Отзывы покупателей о Коврик спортивный Cornix NBR 183 x 61 x 1 cм для йоги и фитнеса XR-0093 Purple/Purple

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца SportV
  • Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Цвет: Фиолетовый

Чудовий килимок

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый + Серый

Килимок ковзає по підлозі, це дуже не зручно!

Достоинства:
    Товстий
    Недостатки:
    Ковзає

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Доволі складно надати вам якусь ґрунтовну відповідь, оскільки не ясно на якій поверхні ви використовуєте килимок та що саме ви називаєте ковзанням. Килимки з матеріалу NBR є найпопулярнішими, їх використовують для великого різноманіття тренувань, вони безпечні і добре фіксуються на поверхні. Так, "на мертво" фіксації може не бути, але килимок точно не "втікає" при виконанні вправ.
      Якщо особисто вам килимок не підійшов, та вибраній вами поверхні при виконанні певних комплексів вправ рівень фіксації не такий, як ви очікували, то нагадуємо про можливість обміну/повернення з дотриманням процедури.

Також просимо залишити свої контакти через наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами аби розібратися у вашій ситуації та допомогти із рішенням.
      Дякуємо.

Вітаємо, Наталіє.
      На жаль, так і не отримали зворотний зв'язок від вас. Окремо робили запит в коллцентр аби сконтактувати з вами, однак теж не успішний.
      Посилання на чат підтримки в попередньому повідомленні актуальне, ми на зв'язку та відкриті до клієнтів.

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

В активному користуванні 3 місяці. Наступного разу візьму іншого складу. Для мене, на жаль, не підійшов бо займаюсь активною йогою. Можливо для іншого виду спорту буде більш вдалим придбанням

Достоинства:
    Гарно виглядає, тримає форму і не скручується, мʼякий і пружний, що добре для суглобів
    Недостатки:
    Слизький коли ви пітнієте, не підходить для активної йоги, бо на ньому складно тримати баланс, тягнеться і ковзає. З часом утворюються надриви і вмятини.

Доброго дня, Анастасіє.
      Дякуємо за ваш коментар. Характеристики килимка - це суто індивідуальна історія. В описі ми надаємо інформацію, що матеріал м'який та еластичний. Для йоги, якщо розглядати з точки зору НЕ початківця, килимок має бути тонким та щільним. Але для більшості користувачів тонкі килимки будуть не надто комфортними.
      Тому давати якісь конкретні рекомендації буде не надто коректно, бо те, що підходить одному користувачеві, не підійде іншому.

По своїх властивостях дана модель відмінно фіксується на різних покриттях. Знову ж таки тут теж все у порівнянні.
      Наші фахівці радо вам допоможуть з вибором килимка під ваші потреби, для цього залиште, будь ласка, свої контакти через наш чат-підтримки:
      ссылка
      Дякуємо

• Олександра І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Сьогодні отрималала своє замовлення але помітила що відсутня стяжка яка заявлена була в комплекті. Сам килим непоганий. Недоукомплектованість псує репутацію магазину.

Доброго дня, Олександро! На жаль, ми як представник постачальника, не маємо інформації щодо відправки вашого замовлення. Зверніться, будь ласка, у службу підтримки розетки, у розділі "Контакти" є посилання на чат. Гарного дня!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Чудовий килимок за свої кошти. Гарно виглядає, м'який, та зручний в транспортуванні.

Достоинства:
    Без суттєвого запаху, довгий, мякий, гарно запакований

Доброго дня, Артеме! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ілля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Буквально на днях собі замовив килимок на подарунок. Був приємно здивований оперативним підтвердженням замовлення і відправкою . Колір дуже класний , покупкою більш ніж задоволений оскільки він мʼякий і комфортно на ньому займатись . І не менш важливим є те , що немає ніякого запаху від нього . А те що тут іще є стяжки і чохол то узагалі супер))
    Можу сказати однозначно, він вартує своїх коштів. Брав його по рекомендації друга, тож тут не прогадав ))
    Рекомендую!!!

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань!

• Пазюк С***

Якісний

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Замовила товар, але прийшов взагалі інший колір, а не той який я хотіла. Сам коврик приємний і чудовий, але якщо будете замовляти світлорожевий і по боках яскраворожевий, то знайте, що він буде навпаки, поспілкувавшись з підтримкою все вирішилось, за що вдячна!!

Достоинства:
    Приємний
    Недостатки:
    Не той колір, що вказаний на сайті

Доброго дня, Анно.
      Справді, в новій поставці відтінок рожевого кольору змінився. Фото на сайті вже оновлено.
      Приносимо вибачення за незручності.

• Евгения Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Гроші на вітер, дуже неприємно.

Достоинства:
    Килим прийшов
    Недостатки:
    Не повний комплект - нема чохла та стяжки

Доброго дня, Євгеніє.
      Питання відповідності опису до фактичних характеристик та комплектації для нас дуже серйозні і ми строго за цим слідкуємо.
      Ми точно знаємо, що дана модель укомплектована чохлом та стяжкою, адже перевіряли наявні залишки ще після звернення попереднього коментатора - пані Юлії.
      Опрацюванням замовлень займається склад Розетка, доставкою - транспортна компанія. Ваше звернення, як і пані Юлії, ми дослідимо окремо, чому саме укомплектований із заводу товар доїхав не у повній комплектації до клієнта. Для цього зверніться, будь ласка, у службу підтримки Розетка (у розділі Контакти є посилання на чат).
      Дуже просимо не оцінювати товар по моментах на які виробник не має прямого впливу.
      Ми щиро шкодуємо, що ви стикнулись з такою ситуацією, але це швидше за все пов'язано з людським фактором і може трапитись з будь-яким товаром різних виробників.
      Дякуємо за розуміння.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Замовила товар, але прийшов товар не в повному комплекті.... без чохла та стяжки. Розчарування...

Недостатки:
    Прийшов без чохла і стяжки

Доброго дня, Юліє.
      З килимком у комплекті йдуть чохол та стяжки. Більше того, чохол одягнений одразу ж на килимок.
      Ми не маємо інформації по вашому замовленні, адже його опрацьовує безпосередня Розетка та їх склад, тому рекомендуємо звернутись у службу підтримки де все перевірять та нададуть відповідь по вашому питанню.
      В розділі Контакти є посилання на чат підтримки.
      Від свого імені приносимо вибачення, що у вас склалась така ситуація.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Поки що він мені подобається.

Достоинства:
    М'який, товстий, коліна не болять.
    Недостатки:
    Голе потне тіло липне до килимка. Але тим можна знехтувати.
  • Белла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже зручний та красивий килимок.

Достоинства:
    Окантовка за периметром.
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Белло.
      Дякуємо за чудовий коментар, нам надзвичайно приємно, коли клієнти задоволені!
      Продуктивних вам тренувань!

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Ширину бы пошире и цены бы ему не было

Достоинства:
    длинный очень приятный на ощупь, есть переноска

Доброго дня, Антоне.
      Дякуємо за ваш коментар, щодо ширини ваше побажання фіксуємо.

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Мені сподобалось, м'якенький і чудова якість

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Поки тільки з тиждень користуюсь, але все влаштовує, приємний на дотик, не ковзає, мʼякенький)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый + Серый

Не очікувала, що килимок настільки гарної якості. Довгий та м'який. Прийшов в чохлі.

Недостатки:
    Поки несла з пошти, ручка від чохла відірвалась і він впав у калюжу.
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Супер, я задоволений. Килим відносно м’який, легкий, достатньо товстий. Після придбання не було сторонніх запахів. Під час тренувань добре зчеплюється з підлогою.

Достоинства:
    Товщина, якість, відсутність запаху, зчеплення з підлогою.
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Отримала килимок довжиною 170см, але на сайті і на упаковці вказано що довжина 183 см - різниця 13 см, ширина також не відповідає вказаному - 59 см, а мало бути 61. Хочу обміняти килимок на відповідний розмір що вказано на сайті.

Достоинства:
    Гарний колір. Приємний матеріал.
    Недостатки:
    Не тей розмір.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Найкращий килим з усіх, що в мене були. Зручно стояти на колінах чи ліктях, не ковзає підлогою, краплі поту не впитуються. У комплекті і стяжка, і чохол.

Достоинства:
    Зручний килим, комплектація
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Килим нормальний, я отримав те, що очікував.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам, товщина 1см
    Недостатки:
    Ні
  • Катерина С***

Дуже зручний.

Достоинства:
    Не ковзає
  • Катя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Обрала цей килим виключно через те, що користуюсь роликами цього бренду і мене повністю задовольняє якість. Якість килима також чудова. Плюс, у комплекті є чохол для зберігання. Це дуже зручно, тому що з тими стяжками завжди якість складнощі

Достоинства:
    Товщина, насичений колір, матеріал, якість, чохол
  • Настя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Чудовий коврик для занять йогою та спортом вдома. (я брала саме для дому)

Достоинства:
    Легкий, теплий для ніг, тому рекомендую тим, у кого мерзнуть ноги. Прилипає до підлоги, тоюто не сковзить, це величезний плюс. Відразу після відкриття ліг рівно, не закручувався. Колір такий як на фото. Я дуже задоволена) Є резиночки та чохол. Прийшов за 1 день
    • Олена П***

Дякую за відгук,саме шукала інформацію чи не скручується килимок. Вважаю це дуже важливо

• Христина С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый + Серый

Як на мене на фотографіях чудово видно те що колір стрічок по боках відрізняється від пропонованого на сайті. Це не є принциповим саме для мене, але є таки недоліком та помилкою вашого магазину

Достоинства:
    Є чохол, сам коврик
    Недостатки:
    Не той колір

Доброго дня, Христино.
      Дякуємо за ваш коментар. Так, відтінок справді може відрізнятись. В першу чергу на це є технічні причини, такі як: різне освітлення при зйомці, різні апарати на які робляться фото, цифрова обробка зображень, а також налаштування кольоропередачі екрану на пристрої користувача. Буває й таке, що в різних партіях продукції тон кольору може відрізнятись, це вже технологічні особливості виробництва.
      Ми слідкуємо, щоб інформація в картці товару зажди була актуальною, також ми розуміємо, що є користувачі для яких тон кольору є важливим, але з урахуванням технічних нюансів, жодне фото ніколи не дасть ідеальної кольоропередачі. На цей випадок кожен покупець має змогу в живу оглянути товар при отриманні, а в крайньому разі завжди є опція обміну/повернення з дотриманням умов даної процедури.

Дякуємо вам за розуміння.

• Тетяна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Замовила коврик на точку самовидачі.
    Вирішила перевірити розмір, зважаючи на коментар попереднього покупця і відповіді продавця, що такого бути не може, все стандарно.
    І дійсно менші: довжина 170см, ширина 59см.

Достоинства:
    колір, чохол в наборі
    Недостатки:
    розмір не відповідає заявленому

Доброго дня, Тетяно.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Можемо говорити лиш про факти:
      1) У себе на складі ми зробили контрольні заміри, у всіх вибраних екземплярах розміри були в межах допустимої похибки.
      2) Для аналізу ситуації ми залучали головного технолога з виробництва, про що було написано у попередній відповіді, саме він пояснив звідки взагалі береться та похибка. Розповів про властивості матеріалу, які є однаковими для всіх килимків не залежно від бренду.
      3) Щодо вашого конкретного випадку, в той же момент коли ви повідомляєте про будь-які розбіжності, інформація фіксується в системі і товар відправляється на сервіс. Там же проводиться детальний аналіз і в залежності від результату приймається рішення по конкретному товару.

Тому якщо така ситуація і мала місце, перш за все нам шкода, а по друге, можете не сумніватись, що нами були прийняті відповідні заходи, адже процеси відпрацьовані до автоматизму.