а за потреби замінить виріб на новий.
Запевняємо всіх покупців, що турнік справно виконує свою функцію. За необідності, ми готові проконсультувати кожного клієнта, який до нас звернувся та виконати свої гарантійні зобов'язання, щоб виріб працював за призначенням.
Якщо ж на думку клієнта щось працює не так, але за допомогою чи роз'ясненнями він не звертається, не користується своїм правом на сервіс чи повернення і лиш стверджує, що виріб поганий, це називається введенням в оману.
Щиро просимо вибачення, якщо чимось вас образили.
- Ярослав З***Продавец: Rozetka
Кріпиться міцно, 80 кг витримує з легкістю, зручні ручки. Однозначно рекомендую!!!
П.С. Для кріплення потрібна міцна опора, дверні рами з ДСП тримати не будуть- Представник постачальника
Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Роман І***Продавец: Rozetka
Поки тільки позитивні враження за час користування турніком. На дверний отвір розміром 85см встановив без проблем. Мою вагу 83кг витримує, фіксація надійна.
- Достоинства:
- Якість, доставка та наявність товару
- Недостатки:
- Не виявив